Blogg listad på Bloggtoppen.se

EFTERLÄNGTAD DUSCH

Att vara ute i en stuga i ett par dagar är både roligt och skönt men även väldigt slitsamt för en oehört fåfäng diabetesman, Dvs. duscha ordentligt,ta hand om kroppen helt enkelt, Man skiter lätt i det när man är borta på lite äventyr! Så denna dusch var helt jävla underbar, Eller vänta? Den var sjukt brutal assä!

I morgon väntar en dubbel match klockan 13.00 vilket ska blir riktigt kul eftersom vi förmdoligen vinner den!


Småskönt att duscha i cirka en timme... Den satt riktigt bra assä!



Frågan är om man ska slänga i denna rulle., Har sett den 3 ggr redan! Den kan vara skön att somna in till assä!



Eller ska man läsa denna självbiografi av Liam Norberg!?
Vi får se! Jag hade hellre suttit på Terassen i öregrund och druckit Fernet Branca




Sov så gott så hörs vi i morgon!




/Diabetesmannen









Diabetesmannen är hemma!

Tjabba! Fyfan vilken galet kass update det har varit assä!? Men när man har bott i en stuga i 3 dagar är det lite småsvårt att hinna blogga liksom, Jag kan ju se detta som en lite ledighet från bloggen kan tyckas?

Snabbresumé av Öregrunds tennivecka: Det har varit en helt underbar vecka som ännu inte är slut faktiskt, Jag spelar nämligen kvartsfinal i lottad dubbel i morgon vid 13 tiden. NU till det dumma? Dom två första dagarna hade jag ingen kamera, Assä är jag bloggare eller inte? Glömmer kameran!, Fyfan diabetesmannen!

Som sagt en grym vecka har det varit och hoppas den fortsätter så....
Jag tror även att jag fått en del nya fans?! Har jag rätt?



Min egna lilla uteplats... Passar perfekt att strecha och samtidigt ta en morgoncigg...



Eftersom jag är bloggare var jag helt enkelt tvungen att leta upp en spegel för att sedan spika upp den på väggen...





Klippor är en självklarthet i Öregrund assä!



En tennisspelare vid namn Lisa



Isabelle...



Två blondiner som möjligtvis har fått lite för mycket i sig? SANT eller FALSKT?



Jag och min dubbelpartner Martin...



Detta var då kvällens outfit...





Jag återkommer mer om veckan lite senare eller i morgonbitti!




/Diabetesmannen






Packat & klart



Så här kan det typiskt se ut när jag håller på assä!? Ingen koll på grejerna alls, Bara kastar i 10 par jeans och 6 skjortor plus 8 tischor m.m.. Jag ska liksom bara sova borta i 3 eller 4 dagar, Iofs alltid bättre att packa mera kan tyckas assä!?




Får ju inte glömma tennisbagen med mina verktyg som förhoppningvis inte ska åka i backen under denna turnering!? haha...




Vill ni ha samma nyans i ansiktet som diabetesmannen?

Köp då denna fantastiska solspray som går loss för 125 kr, Finns på både h&m och åhlens!

 

 

/Diabetesmannen






Jag inledde starkt.... ( 1 dag= 2 segrar)

Tyvärr blir det mycket tennis under den här veckan, Det får ni helt enkelt ta! I går hade jag min första match klockan 10.00, På pappret borde jag ha torskat eftersom han vann förra årets tennisvecka, Men gissa vem som vann? Jo diabetesmannen vinner med 6-4 2-6 13-11, Jag hade till och med en matchboll i mot mig men änå lyckades jag hålla upp humöret och sedan vinna med 13-11!

Efter matchen drog jag och min bäste vän morfar ner och käkade en varsin oxfilé pasta, Den satt mycket fint kan jag säga! Det gäller att ladda upp för nästa match liksom! Klockan 18 skulle nästa match äga rum: Jag visste redan innan att det skulle bli en enklare match men man ska aldrig underskatta!? Jag vinner faktiskt även den med siffrorna 6-3 6-4! Hur underbart känns inte detta? Jag är redan vidare till slutspel efter 1 dag!

Just nu sitter jag här och dricker en massa vatten för att ladda upp till nästa match som ska äga rum klockan 18!
Jag möter en 94a så det är bara att visa vem som äger banan och även vem som har snyggast kläder så ska jag även kamma hem den matchen.. Önska mig lycka till!


