Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dagens tennishunk!










/Diabetesmannen

Semi km vs Afterwork

Lyckad dag i dag. har precis kommit hem från match. hyffsat spelat i dag, gick lite för mycket på kraft vilket jag alltid gör vad jag än håller på med. ni vet vad jag menar. svar ja! Men men jag spelade semifinal i km i dag. japp!
Vann med 6-1 6-1 mor anders. faktiskt bra gubbe det där. slår över det mesta men får problem när jag dunkar på haha! men men nu ska jag invänta Mattias och dricka ett par fina newcastle. det här måste firas. puss på er!

                                    Bild från Brevikopen







/Diabetesmannen

Dagens hunk!





/Diabetesmannen

Farväl Erlander

Yes nu drar Erra till örebro för att plugga lite galen ekonomi! Mycket tråkigt eftersom grabben alltid har ett leende på läpparna när han fått i sig en öl liksom. roligt att se! Såklart så blev man ju radiostryd vilket var jäkligt nääjs! Mattias blev även också det. kul att se grabben min. men men nu blir det film. Sjukt sliten . puss hej!
 Grön Carlsberg
 Jesper och Langhunkdeluxe
 MMMM!
 Johan Widh and Fredde Hast
 Lang and Lang (Gillas)

                                        Avslutas med den fina Mr green reklamen!

Supersystems









/Diabetesmannen

Sjukt karate taggad

Hej igen. Kommer inte hinna blogga så myckey i dag. Har nämligen fullt schema för en gångs skull haha. Jag ska in till staden nu med 12.45 bussen. Där jag ska möta upp Mattias för en del ärenden. Kommer inte gå in närme på det faktiskt haha! Men lite senare på dagen ska vi till Uppsala färg för att inhandla lite grejer. vi ska nämligen måla om åt en vän vid namn Josefine. ska bli roligt! I dag kommer det även att bli en utgång på birjer jarl. sjukt taggad asså! Erlander ska nämligen snart flytta till örebro och då vill man ju gärna ta farväl av grabben. nej nu måste jag faktiskt dra. puss på er!







/Diabetesmannen


Diabetesmannen tipsar

Till alla diabetesmän och diabeteskvinnor!

Man behöver inte alltid följa sin läkares instruktioner, det är väll ändå du själv som vet och känner din kropp bäst. eller har jag fel? Nej skulle inte tro det! Bry er inte om fasta tider hela tiden.. Det kan vara bra i början när du fått det men sen ska du våga bry dig mindre och mindre, Men tänk alltid på blodsockret! Alltid.

Så här ser en dag ut för mig just nu!
1. Äter frukost kl 12
2. Äter middag runt kl 5
3. Äter något sen när jag tar min Lantus för den påverkar ju faktiskt blodsockret litegrann..

Bara tillfälligt ser det ut så här nu, brukar äta lite mer men gör som jag själv vill!!! Våga.....











/Diabetesmannen


Sov gott


                                                    You Know!











/Diabetesmannen

Diabetesman prylar

 
Engångssprutor.
Insulin.
Blodsockermätare.
Stickor.



Skulle göra en hel del för att slippa äga dessa grejer!!








/Diabetesmannen

oerhört taggad

Dags för match again, Känner ju att jag hittat formen riktigt bra! Likaså mina lagkamrater. Det känns väldigt bra faktiskt! Jag glider klockan 11.00, Spelar första singel! Sedan brors tur att ta hand om andra singeln! Sen spelar jag och Mattias dubbeln.. Så ser det ut just nu iallfall!


                                      Supersystems!







/Diabetesmannen


Dagens hunk!







