Blogg listad på Bloggtoppen.se

Svettig kväll!

God kväll!

Övat på posér, lagt fram kläder för hur jag tycker man ska klä sig i höst, tränat in en massa nya tennisövingar, skrivit en novell och rökt en massa cigg i mellan åt har jag gjort så jag ligger naken i min säng och är helt utmattad! Inte visste jag att en diabetesman tål så mycket på under 2 timmar, Är nästan lite imponerad av mig själv där assä!

Nu är det bara att ta en dusch för att sedan smörja in mig med mina olika grymma krämer som ger mig den fina hyn som jag har! Jag har fan inte en enda skråma i hela ansiktet för tillfället, Därför kommer man säkert i morgon vakna upp och ha två riktigt stora finnar på näsan, Hoppas inte på det assä! Då ställer jag in plåtningen direkt!





Bakom diabetesmannen gömmer sig outfitsen jag ska ha i morgon!





Ser verkligen i fram emot denna plåtning, Önska mig lycka till nu!




/Diabetesmannen



T- SHIRT FRÅN MODEKUNGEN!



Ni måste ju erkänna att denna tischa från Modekungen är riktigt snygg och även mycket tung! Priset kan ju däremot diskuteras lite, 349 för en tischa kan tyckas lite smådyrt!


Hur många kronor lägger ni max på en T- Shirt?




/Diabetesmannen

Plåtning i morgon 13.00

En ny och även mer seriös plåtning ska äga rum i stan i morgon vid 13.00, Det är en dam i 45-50 årsåldern som kontaktade mig via modellbilder.se och ville därmed plåta mig för att kunna använda bilderna i sin Portfolio, Självklart ställer jag upp på detta eftersom jag älskar att plåtas, Temat på denna plåtning är Höst!

Jag kommer självklart använda bilderna här i bloggen, Jag hoppas även hitta eller bli kontaktad av någon modellagentur när dom får syn på mina bilder!

Nu, Fixa 2-3 olika sorters outfit som jag ska plocka med i morgon! Hoppas också på att det är fint väder i morgon!







Det sägs att jag är lite lik James dean, Om det stämmer vettefan assä!





/Diabetesmannen


Simpel outfit (Dagens)







På mig har jag:

Jacka - Gant

Huvgtröja - Replay

Jeans - J. Lindeberg

Boots - Skopunkten

Solgläasögon - H&M

Armband - H&M






/Diabetesmannen



Ni frågar och jag svarar!

Då var det äntligen dags för en frågestund här på diabetesmannen, Kände att det kunde vara dags för det så nu är det upp till er att fråga precis vad ni vill, Jag svarar på absolut allting!




Denna gång så svarar jag genom att lägga upp en video med svaren på era frågor!







/Diabetesmannen


Jag säger det igen...

Stans trendigaste diabetesman på alla håll och kanter, Jag fick precis ett brev från ett företag som tillverkar engångssprutor, I brevet står det även att jag är den första som testar dom här engångssprutorna, Känns ju faktiskt riktigt kul! Fast gör det verklígen det? Få sprutor på posten!? Sorgligt att bli glad över att få det om man tänker efter assä..






Riktigt grymma assä!




Juste, Man fick tydligen röstkort i dag.. Nu är det bara att plugga in vad dom olika partierna står för? Fast jag vet redan vad jag kommer rösta på ändå!




/Diabetesmannen






Shopping Stockholm


















Vad tycks om mina köp? Vad var fult och vad var snyggt?





/Diabetesmannen










En dag i Stockholm!

I går vid 10 tiden så bestämde sig jag och min kära vän Lina för att ta våra korta ben och bege oss till Sveriges största och kanske till och med finaste stad Stockholm! En dag med god mat,bra shopping och snyggt folk räckte för att hela min gårdag skulle bli helt strålande bra!




Tåget, Hatar det!



Riktgt soft shoppingoutft må jag säga assä!



Till lunch blev det Pasta carbonara, Riktigt gott! 5 av 5



Lina

 

Självklart så fick jag med mig lite kläder hem, Jag visar dom lite senare i kväll! Nu? Match! Tagga!

 

/Diabetesmannen


Rockstar

Hejsan gott folk!

Just nu ligger jag helt däckad och inväntar 2 st finaler i km (Klubbmästerskap) Eftersom jag är bäst i klubben så lyckadfes jag ta mg till final i både singel och dubbel! Nog om det..

Som sagt: Bakfull,kladdig,sliskig,äcklig,synrubbningar,högt blodsocker gör mig till en så oerhört kass man i dag, Det beror kanske på att jag hade en riktigt riktigt bra i kväll i går, Det brukar ju liksom bli så här? Man får en grym utgång och sedan vaknar man upp precis som jag skrev för några meningar sen! Kladdig helt enkelt!




Denna dam har greppat min bäste vän men vad fan gör det liksom?

Kanske en blivande ölmodell?



Till vänster är självklart jag som ni ser! Men vem är grabben eller rättare sagt mannen till höger? Ledtråd: Spelar på hög nivå i sporten ishockey!




Mira & Sabina ( Bra tjejer assä)



Kan jag få en puss Älskling? Eh nej knappast assä!



Saluhallen



Ivert sveper champagne och jenny blir riktigt arg assä!






Mattias med en tischa inspirerad av James Dean, Snyggt!



Ellen & Siri




James Dean, Gustav och Mira



Diabetesmannen & Fredrik



Fredrik




Rockstar? Karatekid?




Of course blev det efterpärla som slutade med......



Jag i nuläget! Usch fy blä!





Jag måste bara tacka alla som bidrog till en riktgt bra utekväll, Tack!






/Diabetesmannen


Efter en bra dag!

Efter denna grymma dag så ska jag nu klä av mig naken för att kunna känna min nybäddade säng med hela min kropp,

Ska bli riktigt skönt att bara få somna in och känna hur en diabetesmans kropp får vila! Det där med sömn ska tydligen vara viktigt? Själv tycker jag att det är överskattat trots att jag älskar att sova!

I morgon får ni veta vad jag har för planer i helgen, Jag kan säga att det var riktigt längsen jag hade en sån här fullspäckad helg framför mig, Iofs är det bara galet roliga saker som står på helgens schema!







Borstat tänderna, Check!  God natt!







/Diabetesmannen






Skäggtävling!

 Jag tittade häromdagen in på Hombres.blogg.se, Det är grabben som anordnade tävlingen (Årets modeman) där jag till slut kom på ANDRA plats vilket jag blev riktigt nöjd med.. Not!

Nu är det dags för en ny tävling på hans blogg där jag självklart ska vara med! Jag har till och med redan fixat ett bidrag som ni lite senare i detta inlägg ska få se.

Tävlingen lyder så här: BÄSTA SKÄGGOUTFIT! För att läsa mer om detta så besök gärna hans blogg för mer info!

 










/Diabetesmannen



 


Canon EOS 500D

Jockes syster som skriver, Många här på bloggen undrar vilken kamera jocke använder i  bloggen i bland?. Så tänkte bara skriva vilken det är.

Det är en canon eos 500d som ni kan se på bilden nedanför




Om ni undrar något om kameran så är det bara att fråga!?







/Jessica



Ralf lauren skjorta!

Hejsan! Allt bra? Med mig är det strålande assä!

Har varit på lite olika möten från 13 tiden till 15, Men nu sitte jag här och inväntar maten som min snälla mamma lagar åt mig, Sedan beger jag mig till stan igen, Eller ja rättare sagt Utk (Uppsala tennisklubb) för ett pass med Mannen,myten, legenden ( Erik thorran thorelli) 





Jag hann även förbi min frisör för att se om hon hade någon ledig tid för mig i morgon, Självklart så hade hon det, så jag bokade in en tid vid kl 17.00! Äntligen!

Jag funderar starkt på att klippa lugg, STOPPA mig om ni tycker det skulle se fruktansvärt ut!




/Diabetesmannen







Outfit jag vill ha i garderoben!







Är inte denna outfit klockren? Tänk er med bootsen,klockan och den bruna skinnväskan över ena axeln!
Hur snyggt blir inte det då?

Detta är något jag i allafall kommer inskaffa snarast möjligt!




/Diabetesmannen


vilken look väljer du till hösten?