Juste, Jag såg en kommentar från 2 tjejer i öre? Kul att ni gillar bloggen tjejer!? Är det ni som hänger i tallis eller? Ett tips: Tryck upp erat bloggnamn på en tischa som mig!











/Diabetesmannen






Adjö

Nu är det dags att sätta sig i bilen och åka i väg till så kallade Staden Vid Havet! ( Öregrund) Hoppas ni bloggläsare har stuga eller kanske till och med bor på samma place som jag ska bo på!? Av misstag så bor jag tydligen precis bakom Systembolaget haha.. Mycket kul kan tyckas?! Men dricka under tennisveckan? Svar nej!

Hoppas vi ses där! Nu önskar jag er en bra försättning på denna tråkiga,deprimerande och regniga dag!


Tider jag spelar: Skulle spelat vid 10 nu men det är försenat till 11 eller 12? Beror på vädret! Sen så spelar jag även en till match vid 18.00




Bye.....




/Diabetesmannen





Vaknar med sur.....

Mage!? Världens sämsta uppladdning, Nu ska jag berätta: Vaknar runt 5 tiden och är låg som fan, Ligger väll på 2.2 i blodsocker! Jag springer upp för att äta lite,vilket slutar i att jag sedan vaknar hög som fan och även med en sur jävla mage! Fan att detta ska inträffa nu när det snart är det dags för match! Som tur är att det är lite försenat på grund av regnet!

Nej nu ska jag ta en promenad till affären för att inhandla keso och 2 stycken avokado!












Frågan i dag är om ni gillar min regnjacksliknande kavaj som är halvglansig och kommer från PRADA?
Syns kanske inte på bilderna men i verkligheten ser ni assä!







/Diabetesmannen














Jag skulle inte se mig som en.....

Kaxig bloggare, Utan en person med ett grymt och även härligt självförtroende! Men grejen är den att nästa alla bloggare är ALDRIG säg själva i bloggen, Är inte det mycket märkligt och ovärt!? Enligt min mening så svar ja! Jag däremot är precis lika i bloggen som jag är utanför bloggen, Den lilla skillnaden är att jag är mycket goare och trevligare på utsidan än i bloggen, Men det kan tyckas vara positvit assä! 

Fan, alla som skriver en massa skit kommentarer och rent ut sagt hatar mig som person?! Varför läser ni min blogg!? Nu tänker ni så här: Vi vill skratta åt dig för du är så ful och pinsam!?? Men är det verkligen så ni tycker?? Det vettefan assä! Bara så alla vet så tar jag alla kommentarer som något positivt, Ingen knäcker en man utan insulin!




Fick denna kommentar för ett tag sen, Hm?! Jag bär rutig skjorta när jag vill!










God natt!



/Diabetesmannen




Beslutångest

Träning?

Sitter här en lördag eftermiddag och tänker på om jag ska träna eller inte träna?! Något festande blir det absolut inte! Varför inte? I morgon sätter tennisveckan i gång ute i öregrund.. Så alltså i morgon inviger diabetesmannen öregrunds tennisbanor, Det blir ingen lätt match den första kan jag direkt säga,! Jag möter nämligen han som vann förra året, Alltså en mycket bra spelare som även är 4 år äldre än mig!  Sen så har jag en till match vid 18.00, Lättare motstånd enligt pappret lyder då, Har mött killen förr och vunnit ganska enkelt! Men som sagt, inga underskattningar här inte, det brukar gå åt helvete då tyvärr!


Ses vi i öregrund eller? Jag spelar bättre med publik?! Så välkomna att kolla!




Vad kan detta betyda asså?! Inte ett skit nu!







/Diabetesmannen










God morgon

Hejsan!


Hur står det till i dag tro? Själv mår jag som en prins asså, Men helt lugnt blev det inte i går..  Jag var bortbjuden på finmiddag hos min vän Gustav. Mycket kul att träffa min bäste kompis som jag inte träffat på ungefär 20 dagar eftersom han bilat i europa! Det bjöds på rött vin och till det en saftig köttbit för att sedan spela några partier biljard! En riktig gubbkväll skulle jag säga att det var faktiskt!





Gustav



Även fast dom stora glasögonen har glidit ner halvvägs på näsan så är denna man en jävel på klä sig kan jag direkt säga.. Stilikon!