/Diabetesmannen

Mycket märkligt

Hej hej! Just nu sitter jag med en jätte god stor kaffe i vänstra handen, vettefan hur det ska eftersom jag bloggar med båda händerna, jo jag använder det tredje benet. men gårdagen var faktiskt riktigt nice asså. Det är så jävla kul att kröka, det är verkligen det!
Mattias ringde mig i morse föresten, Det han säger gör mig så fruktansvärt glad. det han säger är att han känner en sån stor lycka när han krökar. det är såå kul!Love it liksom! Men nu är det så att jag vill och ska vara lite seriös. träna träna och träna! Lätt. Har hittat en grym form nu! Come on
















/Diabetesmannen

Fjollboll

Det sägs ju att innebandy är för misslyckade hockeyspelare, Efter en bröstvärmare och sedan greppar man tag i innebandyklubban!  Jag ska träna det i kväll. första träningen för säsongen! Det enda man har är ju sleggan och speluppfattningen, det var bättre när man var grabb för då kunde man ju springa hur mycket som helst. men så är det tyvärr inte längre eftersom det kommit in andra saker i ens liv! Vad tror ni det är?





/Diabetesmannen

Godmorgon

Hej hej. Jag vaknade precis. Gick väll och lade mih klóckan 04 30. vettefan vad jag gjorde men kollade väll på lite sköna filmer, älskar att kolla på en riktigt bra film med en kopp kaffe eller en stor läsk och fet chipspåse!Dä är najs!
Men att vara uppe sådär får man sedan lida för.


Idag ska jag faktiskt måla lite.. Måste hjälpa till lite i bland! haha.
Det är ganska kul, Men fattar inte varför jag gick en sådan utbilding, helt sjukt kan jag tycka! Skulle inte kunna jobba som det tyvär. lässnar på det direkt och sliter ut kroppen! Nej men andra planer finns ju.
 Vaknade på dettsa blodsocker! Lite högt men inte så jätte farligt! Det går ner snabbt! Skärpning ändå haha!






/Diabetesmannen

Dagens hunk!









/Diabetesmannen

Gant

Hej! Just nu sitter jag och kikar i en galet skön katalog! love Gant asså! Rikitigt sköna höst saker och en klocka som jag gärna vill ha! Ska nästan slå till på den.. Riktigt snygg!  Tänker inte lägga ut bild! Finns bara ett antal x! haha


Fan jag hade en fruktansvärd natt/Morgon , Vaknade upp och var helt svettig, Bara rann på ryggen och i pannan!? Någon som kan gissa varför? Jo jag var låg som fan, Kollade aldrig blodsockret men det låg väll på 2,5 kan jag tänka mig. Jag gick upp och slängde i mig yogurt och muslii vilket var riktigt gott... Men det var inte najs. Palla vakna så. Klockan var hm.. halv 6 i think! Så var det!!


         Fan det var verkligen sådär, Helt sjuk assä!






/Diabetesmannen


Micken är min







/Diabetesmannen

Söndag

Söndagar kan faktiskt vara riktigt nice, Avslappnat som fan assä! Dom flesta har väll varit på Urf den här helgen! Själv hade jag tänkt att gå men så blev det ju inte, Vettefan varför men, Har ju faktiskt varit ute på en del andra saker.Men larran!
Fan händer i veckan då? En sak är säker och det är att jag ska ut på onsdag! Är faktiskt riktigt sugen på en het utgång...

 Bob Marley är fan en stilikon!



/Diabetesmannen

Tydligen björn borg

Jodå det kan man väll säga, Dåldkändis är man ju faktiskt! Visst? Klart jag är det.. Men bolla mot en vägg var det väll björta borg som gjorde. Jo men det stämmer asså!  Det var lättare när man var grabb men men,

Det är ju grymt väder också. Tack för det, Det är såå deprimerande att vakna att det är helt mörkt för att det är pissväder liksom! Älskar växlande målnighet , dää äää najs!





Är jag Björn borg eller? Svar nej jag är ju inte det!







/Diabetesmannen

Skön sensor

Tjaa fansen! Hoppas ni gillar nya designen på sidan! Tyckte det var dags assä!
Men iallfal jag var på sjukhuset i torsdags morse klockan 11.00 , Hade tid för att jag skulle prova en skön grej faktiskt. riktigt nice fan!

 Ett par vassa cm som sitter in i magen, Den skickar nämligen signaler till en mätare jag har på mig hela tiden... Så jag kan se blodsockret var 5 minut.. Och slipper därmed sticka mig..
 Ett jävla bra tips iallfall, prova det, om det nu är någon som är diabeteskvinna eller diabetesman som läser bloggen!