Diabetesmannen väljer:

2. Kavajen

4. Jeansvästen till en skogshuggarskjorta



Kavajen är alltid ett säkert kort och blir oftast snyggt till vad som helst!

Jeansvästen outfiten är enligt min mening riktigt hunkig faktiskt, Väldigt trashig.. På gräns till brottsling skulle jag nästan säga att den påminner mig om!








/Diabetesmannen






Avslappnad!

Efter en svettig kväll på tennisbanan så ligger jag äntligen i sängen och bara njuter av den sköna duschen jag tog nyss, Fan det var längesen det var så skönt att bara sitta helt slappt på badrumskanten och få hett vatten över sig.. Nu fattas det bara två damer som masserar varsin kroppshalva på mig!

Nu tänker jag faktiskt rota  fram självbiografin som Liam Norberg har skrivit, Någon viskade att man tydligen blir smartare av att läsa! Stämmer detta? Hm.. Ja jag tror fan det!













/Diabetesmannen





 

Klockrena höstprylar! (Diabetesmannen style)



Lite Michael Jacksson liknande kavaj/jacka som jag helt föll för när jag kikade in på Hm shop online, Jag gillar mörka färger så denna kavaj kommer jag direkt klicka hem när lönen glider in på fredag!



Och med denna höga höstkjänga så får du garanterat ett par positiva blickar på gatan, Fast det vill säga om du lyckas få till hela outfiten.. Lycka till!




/Diabetesmannen





God dag!

Sitter med pärmen uppvikt och försöker få tiden att gå i hop, Allt dyker upp direkt assä! Var ju som sagt på möte vid 14 tiden och lade upp ett schema.. Sedan efter jag sätter mig på bussen så får jag ett annat samtal, Ett till jobb är pågång och självklart vill man ju inte tacka nej så vi bokade faktiskt in ett möte vid 15 tiden i morgon!

Nej nu väntar en biff och ett glas rött som ska avnjutas sakta men säkert!













/Diabetesmannen




Diabetesmannen.blogg.se

Tennistränare!



Efter en plågsam och mycket tråkig innebandyträning sitter jag stående i min underbart sköna och till och med nybäddade säng! Jag både röker och snusar samtidigt som jag tänker på vilken helvetes sjukdom jag har? Varför är det enda jag tänker, Varför?  Som jag tidigare sa så läser min läkare min blogg och ställde faktiskt mig frågan? Joakim! Hatar du din diabetes verkligen? Jag svarar direkt och säger? Ja det gör jag faktiskt!


Nog om tråkigheter! Jag har ett nytt fantastiskt jobb, Vad kan det vara? Jo tennistränare cirka 20-25 timmar i veckan! Alltså ännu fler timmar på banan!  SÅ i morgon vid 14 tiden ska jag träffa herr ordförande och lägga ett schema för tiderna jag kommer träna, oerhört kul kan tyckas!



Förvänta er en stenhård och omutlig tenniscoach!



God natt!






/Diabetesmannen




Lyssnar

Sitter med den högsta volymen och lyssnar faktiskt på mannen som alltid nämner sitt namn innan han börjar sjunga!? Ja vem kan det vara? Jason Derulo! Till det så dricker jag en riktigt stor och även mycket starkt kopp kaffe! Frågan är vad man skulle göra utan kaffe assä?

Jag vill även i detta inlägg tacka Glamourama tjejen för att hon dumpade mig på ett vidrigt sätt! Diabetesmannen trivs bäst som singel, Kanske är det bäst så också assä!? 

Som sagt:
Ingen kan få mig att sluta blogga!, Ingen!




På tal om det-
Eftersom jag bloggar, så kollar jag även själv in massvis av bloggar per dag och ser att det är alldeles för många som bryr sig om vad andra tycker? Jag kan tycka att man ska skita i vad folk säger om än själv eller ens kläder, eller vad det nu handlar om, Kör ditt eget race!

Gör vad du vill, när du vill och hur du vill!!! Om någon därute känner att ni har dåligt självförtroende så tveka inte att höra av dig till mig för tips & råd!














/Diabetesmannen













Dagens outfit









Vad tycks ni om outfiten som är täckt av olika sorters accesoarer?




/Diabetesmannen




Vaknar upp med ett nytt jobb!

Denna tisdag kunde absolut inte ha börjat bättre, Ungefär vid 10 tiden i morse så ringer en riktigt trevlig herre till mig och erbjuder typ världens roligaste jobb! Tackar man nej? Skulle inte tro det assä!

Vad det är för jobb avslöjar jag lite senare i dag, Tycker vi väntar med det för att göra det lite roligare!
 Men jobbet är typ det roligaste som finns att göra enligt Diabetesmannen!

Tack så mycket!


En ganska så nyvaken diabetesman, Syns kanske inte eftersom det nya jobbet gjorde en så fruktansvärt glad!

 

 

 

/Diabetesmannen

 


Dags för humor kan tyckas?

Jag känner till och med själv att min blogg börjar brista på nästan varenda punkt? Inte bara jag som tycker det tror jag! Nu är det fan dags att jag börjar bjuda lite lite mer på mig själv och även kommer med egna tankar kring kläder/mode och trender! Här med intygar Jag Joakim Diabetesmannen Mattsson att bli bättre på detta!

I morgon så kommer faktiskt en liten rolig intervju med mig, Kolla då assä!






En riktigt bra och även snygg outfit en regning dag i Junimånad!





/Diabetesmannen

 


Så har du aldrig sett mig!

God kväll!

Kollar ni också på sex education som går på 3an? Det gör i allafall inte jag! I kväll så har diabetesmannen hunnit spela en semifinal i km ( Klubbmästerskap) där jag lyckades vinna med 6-1 6-0, Är faktiskt jäkligt besviken att jag släppte ett game eftersom jag hade tänkt att inte släppa ett enda game på hela Km!

Nu hade jag tänkt att visa er som ni aldrig har sett mig förut?! Lite kul kan tyckas eftersom jag hatar stilen och tycker det är sjukt fult på mig i allafall!







Så ska en man se ut kan tyckas?








/Diabetesmannen



Dagens fråga?

Vad har du köpt din kavaj med pärlorna/halsbandet på?


Det är jäkligt kul att ni gillar det jag skapar på egen hand, Kanske ska jag starta upp något eget och designa mina egna kläder? En framtidsplan är det i allafall!

Nu ska ni få svaret på frågan: Kavajen kommmer från H&M och kostade 599 kr, och pärlorna runt axlarna kommer från en liten sybutik här i uppsala, Tror att jag pröjsade 60 kr för det! Mycket bra pris faktiskt...





Om ni vill att det ska vara lite mer slafsigt och lite mer hängigt så föredrar jag att ni köper ett stort halsband och syr fast det på axlarna!




Alltså ta halsbandet jag har runt halsen där och sy fast det på en eller båda axlarna, upp till er gott folk!


SoChic.se




/Diabetesmannen




Inköpslista och dagens outfit!

Sitter just nu och skriver ner en massa saker som ska inhandlas nu när lönen sakta men säkert trillar in på ens konto, Denna gång blir det storshopping i Stockholm är det tänkt, Kan ju känna redan nu att dom har lite mer ett erbjuda än i  uppsala!






Frågan är om jag leker med dockor? Nja jag har småsyskon assä!



Dagens outfit, Med en sista bild där min katt med en tratt på skallen får vara med!





/Diabetesmannen







Waka waka grabben gör min dag!




Vilken härlig liten unge detta var då!? Han kanske kan videoblogga lite här på diabetesmannen.blogg.se? 

På tal om videobloggar, Det har varit riktigt dåligt med det på sistone, Kanske är dags att ta sig ut i skogen och spela in ett riktigt riktigt lustigt klipp.. Så gör vi! Hörs om en stund!




/Diabetesmannen


Fredag- Kräftskiva 1.



Viktor som gör en liten flippad posé!



Kristoffer kör den där fasta blicken rakt fram då hans isblåa ögon syns ordentligt!



Jockes heta look gjorde mig oerhört glad!



Hetast på bild denna kväll blev absolut Gustaf, Utan tvekan!




Det jag ser på denna bild är att jag ska boka in en ny klipptid på fredag kl 14.00!




Victor legenden Andersson som under veckan här har blivit 20 år även tagit körkort, Grattis!