Bilden är tagen för cirka 2 min sen, Fan det ser ut som jag levt på rödvin i cirka 2 veckor! 






/Diabetesmannen








Fansbild från min fansblogg



Titta vad som trillade in på min mail i förrgår, Självklart så var det från min egna fansblogg, Hemligjournalist.blogg.se, Dom skriver även ett par meningar som lyder så här: Frågan är om någon kan göra en bättre fansbild än vad vi gjort?! Skulle inte tro det va säger dom med ett starkt självförtroende!



Så? Är det någon som vill göra eller har gjort någon fansbild av diabetesmannen så tveka inte på att skicka den till [email protected]





/Diabetesmannen





Där hittar du alla kläder på nätet!




Denna fantastiska sida har du alla klädessajter samlade och du kan lätt hitta dom kläderna du vill ha, Jag tipsar starkt om att ni ska besöka kollakläder.nu, Bara namnet är så sjukt smart kan tyckas!?

Hoppas ni blir nöjda!




/Diabetesmannen

Dagens outfit

Fan, Kan det vara första dagen det är småkasst väder, Jag som brukar vakna helt svettig, Vaknade i stället och frös som instängd personal i frysrummet!

Självklart satsar jag då på en varm och även mycket trendig outfit, Hm? Jag skulle nog kalla dagens outfit för attitydsoutfiten!









/Diabetesmannen

Detaljerna som avgör!

I går så satt jag helt ensammen och käkade en stor grym och faktiskt väldigt god Buffé på little Italy, Italienska pizzor är som sagt alltid godast kan tyckas?! En pizza,en cola light,en kaffe,en snusdosa räckte för att min dag av mat var räddad!



Efter min ensamma buffé så sticker jag till Malins skönhetssalong för att för första gången testa på en soldusch, När jag kliver in där för att få alla info av värdinnan hur det går till så charmas jag nå enormt av henne, Vilken kvinna säger jag bara! Snygg,trevlig och en otroligt bra charm! Man kanske ska boka in en Massage nästa gång!?











 

 

 

 

/Diabetesmannen


Kommer jag starta den nya trenden på tennisbanan?






Klädd i bara svart, Till och med mitt racket och strängar är svarta! Nu är frågan om det blir en flopp eller om det blir en ren succé!? Vad tror ni om saken? Själv så vet jag att det kommer bli sjukt varmt, Men snyggast på planen lär nog vara jag!




Nu är det faktiskt dags för träning igen, Hörs senare!





/Diabetesmannen


Modellbild från April






Vad tycks om outfiten?






/Diabetesmannen

Det där lilla extra!

Vad gör vi? Nu kör vi!


Efter träningen i går så ringer en vid namn Joakim Johansson och nästan småskäller ut mig!? Han säger- Nu kommer du in till stan och hakar på en galen utgång!? Jag tvekar först!, Nu till den sämsta saken med diabetesmannen? Jag är urkass på att säga i från! Varför? Jag vill alltid göra alla glada! När jag står utanför jockes dörr och plingar så hör jag honom springa som en dåre till dörren, Faan vad han luktade sprit!

Jag som precis kommit från en hård träning fick hetsdricka god öl vilket slutade med en häfitg fylla! Tycker vi nästan avslutar detta inlägg med att jag älskar mina bloggläsare!





Joakim & Jesper på balkongen...




Joakim & Viktor på det trendiga skeppet..




Diabetesmannen & Stina








/Diabetesmannen




Morgondagens outfit kommer nu!








Här är man ute i god tid kan tyckas?! Kläderna ligger och väntar på att få bäras av mig en hel dag på stan!




Nej, nu Blir det youtube i 5 min, Sen sova! God natt...




/Diabetesmannen

Dagens fråga!?

VARFÖR skriver du alltid ASSÄ? Med Ä i stället för Å?

Jag har absolut inget bra svar på det, Men det började väll med att jag och min vän gustav började säga assäää i stället för asså, Vi drev alltså med varandra! Jag har märkt att folk stör sig otroligt på just det ordet, Jag kan lika gärna berätta en ganska rolig grej som hände när jag var ute på Birjer Jarl, Det kom fram en såkallad bloggläsare och skrek i mitt ansikte: Assääää var det enda hon sa!? Jäkligt kul kan tyckas?!