/Diabetesmannen

Andas

Va fan jag är aldrig omöjlig som sagt, säger aldrig nej till krök tyvärr, även fast man kanske skulle vilja stå över i bland men så blir det juu aldrig. I går var det faktiskt trevligt. Jag träffade upp jocke vid palermo där han satt i sin ensamhet och drack sin öl, läste sin tidning och sjävklart cigg i den lediga handen. grymt man grymt tänkte jag diekt. Sedan begav vi oss till vaksalatorg, Tiiimbak spelade ett par sköna låtar.. Sedan stack vi vidare till terassen där vi tog 2 fina öl och spelade upp 50 kr på Jack vegas maskinerna, efter 30-40 min så drog vi till Etage, Man är ju alltid sugen på att dra en vals eller 2 , haha vettefan, men det var en naajs kväll. skål!








/Diabetesmannen


Dagens hunk







/Diabetesmannen

Diabetesmannen talar (True or False)

1. Man ska alltid gå på polarens ex?
2. Man ska alltid tänka att man kan få till det med sina ex kompisar?
3.Man ska alltid säga att det var inte jag?
4. Man ska alltid bjuda en brud på en drink?
5. Man ska alltd ha en baktanke med att man bjudit henne?
6. Man ska alltid vara svin?
7. Man ska vara omutlig och stenhård?
8. Man ska alltid bestämma?
9. Man ska vara fucking skön?
10. Man ska alltid vara Diabetesmannen?
11. Man ska alltid säga att jag var så full?





Vilka tycker ni stämmer och inte stämmer?





Oh blooody hell








/Diabetesmannen





Kjell bergqvist







/Diabetesmannen

Dagens kändisbild






/Diabetesmannen

Etage








/Diabetesmannen

U2 (Sjukt bra)








/Diabetesmannen

Farväl herrn!

Jag tänkte bara säga farväl till Gustav Sennerfeltd Nilsson, Han ska nämligen ta tåget till Luleå i kväll! Jag hoppas man får se han lite snabbt i kväll.. Får nämligen inte tag i honom! Han var ju som sagt på u2 i göteborg i helgen! Hoppas konserten var bra och att han var tillräckligt full för att komma in på trädgårn. Det tvivlar jag inte på assä!
Antar att det blir många permissar för han. Så man kan kröka gal1 med han vissa helger. För jag kommer absolut fortsätta kröka. finns inget annat!












/Diabetesmannen

Fiske blev till vild karaoke utgång

God morgon. Jag gick precis upp ur sängen och käka middag. Så skönt att kunna sova såhär länge, Men man får en jävla ångest att hela dagen har gått, Vilket jag skiter i egentligen men!
I går så skulle jag och min kära vän Adde stum gå ner till bryggan för att knäcka ett par öl och meta lite abborre, Vilket gav ett jävla resultat, det blev ett par borrar och en del mört haha!  Men sedan får Adde ett samtal om att det skulle vara grymt drag på Etage. Jag tänkte för mig själv. Why not? Klart man ska dissa fisket och genast dra upp och fixa till hunket!!
23.40 bussen i till staden och vi var smålulliga, Jag visste ju att vi hade mer att gå för.. Självklart Chaaaampagne!!!

 två innebandyfjollor.satan
 Oh bloddy!
 Bra tryck. Frågan är?



Jag kommer senare lägga ut en film då jag greppade tag i micken!! Puss










/Diabetesmannen


Sjukt karate







/Diabetesmannen

Cashflow


Vilken herre, Kolla attityden i blicken. Den gör en så himla glad! Det är så fruktansvärt kul att ha en såå målmedveten polare. T.ex svepa en Captian morgan! Nu ska jag gå vidare till vad The man har på sig!

1. Keps (Cashflow)
2. Tischa från DG (Scarface)
3. Tröja från Ralf Lauren
4. Jeans från Gant
5. Acessoar från Gant
6. Glasögon från Calvin klein
7. Skor från gyllene







/Diabetesmannen


Therrann
RSS 2.0