Vem står med en fläkt till höger? Jag menar alltså hur kan håret fladdra sådär!?



Mathilda snaskar kräller assä...





Martina och jag var fotografer för kvällen!





Detta var då folket jag var med på kräftskiva 1 som jag efter den där sista bilden inte minns något alls.. BLACKOUT... Men trevligt var det, så jag tackar alla för en lyckad fredagskväll!




/Diabetesmannen



Vill ni läsa något sexigt!?

Varning för känsligt material!

Som jag i förra veckan sa så gästbloggade jag åt en såkallad porrblogg där jag skrev ett ja ganska så långt inlägg, Självklart så delar jag med mig av kakan och därför så länkar jag er vidare till hennes blogg!

För att komma till min söndagsfräckis så klickar ni här!



Nikita




Ha en trevlig lässtund nu!




/Diabetesmannen


Vilken helg assä!

Här sitter jag med min överhettade och även tunga laptop, Jättekul! I allafall så har jag haft en riktigt bra helg med lite ångestkänslor inblandat.. Men det skiter vi i nu assä!

Fredagen tycker jag att vi hoppar över direkt för det är dagen jag inte kommer i håg något av och heller inte vill komma i håg haha, Bilder på det kommer!

Lördagen då?
Då var det alltså dags för kräftskiva igen då, Mycket trevligt med en återträff av midsommargänget, Men i går kallades det tydligen för Snapsafton vilket blev en jävla succé! Som man brukar säga? En bild säger mer än 1000 ord, Alltså bilder kommer lite senare!

                                                Fredagen


Magda,Mathilda,Jocke,diabetesmannen och calle



Alex,diabetesmannen,calle,kristoffer,Jonathan,viktor och victor



Diabetesmannen & Joakim





Mer bilder kommer in på min mail inom kort, Hörs som sagt om en stund!



/Diabetesmannen




Öppna din dörr och säg Godnatt!

`


Sjung gärna med:


Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
Då föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag

Jag gömde mig i fantasin
Så rädd för vad du kunde bli
Men var gång som jag ljög för mig
Så såg jag sanningen i dig
Nu står du här idag med allt jag någonsin velat ha
Och hjärtat slår ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här
Säg att du inom dig bär bara kärlekens röst
Och jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr

Så börjar livet här till slut
Vi gråter det som var förut
Så somnar vi så tätt ihop
Att dagen vaknar allt för fort
För den himmel som jag nått och för allt det som jag nu förstått
Ska hjärtat slå ett slag för var förlorad dag

Öppna din dörr...

Ge av dig det du vill ha av mig
Och säg att jag får alla förlorade år

Jag ska öppna min dörr och ge dig varje dag igen
Leva här för sanningen
Låt mig bli den som först öppnar din dörr







/Diabetesmannen


Blogawards Dejten!

Det är ungefär en månad kvar tills blogawards äger rum och det börjar redan klia i mina fingrar efter både shopping inför det men även min dejt som jag aldrig tidigare träffat... Har på både min och hennes blogg sett att folk tror att vi nästan är tsm? Är inte detta mycket lustigt?! Vi har aldrig träffats, men vi är tydligen redan gifta? Fast vad ska man tro nu förtiden, Folk ljuger om att dom ska vara med i Paradise hotel liksom...

Jag och dejten min har faktiskt redan pratat om vad för kläder och matchingar vi ska ha? Både Amanda och jag är jävligt noga vad vi tar på oss och vill därför att båda våra outfits på blogawards ska slå STORT! Konkurrens om snyggaste outfiten kommer det absolut finnas!?






Amanda klänger sig fast runt min sexiga wetlook och kysser mig med hennes mjuka läppar!






/Diabetesmannen






Röda byxor och kräftskiva

Snart är det fredag och det betyder självklart att man har en ny helg att se fram emot, Underbart! I morgon är det faktiskt dags för årets första kräftskiva, Det är faktiskt inte vem som helst som man blivit inbjuden av: Det är nämligen en innebandystjärna av högsta klass som även vann sitt första sm guld förra året.. Självklart är det Victor Andersson jag talar om! 

Nu är bara frågan vad man ska bära denna kväll?

Kan det bli mjukisbyxor och en gammal storvreta t-shirt? Nja jag skulle inte tro det va! Jag funderar starkt på att i morgon dra på mig ett par röda byxor BARA för att kräftorna är röda.. Och för att det är så himla ute att använda Röda byxor, Folk säger att det är fult? Det tycker faktiskt inte jag, Det beror ju helt på vad man har till vill säga, Jag förstår om någon skriker rätt ut om du har en rosa skjorta till ett par röda byxor haha!

Men som sagt: En vit lite småspeciell tischa och en svart kavaj med kedjor på skulle nog funka bra till ett par röda byxor som är uppvikta över ett par vitröda converse skor, Eller vad tror ni?








Morris är experter på att få mycket färg att se bra ut, Dom kombinerar väldigt många olika färger i en och samma outfit och lyckas ALLTID få till det, Hämta inspirationen
här!





Victor andersson, Värd för kvällen!







/Diabetesmannen








Jag ska på möte (BRÅTTOM)

Har lite bråttom kan jag säga direkt!, Måste fort springa till taxin som väntar.. Jag ska på ett möte lite angående framtida planer, Jag hoppas och tror att det ska gå riktigt bra! 

Nej vi får höras lite senare! Vafan sitter jag ens och skriver för? Taxin väntar! Ha en fortsatt trevlig utskit över diabetesmannens blogg!





Outfiten fick jag till och nu är jag redo för lite Business....






/Diabetesmannen






Allt om sex,Kärlek och fantasi!

Jag har precis skrivit klart ett gästinlägg som jag lyckades skriva på under 15 min, Denna gång blir det ingen vanlig gästblogg? Eller ja vanligt är det väll men det är inte vanligt på dom flesta bloggarna!

Så ungefär vid 21.30 tiden i kväll så publiceras mitt inlägg på en sex/porr blogg... Håll utkik för att sedan läsa vad diabetesmannen anser om good sex!










/Diabetesmannen


Dagens outfit










                                                 








/Diabetesmannen





Diabetesmannen hårstyling!

Har länge fått in frågor om vad jag använder för hårprodukter till mitt hår!? Så speciella produkter har jag faktiskt inte, Men det är inte direkt Dax vax! Jag hoppas ingen använder det av mina läsare!?




Diabetesmannnen använder Urban rought friction by björn axén som är ett ganska torrt vax och kallas även dagen efter look, Gör så här: Tvätta håret på kvällen, torka det (Viktigt), gnugga in vaxet i hela skallen för att sedan börja forma lite.. Dagens efter på morgonen så kommer du upptäcka att vaxet ligger kvar i håret, Vips så kan du forma det hur du vill utan att hålla på bli vansinnig över att du inte får till det på morgonen..

Spraya gärna litegrann, Bara en liten touch liksom! Då använder jag Proffs super strong hairspray










/Diabetesmannen





Dagens fråga?




Tjenare Söderberg!

Kul att du gillar mina egna skapningar! Jag ska nu förklara lite lätt och kortfattat hur jag lyckas få till det?

Det du behöver är:

1.
Kniv

2. Sax

3. Rakblad

4. Fantasi

5. Byxor du är orädd om


Nu är det helt upp till dig hur du vill ha det, Börja gärna lite lätt, Ta saxen och klipp upp en massa hål där du vill ha dom, sen så tar du kniven eller rakbladet för att börja skrapa upp slitningar eller vad man ska säga?...

Så svårt är det faktiskt inte, Om du är osäker så kanske jag under denna vecka kan lägga upp en film där jag då visar hur man gör!



Lycka till nu Söderberg!



Just dom där byxorna har jag faktiskt inte gjort! Jag gav dom till isabelle då hon fick min tillåtelse att göra precis vad hon ville med jeansen!




Från fula till riktigt snygga och även trendiga!



Shortsen på bilden var en gång i tiden ett par fula ljusa jeans utan slitiningar men är nu ett par riktigt snygga korta jeansshorts med lite hål i, Gjorda av
diabetesmannen!






/Diabetesmannen


Ge mig en bra bok!