En sak ni ska ha klart för er är att i bloggen är jag Diabetesmannen och privat är jag en ödmjuk Joakim!





Assääää!



Jag och denna man som startat Assä!





/Diabetesmannen


50-60 talet

Tjabba!


Sitter och funderar lite över min stil, Vad kan jag göra för att den ska bli snyggare och till och med grymmare liksom!? Om jag skulle beskriva min stil med 3 ord?: Trashig, fladdrig och stilren!, En sablig blandning med andra ord haha! Kom precis på att jag ska satsa mer på 50-60 talets frisyrer och kläder, Det är riktigt snyggt och välklätt! Alltså chinos med veck som sitter ganska långt upp, och till det en välsittande beighe randig kavaj! Det kan bli riktigt snyggt asså!



Lite småsmaskiga grejer kan tyckas!?



Nu till en billig och ganska enkel, fast riktigt snygg och passar för en utgång :



Älskar denna kavaj som går loss för 599 kr på H&M, Testade faktiskt den i dag, Den är lite beighare än vad den ser ut att vara på bilden! En svart,mörkblå eller vit skjorta skulle passa perfekt till kavajen!



Tips: Vik upp dom som chinos, Ha gärna vecken kvar! Det är riktigt snyggt!


Bruna



Svarta


Lycka till nu!





/Diabetesmannen


Min absoluta favorit låt!







Vad tycker ni om låten?





/Diabetesmannen

Stadsparken & Rosé

Hejsan!


Blev inte mycket blogga i går asså, Jag åkte i går in till stan för att hämta ut lite sprutor, Efter det så träffade jag upp Gustaf för en sväng på stan då han ger mig förslaget att sätta oss i stadsparken med en flaska Rosé! Visst tänker jag direkt... Vi satt där i cirka 3-4 timmar, Helt underbar kväll kan tyckas! Satt och hade lite terapi snack i mellan, vilket nästan ledde till en del tårar!


Efter några timmar fick vi besök av en snygg blondin, Det kan ju liksom bara sluta bra då! Men ungefär id 23.30 tiden så skiljs vi alla åt för att åka hem och käka nudlar?! Nej pankakor..





Gustaf på fågelsången..



Gustaf & Diabetesmannen




Jag vid fyrisån..



Gustaf med bra blick




Mina och vems....



Detta var då gårdagens outfit!







/Diabetesmannen

Du kunde ha skänkt pengarna din Feminist!



På videon står Gudrun Schyman och eldar upp 100 000 tusen svenska kronor för att visa vad hon vill!, Detta är inte klokt! Jag trodde inte ens att man fick elda pengar!? Men tydligen får denna feminist kärring elda upp 100 lök som hon i stället kunde ha skänkt till fattiga barn i andra länder! Nej fyfan, Blev riktigt arg när jag såg detta!


Vad tycker ni om saken?






/Diabetesmannen

Göteborg 4/8- 8/8

Det där är datumen på när jag och min Vän Niklas ska ta tåget ner till Göteborg för att festa loss varje dag och självklart kolla vad dom erbjuder för snygga och trendiga kläder! Jag har i kväll suttit och kollat på ett riktigt schysst hotell och till och med bokat upp det.. Det ligger på Avenyn, vilket är bland det trendigaste hotellet du kan bo på i hela göteborg..  Namnet på hotellet spar jag lite på faktiskt!


En sak som är säker är att vi ska gå på liseberg,en modévisning och gå på klubb varje kväll!


Så? Har jag några läsare från göteborg? Tveka inte på att höra av er om eventuell bloggträff, Dvs. Ta en drink på våran uteservering!




I kväll ser jag ut som en skrämd fågelskrämma så jag bjuder i stället på lite bilder från en så kallad hobbyplåtning!











Nu hade jag tänkt att sova för att i morgon vakna upp pigg,glad och utvilad! Sov gott!

 

/Diabetesmannen


Ondskan

God kväll!

Kommer ni också se ondskan som börjar kl 21.00? Det ska i allafall jag göra, Absolut en av mina favorit filmer.. Fan man kanske ska ha något gott till rullen?: Pallar man verkligen cykla i 1 min till affären, Tveksamt va? Känns lite ovärt att smälla i sig en chipspåse nu när man ligger på topp liksom?!! Kan tyckas assä? 

Nej, nu tar jag min nysprayade cykel och drar till affärn för att köpa en påse chips och en cola light (Diabetesman)



Cigg efter träning? Bra eller? Nej men avkopplande!





 



Ondskan- Trailer





/Diabetesmannen

T-shirts att ha under kavajen













Här har ni 4 tischor från Modekungen.se, Priset på dom kan tyckas lite dyrt enligt dom flesta!? Tischorna kostar 329 kr styck, Är det värt? Jag kan själv erkänna att jag nog inte skulle slänga 300 kr på en t-shirt, Men hur snyggt är det inte att bära en sån tischa under en kavaj en sval sommarkväll?





/Diabetesmannen

Söndag- 18 Juli

Tjenare män/kvinnor!

Sitter här med laptopen och skriver ett inlägg medans jag sveper i mig en stark kopp kaffe, Mycket gott trots det varma vädret, Vidare till min helg: Den har varit mycket bra och faktiskt väldigt lugn, Kan ju vara skönt det med liksom!

Om cirka en timme så ska jag ner och träna ett hårt tennispass för att sedan löpa 2 km efter det! Som dom flesta vet så är det en tunering på gång och jag försöker och har redan hittat formen inför den! Mer om det den kommande veckan!











Hur har eran helg varit?



/Diabetesmannen


Bloggpaus tills måndag

Tjenare!


Inte mycket bloggande som ni ser, Varför? Jag är så lack över att datorn har kraschat och jag måste sitta här som en 50 årig gubbe som aldrig sett en laptop förr, Tyck jag är korkad!? Men laptopen är inte min bästa vän! 

Känn lite ovärt att blogga när det bara kommer en massa skitinlägg liksom haha? Men i morgon kväll eller på måndag morgon så kommer jag börja leverera bra material igen!



Sitter med hörlurarna och funderar på vilken låt jag ska sjunga nästa gång!? Någon som har ett förslag?





/Diabetesmannen

Ni är värda att bli länkade!

Absolut!

Jag har en egen fansblogg, Inte alla som lyckas med det inte, Fans bloggen handlar till mesta dels om mig vilket är riktigt kul eftersom dom älskar det jag gör och skriver om, Självklart är dom värda en länkning här kan tyckas!? Det roliga är att jag inte har en aning vilka dom är!? Kanske är därför dom kallar sig hemliga journalister!

För att besöka diabetesmannens fan blogg klickar ni här! Hoppas ni får en trevligt läsning nu..










/Diabetesmannen


Svettig rakt igenom!

God dag!

Precis hemkommen från den fula staden Uppsala, Okej, centralstationen är ju faktiskt helk okej eftersom den är nybyggd! Bilder på det kommer så ni vet vad ni väntar er när ni kommer med tåget hehe.. Just nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra denna fredag, Det dryga är att jag i kväll får reda på om det blir match i morgon eller på sön, Blir det match i morgon blir det absolut ingen alkohol i kväll!

Vi får helt enkelt se, Någon som har någon rolig aktivitet utan alkohol att föreslå? Tveka inte på att skriva!




Där har vi en liten titt av Uppsalas centralstation



Får ju inte glömma nakenbadet i går, Underbart fin kväll kan tyckas?





/Diabetesmannen

Far & Son

Godkväll alla!


Underbar kväll kan tyckas? 18-20.15 stod jag på tennisbanan och fullständigt dominerade, Otroligt skönt när allt sitter på plats.. Nu ska jag inte skriva mer tennis, Känns som 90% av bloggen handlar om tennis liksom haha..

Efter det hårda passet så var planen att bada, Den planen kvarstog och vi tog oss ett dopp, Faktiskt ett par friska simtag också! Simning ska tydligen vara riktigt bra träning, Synd att lilla diabetesmannen är rädd för kramp och är alldeles för gubbig för att studsa runt i vattnet med en tajt mössa som sabbar frisyren!
















Jag vill tacka syster min, Fotograf vid dagens tennisträning!




/Diabetesmannen


Då kör vi!

Tjabba! Allt lugnt?


Min dator kraschade i morse, Faaaaan assä! Det funkar liksom inte om man är bloggare tyvärr! Just nu sitter jag med en gammal rutten laptop i knät och försöker skriva dett inlägg, Hoppas att det ska gå bra! Just nu sitter jag här och funderar på om jag ska cykla ner till tennisbanan för ett tvåtimmars pass men överväger att bara spela en timme i dag, Känner att benen börjar ta stryk! Efter träningen så ska jag nakenbada med ja vem då tro? En snygg blondin!