Jag har alltid velat kunna lägga mig och koppla av till en riktigt bra bok men det går fan inge bra, Tålamod vet jag att jag har assä, Kan det vara för att andra saker som dator,tv,modemagasin och dra en handtralla lockar mer än att läsa en bok på 250-300 sidor? En bloggare som jag tycker är riktigt bra och kanske även ser upp till lite är Cimon och han skriver väldigt mycket om att läsa och lägger även upp en massa riktigt avslappnade bilder när han läser boken.. En bok, en solstol, en hatt, en gammal beighe kavaj, ett par korta på gräns till vidriga shorts gör så att bilden helt enkelt utstrålar FRIHET!



Hjälp mig någon? Föreslå gärna en bra och läsvärd bok!



Tips tack!



Fast att läsa kingmagazine eller se en riktigt riktigt bra film är ju faktiskt riktigt nice det med!








/Diabetesmannen






Sjukhusbesök

Hejsan damer & herrar!

Jag kom faktiskt precis innanför dörren, Jag hade nämligen läkarbesök vid 14.00 i dag och det gick som förväntat riktigt bra med lite undantag kanske?!  En annan riktig rolig sak som jag upptäckte var att min sjuksköterska läser min blogg, Det är ju faktiskt riktigt kul att till och med hon har lyckats komma in här på diabetesmannen.blogg.se

Det negativa var väll att hon såg alla ciggbilder, Men jag förklarade att jag inte rökte utan att jag bara snusade.. Var jag verkligen ärlig där? Alltså jag tar en cigg när jag känner för det, Absolut inte beroende av cancerpinnen!



Någon mer än jag som har läkarskräck? Eller juste jag har lyckats få bort den, Ser nästan fram emot nästa besök som är om 2 månader!



Dagens outfit






/Diabetesmannen


Lika som bär?

Satt lite tidigare i kväll och kikade igenom en hel drös med gamla kort på nära & kära då jag finner en släkting som är så fruktansvärt lik mig när han var i exakt lika ålder som jag är nu, Alltså 20 bast! 


 
Mannen på bilden är en nära släkting och är 20 år på bilden och nu är han 70 år!







/Diabetesmannen



Blogawards dejten är.....?

Amanda, och självklart bloggar hon! Amanda är 21 år och är bosatt i gävle men bloggar under namnet EN MASJÄVEL eftersom hon är uppväxt i Dalarna.. Fast bloggadressen är inte den, Ni får den lite senare i detta inlägg hehe!

Amanda och jag har länge pratat om att gå som dejt på den stora bloggorgien, alltså blogawards! Detta ska faktiskt bli riktigt kul, Jag ser fram emot det som fan.. Tydligen så sänds det på tv också!?  Det jag kommer längta efter hela dagen är väll efterfesten som kommer vara på Cafe opera, Det kommer bli riktigt kul att se alla stora bloggare fulla och glada, Kanske kan man få ur en del bloggare en massa nödvändig och rolig info!?







Blir jag och Amanda ett bra par?  För att komma till Amandas blogg klickar du här!






/Diabetesmannen



Gubben gör så man vill åldras fort!








/Diabetesmannen




Nick pitera är galet unik!









Detta gör fan att man är fruktansvärt unik, Bland det sjukaste jag hört assä!? Han är ju inte lite bra heller.. Ni missar något riktigt grymt om ni inte kikar in klippen.. Så gör er själva en tjänst och klicka på playknappen!




/Diabetesmannen


Dagens outfit

Tjenare!

Har alla smällt att jag inte ska medverka i Paradiset? Hoppas på det för nu tar vi nya tag här i denna superblogg!
I dag har jag bara varit en så kallad livsnjutare, Tagit det väldigt lugnt eftersom vädret är katastrofalt! Jag
funderar nästan på att köra en hel dag med film och snus, men sen så upptäckte jag att magen behövde tränas lite så jag kör nog ett hårt pass nere i mitt hemmagym, Jag har ju trots allt 1 maskin där det går att träna massvis med grejer på min kropp...














Snart kommer ett inlägg om Blogawards, Kommer bli riktigt grymt assä!



/Diabetesmannen




Vilka gick på att jag skulle medverka i Paradise Hotel?

Kan nu tänka mig att folk kommer skrika rätt ut? -Din jävla idiot, ditt förbannade as, så jävla tråkigt! Jaja en bloggare kan man aldrig lita på! Men erkänn att det var lite kul i allafall.. Jag känner så här på efterhand att jag lyckades ganska så bra mohaha!

Men fan det hade varit roligt om jag hade kommit med den där skämtserien som jag förmodligen hade gjort succé i!? Eller vad säger ni?

En ganska vidrig sak jag märke medans jag var låtsas kändis var att folk som inte har hört av sig på flera år helt plötsligt tror att man är bästa vänner bara för att jag gick ut med att jag skulle medverka i paradise hotel! Äckligt assä!

Fast faktiskt så vill jag be er om ursäkt för att jag lurat er, Många gick verkligen på det..? Så förlåt!





Jag ska alltså inte medverka i Paradise hotel så ni behvöer inte kolla då!





/Diabetesmannen

Obehagligt!

God dagens!

Gucci Gurra som skriver:

Fick nyss ett ganska så obehagligt telefonsamtal från Jocke , Lät inte alls kul skulle jag kunna säga! Han skulle ringa tillbaka till mig lite senare, Efter det så meddelar jag det som hänt!

Jag kan väll berätta lite vad jag gjort och ska göra i dag, Kl 11.00 så fixade jag i ordning min bössa, alltså gevär. Som vissa av er vet har jag gjort Lumpen och muckade därifrån för cirka 2 månader sen och då fick man ju of course jägarlicens på samma gång., Därför har jag i dag varit ute och provskjutit lite i skogen. Fruktansvärt kul!

För tillfället så sitter jag och njuter av kopp the ute i den härliga värmen här i Uppsala! Kände att detta inte var så intressant skrivet men det skiter väll jag i haha!




Jag i Luleå där jag då gjorde lumpen!



Mannen, Jag lider med dig!






/Gustav

Sms av vem då?

Tjenixen! Gustav skriver:

Alldeles nyss så plingade det till i min telefon och det var ingen mindre än Jocke som skrev ett mess direkt från Mexico, Ni ska snart få se vad han skrev i sms:et, Lite kul var det faktiskt.

 En till rolig sak som Jocke har gjort är att han tagit en massa extra bilder precis innan han åkte för att sen be sin lillasyster att skicka bilderna till mig så jag sen kan ladda upp dom här på bloggen, Rutinerad kille eller vad säger ni?




Del 1



Del 2



del 3






Diabetesmannen på cykel med en touch av en liten kändisoutfit!



Bye eller?




/Gustav

Diabetesmannens bäste vän!

Då var det Gustav här igen! Såg att Jocke, Ja alltså diabetesmannen hade skrivit ett inlägg direkt från Mexico? Jäkligt kul!

Jag har länge väntat på att denna man ska vara med i media på något jävla sorts vis, Han är inte bara unik för att han har diabetes och snygg stil? Han startar så många olika sorters trender på alla möjliga plan!

1. Han använder ord som jag visste knappt fanns vilket är jävligt kul när andra börjar säga det ett halv år efter!

2. Det finns nog ingen här i Uppsala i allafall som har lika kläder eller lika snygg stil som denna man!

3. Han vågar köra sitt race och skiter i vad folk säger, Han skäms aldrig för det han gör utan står för det!

4. dia mannen drar upp sina sprutor på den finaste restuarangen i uppsala och tar sin spruta inför 50 pers, Det han säger när folk kollar är, vad fan glor ni på? Jag är en diabetesman!

5. Han är aldrig omöjlig för nya utmaningar eller ideer, Ringer man honom och frågar om han ska med så är alltid svaret JA! Han försöker göra alla i sin närhet glada och nöjda! (Vilken vän)

 

Ja, Så här skulle jag kunna fortsätta till nummer 20 på mina markeringar, Jag har känt diabetesmannen i cirka 12 år och vet vad han går för på varje plan så att säga!!

Juste, Vet ni att jag var med och starta denna framgångsrika blogg? Jag och diabetesmannen är alltså grundare till denna blogg, Som diabetesmannen sagt tidigare så har bloggen tidigare handlat om fest,krök,vänner och en liten touch av kläder!  Känner lite nu att det var lika bra att Jocke själv driver den i dag, Jag njuter varje gång jag läser den även fast jag känner honom så fruktansvärt bra.. Trots det blir man chockad av att läsa en del inlägg i bland!