/Diabetesmannen


BRÅTTOM

Tjabba! Detta blir ett snabbt inlägg, jag ska passa en buss som går om 5 min... Ännu en solig dag har vi framför oss och jag njuter som en galen ko assä, Helt underbart är det! Ni har väll slutat klagat på värmen kan jag hoppas på haha! 


Fan vad kul att så många uppskattade min så kallade sång, Svara på kommentarer sen när jag kommer hem, Vi hörs senare, Puss!



Bjuder på en bild för cirka ett halv år sen...






/Diabetesmannen


Efterlängtad sång?




Allt tjat om att jag ska sjunga i ett videoinlägg är nu ordnat och jag hoppas innerligen att ni nu blir nöjda! Kommentera gärna vad ni tycker också? Respons tack!


OBS. Jag tål att höra skit!








/Diabetesmannen

Öppna din dörr och säg att du vill ha mig här!

Tjabba!


Har precis slagit mig ner vi datorn igen, Kände att jag måste svara på lite kommentarer och underhålla er lite såhär på kvällskvisten, Sounds good? Hell yeah! Kvällen har jag tillbringat på tennisplanen som vanligt, Lirade ett ganska så hårt pass mellan 19-21, I dag funkade spelet så sjukt bra, Allt satt! Skönt att känna att det går framåt!   


Just nu sitter jag med en skål jordgubbar,diabetessocker och mjölk, Jag blev oerhört glad när mamma hade köpt mig en liter jordgubbar! Den tackar vi för!





Jag hoppas verkligen att ni diabetiker inte äter vanligt socker?!




I morgon är det äntligen dags för en klippning hos Alexandra (Uppsalas största bloggare)
Kan tyckas att det inte behövs? men tro mig det gör det verkligen på sidorna!






/Diabetesmannen



När tålamodet tar slut....


Bjuder jag på det här i stället....






/Diabetesmannen

NJUTER AV SOLEN!



Underbart att kunna kolla rätt in i solen med mina Ray ban glajjor assä!, Man njuter mer av solen då kan jag direkt säga!




Bytte sedan om till en u ringad tichsa och kastade tydligen på mig hatten vilket jag helt hade glömt bort haha..
Yr av solen kanske?




Alltså detta lilla underbara ställe jag sitter och solar på... Oehört najs faktiskt!

Och nu till en grej som nästan gäller alla: SLUTA KLAGA PÅ VÄRMEN!








/Diabetesmannen


Strålande humör trots omständigheterna

Mycket märkligt att jag är på ett bra humör efter natten jag var med om, Som alla vet så tränade jag helt galet i går och därför riskerar jag att få lågt blodsocker på natten vilket jag i natt fick.. Låg väll på 2.2 i think! Sjävlklart springer jag upp och äter en jävla massa sött för att sedan gå till sängs igen, Vaknar ungefär vid 10 och känner mig helt yr i skallen och tar direkt ett blodosocker, Då den visar 29.4, Usch fyfan vad jag mådde dåligt!

Nu ligger blodsockret normalt igen, dvs 8.2! Vill bara tacka min kropp för att den säger till när jag har lågt och högt blodsocker!


Trots detta mår jag riktigt bra i dag!


                                                            Dagens outfit





Nu ska jag ut i solen en stund, Hörs!





/Diabetesmannen


En spa tid på 15 min var värt!

Godkväll/godnatt alla mina läsare! Efter denna bra träningsdag har jag unnat mig lite hemma spa med ansiktstmasker och massa annat bra för kroppen, Fortsätter jag träna så här så kommer jag lätt få jobbet som modell för JA vadå? Säger jag inte!  För alla killar som är under 180 kan nu glädjas av att dom nu förtiden söker män som är mellan 172 och 178! VARFÖR det tänker ni? Dom vill att männen ska vara lika eller bara lite längre än tjejerna nu för tiden, vilket skulle passa mig eftersom jag bara är 174,5 cm!


Nu, även fast klockan är mycket ska jag skriva ett nytt och hårdare träningsschema än vad jag har nu, Måste lägga in mer styrka och löpning!