Bild på mig och Diabetesmannen från ett härligt midsommarfirande




Modell är diabetesmannen



JAG är hans personliga fotograf!





Simma lugnt så hörs vi av!





/Gustav

 


Direkt från Mexico (Frågestund)

Äntligen får man tid för att blogga lite, Visst är det härligt!? Saknat mig? Jag själv ligger i den heta värmen med bara ett par vita briefs... Tiden här har varit helt underbar än så länge, förutom lite tjaffs mellan vissa deltagare!

Inspelingen har inte börjat ännu, Det har bara varit lite reklaminspelningar samt en massa fest hela tiden.. Kan
kännas underbart assä!?  Hoppas allt går vägen nu!



Jag hade tänkt  passa på att ha en frågestund nu? Men jag diabetesmannen kommer inte besvara dom,

Vem som besvarar frågorna upptäcker ni när han skriver!!?  Fråga precis vad ni vill?



Alltså, Jag ligger med dom där briefsen och börjar få till en grym bränna, När får ni en bild från Mexico?
Det kommer i kväll eller i morgonbitti kan jag hoppas på...





/Diabetesmannen





Bilder diabetesmannen har glömt hos mig

Gustav igen!

Jag har många gånger ställt upp på att fota diabetesmannen eftersom han nu blivit en liten doldkändis runt om i Uppsala och även i vissa delar av Stockholm!

 Jag satt precis och skulle rensa ett usb minne och då ser jag att det finns det en mapp som heter (Diabetesmannen modell i skogen), Mycket märkligt som Joakim själv hade uttryckt sig haha!

Jag slänger in dom bästa bilderna enligt mig.
















/Gustav

3 olika typer av människor

Gästbloggare Gustav som skriver detta inlägg! Det är en ära att få skriva lite åt Diabetesmannen! Smile...


Då kör vi i gång då?

Typ 1- Den blyga killen?

 Det är grabben som alltid går runt lite för sig själv på en såkallad hemmafest och spelar otroligt blyg, Han är nästan lite bögig av sig.. Tricket han kör är att gå och lägga sig ensam i en säng som finns på stället för att invänta att en tjej kommer fram och frågar hur han mår? - Då han egentligen trycker på ett monster i byxorna och bara vill ligga! Lycka han eller inte?


Typ 2- Rödvinskillen?

Mannen som försöker spela lite finare än alla andra och bjuder över en kvinna på middag där det då innehåller 2 flaskor rött med ost och kex till, Han har även tränat in en massa olika sorters fina repilker att säga till damen samtidigt som han tjiiiisar med sina vackra ögon.. Lyckas han eller inte?


Typ 3- Självförtroendekillen?

Grabben som glider in med värsta självförtroende, Han är säker på sin sak? Han går helt enkelt in med inställningen att han får vem han vill,när han vill och hur han vill.. Han trycker ner andra grabbar för att helt enkelt vinna på det själv och därmed få över tjejerna på hans sida, Men denna kille är en typ av smörare samtidigt som kaxigeheten kommer fram! Lyckas han eller inte?






Detta är då jag!






En fråga? Vilken av typerna tycker eller tror ni passar bäst in på diabetesmannen?




/Gustav


På planet!

Sitter på planet till det underbara Mexico just nu och är faktiskt lite småfull, Festandet har redan tagit fart och jag njuter så fruktansvärt mycket av det! Det kanske är lika bra att vara lite full så jag inte känner mig flygrädd,

Kan lika gärna erkänna att jag är fruktansvärt flygrädd av mig haha! Löjligt kan tyckas?


Jag kan ju redan nu säga att det inte är några troll som ska visas på tv 6, Utan riktigt snygga tjejer och även killar! Jag skulle väll själv ranka mig som top 3 av dom 10 killarna som sitter här omrking mig, Hoppas ingen ser vad jag skriver nu haha, Vill inte riskera en käftsmäll så här tidigt på denna fantastiska resa!

Nej nu har jag tyvärr inte tid med att blogga mer, Juste? Det kommer in en reservbloggare, Alltså en nära vän som kommer blogga åt mig ett tag framöver.. Hoppas ni hänger med här på diabetesmannen.blogg.se




Bild jag tog från bildarkivet här på bloggen, Pallar inte hålla på med sladdar just nu!









/Diabetesmannen




Det närmar sig!

Ja men det gör ju verkligen det, Känner att både armar och ben börjar skaka lite lätt när jag nu sitter och skriver detta inlägg!

Iallafall, Någon sväng på stan blev det ju inte.. Tiden har helt enkelt inte räckt till så jag får nöja mig med mina plagg som jag packat ner i den feta resväskan! Just nu sitter jag och funderar på att duscha en gång till för att se så fräsch ut som möjligt!

Fan jag har svettats så sjukt mycket i dag, Men det bästa med diabetesmannen är att jag aldrig lutkar svett?!

Men däremot svettas jag som en gud när jag ligger och spelar tennis.. Galet assä!





Ja där står man med en packad resväska och ser lite smånöjd ut!?





Nej! Med en tom blick ser jag ut som en 5-6 åring som ska till förskolan för första gången... Blää!





/Diabetesmannen


Packat hela morgonen!

God dag!

Jag har sen 10 tiden i morse packat,packat och packat en massa kläder, Nästan hela garderoben känns det som! Jag har även en liten tanke om att handla 2 helt nya outfits till resan eftersom jag snart ska i väg till stan en snabbis för en snabbkoll! Butikerna jag tänker besöka är nog weekday, hm och gant! Känns som dom har mest sommarprylar kvar assä!


Nej nu måste jag klä om till en hyffsat avslappnad outfit assä! Hets hets hets!





Avslappnad outfit är nog inte rätt ord!

På bilden har jag en kavaj från H&M, skjorta från Polo Ralfh lauren, chinosshorts från Zara Monaco och ett par svarta boots från Gucci!

Kan känna att bootsen var en ren chansning till denna outfit, Jag själv tycker det är en tokhiss i allafall!



Ingen bad hair day där inte!





/Diabetesmannen






Snart är jag tv kändis! (Paradisets diabetesman)

I morgon vid 20.00 tiden så befinner sig jag Joakim Diabetesmannen Mattsson på ett plan till det underbara Mexico! Denna fantastiska resa kommer man inte glömma i första taget assä, Verkligen inte! Jag fick även se dom andra deltagarna tidigare i kväll och det är inga fula herrar eller damer som kommer visas på tv!


Nu till det här med bloggandet: Jag kommer som tur är kunna blogga i en vecka till eftersom jag kommer ha tillgång till min laptop då.. Men sen kommer det bli fullständig bloggtorka tyvärr, Men funderar på att höra med ledningen om att få blogga något inlägg direkt från Mexico! Inte för det kommer gå eftersom det kommer vara fullt upp i Paradiset!

Är diabetesmannen nervös inför detta? Jag är faktiskt lite nervös, men det lär genast släppa när man vant sig vid alla obehagliga kameror! Eller vad tror ni?



Nu får ni faktiskt önska mig lycka till!








Var tvungen att sätta på mig nördglajjorna för att lyckas med en hel del finjusteringar på min underbara kropp...





1. Rakat mig under armarna för att ingen ska fastna därunder, Jag lovar: Mina armhålsbuskar är inte att leka med assä!

2. Rakat mig i ansiktet för att få till den där perfekta stubben till reklaminspelningen..

3. Smörjt in hela kroppen med lite olika skönhetsprodukter..

4. Tandblekning..





/Diabetesmannen






Väntad seger kan tyckas?

Hejsan!

Kom precis innanför dörren och är riktigt nöjd med spelet i dag, Jag fullständigt glänste och spelade med glädje och utstrålade mitt grymma självförtroende! Tyvärr lyckades jag inte vinna med 6-0 6-0 som jag tidigare lovat!?

Det blev däremot 6-1 6-1!

Dubbelmatchen lyckades vi också vinna med 6-1 6-4, även där riktigt bra spel! Jag tackar mig själv diabetesmannen,Anders och Jörgen för en riktigt bra insats på banan i dag! Tack!





Stor näsa? Ja ganska! Operation? Ja tack!  Men det jag försöker utstråla på bilden är att hålla fokus från start till mål!





/Diabetesmannen





Snyggaste tennisoutfiten!

Dags för seriefinal i tennis nu, Jag är så sjukt taggad assä! Har vätskat upp med ett antal liter vatten för att orka en singel match och en dubbel match!
 

Önska mig lycka till nu! Eller vänta, Jag vet själv att jag vinner 2 raka set med 6-0 6-0 i dag! Bra självförtroende? Svar ja! Sjuklig form just nu!













/Diabetesmannen





Blogawards

Äntligen fick jag en såkallad inbjudan till blogawards! Var inte det på tiden? Det tycker jag verkligen asså! Det mesta är redan ordnat inför den stora bloggfesten, Jag har en dejt, jag har bokat hotell på stureplan!! Det jag inte har styrt än är en clean, spårad och även trashig outfit, Det kan kännas vara så sjukt viktigt på blogawards!?

Jag har redan bestämt mig för vilka kända bloggare jag ska kontakta vid den såkallade bloggorgien!











/Diabetesmannen


Dagens outfit










Gick upp vid 09.30 tiden för att äta en bra frukost, Sedan gick jag och lade mig i sängen för att kika ett par avsnitt av sveriges bästa serie solsidan!? Någon som håller med där? 

Tyvärr lyckades jag somna.. Jag vaknar upp igen vid 13.30 lite sådär småtrött assä! Nu hade jag tänkt att springa i väg till affären, Kanske jag bjuder på ett videoinlägg!?



/Diabetesmannen




Försenad videoblogg!









/Diabetesmannen

Nu är det slut på sommaren!

Känns lite som det va?! Riktigt tråkigt att inte kunna gå med korta korta shorts och ett sönderklippt linne längre, usch assä!  Men nu blickar vi framåt till hösten då man är som snyggast klädd enligt diabetesmannen, Jag tror nog många håller med mig där?! Tänk dig ett par höga bruna eller svarta boots och till det en blandning av chinos och kostymbyxa som även är lite uppvikta, Ni fattar va?! En brun eller beighe skinnjacka är inte helt fel till det kan tyckas assä!?

Jaja, vi får se vad jag kommer gå klädd i här framöver!



Sommarminnen:



Modellbilder nere vi vattnet är lite sisådär assä, Fast det är där vi får fram den underbart läckra och kanske även den sexigaste looken?!




Har jag rätt eller fel? Fel ute kan tyckas assä!



Det är bara jag som rakar mig med solglajjor och med 2 rakhyvlar, Går mycket snabbare kan lovas på förhand!





Att gå på stan och shoppas ensam är både våghalsigt och väldigt avslappnat eftersom man är tvungen att fråga personalen inne på weekday om dom har lust att knäppa ett kort så att jag får bloggmaterial som jag sedan kan använda!



Daglig rutin för mig?! Vad är det? Kaffe, cigg och ett par trevliga samtal efter man vaknat är helt underbart!




Att inte bära kavaj ser jag som något obehagligt och även idiotiskt!









/Diabetesmannen


Höstshopping

Har ni inte en aning om var ni ska handla kläder på nätet?! Detta gäller of course både män & kvinnor.. Själv så har jag ett så kallat sammarbete med sajten vilket är riktigt nice och givande kan tyckas!?

Hemsidan samlar alltså alla bästa klädessajter så man lätt ska kunna klicka sig vidare dit man vill komma. Smart va?



Klicka på bannern för att komma till den bästa klädessamlaren på nätet!




/Diabetesmannen

Höstkjänga för 399 kr



Klicka här för att kolla var kjängorna finns att köpa?!






/Diabetesmannen


MC TRÄFF I SKOGEN!

Tidigare i kväll var jag ute på min kända promenad, Kan tyckas vara ganska skönt när man har hjärtklappningar bara för att man är bakfull!? Jag lovar att en runda i skogen, (Bra luft där) ´piggar upp dig och du kan genast greppa tag i flaskan eller kanske köra ett hårt gympass?!

Det låter nästan som jag är alkis? Det är jag inte gott folk! 






Nej jag ska ju faktiskt inte på mc träff även fast det kanske ser så ut?! Iallafall så tycker jag outfiten är riktigt het, Kanske till och med lite småtung och mäktig!?



DAGENS FRÅGA?

Var köper man senilsnören? Jag köpte mina på synsam i uppsala, tror nog att det finns hos varje optiker!







/Diabetesmannen


Smoker!









/Diabetesmannen


Henry Bowers











/Diabetesmannen


reggaefestival!

Hejsan gott folk! 

Lite kass uppdatering på senaste, Ursäkta! Nu kommer lite galen uppdatering.. I går befann sig diabetesmannen på ett av världens största reggaefestivaler, Jag har aldrig varit där förr även fast det var 10 onde året dom hade festivalen här i uppsala.. Mycket märkligt kan tyckas!?  Att dansa i otakt till denna musik gör en fruktansvärt glad och en stark vilja till att leva ett långt liv!

Många bloggfans träffade jag på i går också, Jäkligt kul hur mycket folk uppskattar min blogg! Tack så hemskt mycket alla män & kvinnor!

Ni som tog kort i hop med mig får gärna skicka bilderna så publiceras dom här på diabetesmannen.blogg.se
Mail: [email protected]






Sprang direkt till denna underbart fräscha toalett, Noooot!



Diabetesmannen & Lina



Nya glasögon är inhandlade, Som ni ser så hade jag dom i går!: Det första jag får höra? Ey din horunge varför leker du reggaestekare för?!



Kung henry & Diabetesmannen




Bra drag assä!



Emil



Gustaf



Vad är detta?

1. Folk vi hängde med på festvialen?

2. Några vi började bråka med?

3. Civilpoliser som ville kolla igenom diabetesmannens fickor?!

4. Bara några som gick förbi?








Trots vädret ler jag ändå galet... Kan det vara för att jag fått en sexig wetlook?!




Ooh fuck!




03.20 var jag tydligen hemma, Sorry alla som försökt ringa mig under kvällen.. Mobben dog vid 00 00!




God natt!







/Diabetesmannen





JAG listar svergies 2 bäst klädda män!








Ovanför oss har vi alltså Cimon Lundberg som är född 1990 och bor i stockholm.. Cimon har riktigt bra känsla för modé & stil, Jag beundrar även hans skrivande, då jag läser hans otroligt bra och kanske bästa manliga blogg i sverige för tillfället!









Andreas wijk: Modé & sångbloggaren!  Även denna man är född 1990 tror jag, Denna Grabb skulle jag direkt säga är bäst i hela sverige på att matcha rätt och få till det i varje outfit, riktigt snyggt! Det skulle vara en ära att shoppa en hel dag på stan och se hur han bär sig åt!? 




Cimon Lundberg

Andreas Wijk







Vilka tycker ni klär sig bäst?!







/Diabetesmannen





Diabetesmannen förvandlas till Joakim i detta videoinlägg!( Eller?)



Snälla läsare, Gör som jag säger nu.. Då bjuder jag på något alldeles speciellt någon gång här framöver!





/Diabetesmannen




En underbar dag i våran huvudstad Stockholm!



Det kan ju vara bra att ha biljetter assä!?



Niklas Berg var min lekkamrat för dagen...



Idiot assä....



Varför ska modet gå så jävla fort för? Niklas hade från början jeans på sig och märkte snabbt att det var alldeles för varmt för att ha det?! Då går vi runt i nästan alla vettiga butiker och försöker hitta ett par enkla shorts till han, Men det finns inte eftersom höstkollektioen redan kommit och dom reat ut alla snygga shorts! I stället fick han köpa ett par Lyle & scott för 699 och sedan klippa dom till ett par korta shorts.. Snyggt blev det!



Det är enkelt, avslappnat mrn även jäkligt snyggt!?



Så här sa Niklas: Jag ser en gris varje dag!? Jag svarar var då? I spegeln säger han!



Så söta så!



Detta är mycket märkligt!? Att träffa på dessa tjejer?, Det är nästan så jag tror på ödet assä!
På bilden är det i allafall Olivia & Lisa




Efter detta påträffande så bestämde vi oss för att äta en gemensam middag.. Lisa & Olivia skulle nämligen dra om bara en timme drygt!





Kan detta vara den längsta ciggen jag rökt genom tiderna? Svar ja!



Olivia



Lisa



Då var det dags för Martin Stenmarck som fullständigt dominerade däruppe på scenen, En riktigt bra man som även är en riktig hunk trots hans ålder! Grymt mannen grymt!



Dags för hemgång , Vi gick från grönan till närmaste uteställe för att sedan traska vidare till Centralstationen där 23.11 tåget väntade två svettiga hunkar!



Niklas tog en mörk mörk murphys, Medans jag tog en....



Mörk gräddig Kilkenny...




Där avslutades också dagen/kvällen, Vi tog varsina håll jag och min vän Niklas... Jag var tråkig och tog bussen hem vid 00.15 medans han gick in till the city för att fortsätta dricka mörk öl..


Just nu sitter jag i mitt kök med en kopp kaffe , samt en cigg och en snus i munnen! Jag har det alltså bara bra här och nu..





/Diabetesmannen

Läs ordentligt, Det kan vara kul till morgonkaffet!

Du heter: Tomas Erik Joakim Mattsson

Smeknamn: Diabetesmannen och Jocke

Låt som när du är ledsen sörjer till? Tunga ballader

Beroende av: Snus och sprutor

Vad tror folk om dig? Dryg, idiot, men även riktigt snygg och good in the bed

Stämmer det? Till vissa delar: Svar ja

Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen och klädstilen

Hur imponerar man på dig? Var dig själv, Visa ett starkt självförtroende

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ska vi ligga?

Har du haft sex idag: Kommer inte i håg

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer

Vem ringde du senast?: Låt mig tänka? Folk ringer mig!

Brukar du komma i tid: Väldigt sällan, Är det viktigt kommer jag i tid!

Vad saknar du: Att leva utan diabetes

Favorit dryck på morgonen: Juice (Färskpressad)

Är du blyg?: Verkligen inte, önska jag var det i bland!

Sysslar du med någon idrott: Absolut gör jag ju det

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, Men det är inte riktig kärlek

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Känna på pullan

När grät du senast:  När jag blev dumpad av glamourama tjejen, bläää!










/Diabetesmannen



två snubbar som hotar mig via en video!?

Fick i förr går morse detta på min mail och började nästan skratta så jag pissade på mig, Vad är detta liksom? Två bögar som sitter i en bastu och samt är avundsjuka på min blogg?!

Tydligen får jag alla tjejer bara för att jag bloggar påstår grabbarna i videon?
 Stämmer detta verkligen?!!



HÖJ volymen!







/Diabetesmannen



Videoinlägg



Varsegoda alla läsare!



/Diabetesmannen


Onsdag- 22.30

Tjabba!

Sitter här och försöker välja ut kläder till i morgon då jag och min vän ska besöka både skansen och grönalund, Det är just en sån dag man bara ska gå och visa upp sig!? Men jag kan ju direkt säga att stockholmarna klär sig gudomligt i gemfört med uppsalaborna! Den tackar vi för!


Just precis,
Klockan slog precis 22.30 och här sitter jag med mitt rör pringles och även avokado dipp.. Även en dosa kronan vit portion lyckades fladdra ner i hemköp påsen!

 Det jag försöker komma till är att jag inte går ut på onsdagar längre!? Varför? Känns som det är 18 åringarnas dag att gå ut på.. Man känner sig nästan som en karl när man väl är ute på en onsdag!




Någon som vill ha mitt recept på en avokadoröra?



Grill chirre,gräddfil,2 avokado,snus (kronan vit budget portion)



Glömde nästan bort att visa ett kap jag gjorde för någon vecka sen, För denna sko ger du 199 kr för!
Vad tycks tro? obs. Våga säga att du tycker dom är fula!?

 

 

 

/Diabetesmannen

 


Skansen & Grönalund



Bland det roligaste men även sjukaste jag sett!



Detta gör iallafall så jag ryser flera gånger om..... Gör ni det?!




Just nu vet jag inte om jag vill till skansen?!


Grönalund
är spikat i allafall!  Martin fucking Stenmarck ska upp på stora scenen kl 20.00 med sitt nya album i bagaget! Kan bli grymt, kan bli?!



Torsdag från 20.00 ser ni Hunken stå på scenen och regera, kan man hoppas på!





/Diabetesmannen


Sofia är den som kommenterat flitigast! (Tack)










Är inte detta sånt man blir glad av vettefan vad det är som gör en glad assä!? Sofia är här med utnämd till månadens flitigaste kommenteraren eller vad man säger?! Jag tog självklart inte med alla hennes kommentarer nu, Men dom där 3 räcker kan tyckas!?

Jag tror även Sofia har lagt till mig under hennes länkar?! Har jag fel?! Nja tror inte det!





Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!








/Diabetesmannen






Obs. Kaxigheten tar över diabetesmannen!

Detta blir ett ganska så kaxigt inlägg, Men jag känner för att skriva lite småkaxigt nu när jag är på kasst humör?! Varför? Mitt blodosocker ligger på en vidrig nivå och jag kallsvettas!

Varför är nästan alla Modébloggare och även allmänna bloggare så otroligt stela för? Bjud på er i stället! Nu talar jag såklart inte om mig själv som är så otroligt öppen och bjuder nästan alltid på mig själv?! Vilka av mina läsare tycker jag inte är snygg eller skön?! Kanske 1 eller 2 och ni behöver faktiskt inte tycka det för ni är bara patetiska som ändå har diabetesmannen.blogg.se  inlagd som favorit på eran dator! Jag vet vilka ni är!

Det jag försöker säga är att Slappna av lite assä! Våga vara er själva och sluta måla upp något ni absolut inte är eller tycker?!

Är jag diabetesmannen utanför bloggen? Ja det skulle jag säga!  Unik på många olika sätt, Då menar jag inte min klädstil för det är många som tar efter mig så jag är inte längre unik! Jag tror dom flesta tjejerna uppskattar om ni klär er som Joakim diabetesmannen Mattsson!














6 outfits av diabetesmannen, Märks det att jag älskar att klä mig i kavaj? Nu slår jag vad om att jag får en kommentar som lyder: Har du bara en kavaj gubben lilla?! Svar nej, jag har inte bara en kavaj!


Btw.
Vilken outfit är snyggast?



/Diabetesmannen





Min bil snart! (Mini cooper)



Denna bil är så mig kan tyckas? En riktig stilikon bil enligt diabetesmannen! Nej men helt underbar är det enda jag säger om denna lilla Mini Cooper!




Som sagt, En mini Cooper skulle inte vara helt fel assä!  Nu ska diabetesmannen ta en spruta eftersom han ligger på 16.3 i blodsocker, Önska mig lycka till haha!






Vilken är eran favoritcar?





/Diabetesmannen




Utvald av Amanda- En masjävel!

Tjabba!

Jag såg nyss att jag var i final i veckans blogg hos EN MASJÄVEL, Mycket kul att bli utvald av denna snygga tjej som driver Dalarnas största blogg!, Nu är jag tvungen att vara så där dryg igen?! Gå in och rösta fram mig till veckans blogg.. Tävlingen avslutas på Söndag! Som sagt, Tycker ni att jag förtjänar att bli veckans blogg så rösta på mig damer & herrar!

För att rösta, klicka här!





I dag blev det pissgula strängar...



Bara att kasta av sig kläderna för att sedan se min nakna kropp...



Nej, ingen jävla träning again....







/Diabetesmannen











Dagens outfit!







Nu är det stan som gäller, Jag ska träffa några vänner för ett par trendiga fikapauser för att sedan springa och lämna in mitt racket på strängning!

Vi hörs senare, Hoppas ni får en grym dag!





/Diabetesmannen



Snart är min diabetes botad!

Jag hoppas på att få slänga alla mina diabetesprylar åt helvete så snart som möjligt! Vilket jag iofs har velat gjort enda sen jag fick sjukdomen, Det suger faktiskt riktigt hårt! Men som sagt man får acceptera läget och styra över sjukdomen...!  

Men nu kanske vi med diabetes kan bli botade! Jag klickade mig nyss in på Unt.se och ser direkt att det står TRANSPLANTATION HJÄLP MOT DIABETES!



Klicka på bilden för att läsa allt om detta!







Räknade lite i går:
Jag har ungefär tagit 56 tusen sprutor, Kan tyckas vara ganska mycket?!







/Diabetesmannen







Tennis och Sushi in my fucking heart!



I dag blev det tennis inomhus pga. att det har regnat hela långa dagen assä, Inte mitt favoritunderlag kan jag direkt säga... Men formen håller i sig kan jag direkt säga!



Spelade med denna pingla i dag!, Ett pass med diabetesmannen blir man helt slut av höhö!



Isabelle hade oerhört snygga jeans i dag, Hon hade faktiskt gjort dom själv som jag nästan anade direkt!?



Efter ett hårt pass så greppa vi direkt första sushi dörr för att äta 10 bitars, Underbart gott!



Svep damen svep......



Lätt & enkel fast jäkligt snygg outfit från Juli Månad!






/Diabetesmannen




Dagens hunk!







Riktigt grym skådis, men även en mycket unik och snygg klädstil! Vad mer kan man säga? Du förtjänar att bli dagens hunk hos diabetesmannen!



/Diabetesmannen


Intervju med diabetesmannen!

Hoten är det tråkiga!


En trend som vi börjar se mer av är att allt fler killar tar tag i det här med att blogga och vi får fler manliga bloggare. En av de stora just nu är Alex Schulman, men även Paradise Hotel-deltagaren Cimon är också oerhört populär. Kanske blir det en ändrig på detta i framtiden, denna vecka har jag träffat en kille som siktar högt. Att bli Sveriges största manliga bloggare. Lär känna Joakim i veckans intervju.




Att allt fler killar börjar blogga är en oerhört positiv utveckling så som jag ser det, när det annars en bloggosfär fylld av mängder utav tjejer. Därför är det roligt att fler killar också börjar blogga. En av dessa är Joakim från Uppsala, hans bloggnamn avslöjar vilken sjukdom han har, diabetes. Jag träffar honom för att fråga lite om bloggandet och vem som döljer sig bakom bloggen. Jag ber honom beskriva sin blogg med en mening, och det är ett självsäkert svar jag får.

- Jag älskar mig själv!

Anledningen till att det är väldigt få killar som bloggar kommer vi också in på. Varför är det så enligt Joakim?

- hm.. Svår fråga! Från början kan man tycka att det är tjejgrej liksom.

 

Han själv har haft sin blogg sen december 2008, så snart firar han 2 år som bloggare. Och kanske blir det att fira för på senaste tiden har också framgångarna börjat komma när han idag når ut till allt fler läsare. Dessutom har Joakim fått mycket beröm från andra för det arbete han lägger ner. Anledningen till att allting började finns i jakten till uppmärksamhet.

- Då ville jag få någon sorts uppmärksamhet av polarna. Låter fult men jag har varit väldigt oseriös i mitt bloggande. Förut alltså, säger han.

När jag pratar med honom lyser hans goda självförtroende igenom, speciellt märks det extra tydligt när jag frågar om vilka förebilder han har när det gäller bloggande.

- Är det kaxigt att inte säga någon alls?! Kenza är min bloggfavorit faktiskt.


Många som bloggar idag har egentligen inget speciellt mål med sitt bloggande, men här skiljer sig Joakim. Han har ett tydligt mål som han siktar på att uppnå och det är inget litet mål. Med tanke på storbloggare som dels Alex Schulman och kanske Cimon har han ett mål. Att bli störst helt enkelt. Inga konstigheter här inte, eller vad säger hans svar?

- Mitt mål är självklart att bli den största manliga bloggaren i Sverige!

 

Fortsättning följer…




För att komma till hela intervjun så klickar ni
här! Värt att läsa....




/Diabetesmannen


Kavajen man måste klicka hem!



Nu 278 kr, förr 1200 kr.. Vad säger ni om kavajen? Den är underbar enligt diabetesmannen!

 Jag kikade nyss in på topman och såg att det finns många storlekar att välja mellan också!

Gör som jag och klicka hem den här!





/Diabetesmannen





Dagens outfit

God dag! Vaknat på rätt sida eller? Det har jag absolut gjort, trots det deprimerande vädret, Usch! Just nu sitter jag med en stark kopp kaffe och en underbar Marlboro Light cigg! Måndagen kan inte börja så mycket bättre.?  Juste? Det är ingen som har lust att shoppa med diabetesmannen i veckan här? skicka i väg ett mail i såfall!
[email protected]










Nu har jag hittat den perfekta frisyren ser jag, Lite slaffsigt, inte det där slickade håret som jag absolut inte vill ha! Fast asså det beror helt på vad för kläder man har till kan tyckas? Det är skönt att kunna variera frisyren assä!






/Diabetesmannen




Ligger i min säng

Ja jag gör ju det assä!? i min stora alldeles egna säng, Naken kan jag tillägga att jag är också om någon ville veta det haha!? Min kväll har varit väldigt lugn, Jag har sakta men säkert tagit igen mig efter den hårda veckan... Nu förstår jag att ni vill ha tillbaka den gamla hedliga diabetesmannen!? Denna vecka som kommer innehålla en hel del godsaker assä!!

1. Shopping

2. Stockholm

3. Festande ( Uteliv)

4. Möte angående modelljobb, Sportmodell (Tennis) blir något att se fram emot!

5. Många trendiga fikastunder i uppsala



Mer än så var det inte tror jag, Vi får helt enkelt se vad det blir mer!




Tennismodell vore något assä!



Vill du ha en godnatt puss? Pussa på skärmen!






/Diabetesmannen



Diabetesmannen TIPSAR

Tjenare män och kvinnor! Jag sitter just nu och överväger om att testa lyckan!? dvs. Sätta in lite pengar på mitt pokerkonto för att sedan försöka lura av någon rik gubbe några extralax till en rolig krogrunda! Aja vi får se.... Nu till det bästa med detta inlägg: Jag har som sagt varit i öregrund hela veckan, Och nästan varit ute varje kväll och tagit ett par öl.. Absolut inte fylla varje kväll eftersom jag spelat mycket tennis på obehagliga tider...

Hur beteér man sig mot männsikor från andra län? Många har fördomar om stockholmare,bönder och en massa annat gott folk!? Mitt tips är att gå in med en jävla attityd men samtidigt vara ödmjut och oehört trevlig liksom..  Mot bönder så är det bara att slänga upp en stor stark och sen är dom överlyckliga och sitter och dricker den i 2 timmar...


Mitt favoritställe i Öregrund: Terassen helt klart! En bra trubadur och skönt folk för det mesta... Alla går dit även fast dom inte gillar det, Märkligt kan tyckas assä?!

Här har ni fyra underbara filmer på diabetesmannen, Tyck till alla underbara läsare!?






Vilken är eran favoritfilm bland dessa fyra underbara videoinlägg? Respons tack!



/Diabetesmannen

Skippa bhn tjejer!

Mycket hud har jag märkt går hem hos mig i allafall, Akta er för slamplooken bara! Men här i veckan så lekte jag lite stylist och bad henne skippa bhn vilket blev till en supersuccé, Det är både skönt och jäkligt snyggt! Beror iofs helt på vad man har för bröst kan tyckas?!

1. Ett linne

2. Korta slitna jeansshorts

3. En converse sko

4. Accesoarer, dvs. halsband,armband,klocka.. m.m


Tips. Märket har fan inte så stor betydelse längre, Man kan klä sig snyggt ändå! Men självklart sitter dom lite dyrare kläderna liite bättre!





Utan Bh!



Utan BH!



Utan BH!



Utan bh och visar även en glimt av bröstvårtan!





/Diabetesmannen







Tennisveckan över!

Oehört tråkigt kan tyckas?! Nu är det bara att lägga tennisgrejerna på hyllan för att sedan greppa tag i ciggen!? Eller? Nja jag ska nu börja träna stenhårt för att nästa år genomföra en alldeles utomordentligt bra turnering vilket jag gjorde detta år också!? Fast vinner man inte ska man inte vara nöjd!

Jag har även träffat många nya vänner vilket alltid kan vara bra och även kul!,

Är det bara jag som tycker att tennisspelare har vidrig attityd? Det är najs!







Far & Son (Generationsdubbel) Torsk med 7-5 7-5



Gruppspelsmatch singel- Vinst med övertygande siffror 6-0 6-0



Här åkte jag ut singeln tyvärr, Bra spelat Jarl Strömgren!






/Diabetesmannen



Therrann
RSS 2.0