Smörjt in mig, Check!




Borstat tänderna, Check!




Testat hippiekalsonger, Check!






Ni får sova så gott alla läsare, god natt!





/Diabetesmannen





JAG TIPSAR 3 FILMER OCH 3 LÅTAR!



Walk the line






Nyckeln till frihet




The holiday




Waka waka shakira




Lady gaga Alejandro




Jay Sean - Down ft. Lil Wayne







/Diabetesmannen

Gästvideobloggare direkt från Radio Båstad

Här har vi kungen på videobloggar märkte jag precis! En vän från gymnasiet som jag tyvärr inte har träffat på väldigt länge eftersom han nästan direkt flyttade ner till Båstad för att plugga, Just nu jobbar han på radio båstad där han sänder livé varje dag, Tider kan ni se här, Vad tycker ni om Stefans Gästblogg direkt från studion?








/Diabetesmannen

Jeansshorts



Slitna jeansshorts 599 kr




Jeansshorts med uppvik 549 kr




Jeansshorts med hål 549 kr




Jeansshorts med slitage 499 kr






Fastnade ni också för ett par jeansshorts så klicka här för att komma till shoppen!






/Diabetesmannen

Vilken jävla idé assä!

För cirka en timme sen så fick jag helt plötsligt för mig att gå ut och springa 2-3 km vilket jag också gjorde,  Jag klädde av mig naken för att ta på mig ett par korta shorts och ett par löparskor... Fyfan, Det var jobbigare än jag trodde, Grejen är den att jag hatar att springa utan att göra något kul samtidigt, Dvs. Tennis!

Bra träning för tennisen kan tyckas!?









/Diabetesmannen

Dagens outfit









/Diabetesmannen


Kalsongbilder

Har fyllt på garderoben lite grann, Kallingar kan alltid vara bra att ha även fast jag har typ 80 par björn borg redan haha.., 3 par nya blev det denna gång! Juste, Ett tips till er tjejer som bär björn borgs damkolletion av trosor, Kasta dom.. ,Osexigaste som finns skulle jag säga!












/Diabetesmannen

Parodi på vem......?



Det kan tyckas tråkigt och det kan tyckas roligt!? Vad tycker ni?





/Diabetesmannen

Nu hänger jag ut dig!





Fick för cirka en halvtimme sen fick jag denna kommentar som kan tyckas väldigt märklig enligt dom flesta?! Alltså vad skriver du din umeå bo?!, Har fått så mycket lustiga kommentarer av samma ip adress en längre tid nu, så var bara tvungen att kolla vem och var du bor någonstans!!?


 Nu kommer alla säga?, Vafan om du bloggar får du ta skit också!, Det är inte bara positivt.. - Okej att ni tycker en outfit är ful eller något annat!  Men när det kommer till min sjukdom så är det fan inte läge att skriva sådär tycker jag!











/Diabetesmannen


Svettig och smutsig



Helt slut efter ett pass tennis på cirka 2 timmar, Ramlade ett par ggr för att banan var så torr vilket gjorde att jag fick den där meckarlooken som kan gå hem hos många kan tyckas eller tro? Alltså, En svettig och skitig diabetesman begär lårmassage av frivillig bloggläsare?! Lovar att duscha före assä...






/Diabetesmannen

Dagens outfit är ett sönderklippt linne











Vad tycks om den traschiga outfiten?, Kan tyckas vara skön i detta väder assä!?








/Diabetesmannen

Mitt bästa tips genom tiderna!

Många undrar var man kan handla kläder här på nätet?, Nu har jag den absolut bästa sidan där ni hittar alla era hemsidor som säljer dom trendigaste,snyggaste och absolut bästa kläderna enligt mig, Jag kommer även i framtiden ha ett så kallat samarbete med sajten!  Klicka här för att komma till hemsidan! Nu ser ni ju inte vad sidan heter haha!  Men namnet kan tyckas vara så smart, Kollaklader.nu heter den!





Btw. I dag har jag sjukt ont i mina njurar, Varför? Diabetesen spökar!







/Diabetesmannen

Bättre sent än aldrig...

Har ni saknat mig? Självklart har ni det!?  Jag har haft en riktigt bra helg assä, Allt har suttit så sjukt bra liksom.. Inget spec har hänt men har mått allmänt bra bara! I går kväll avnjöt jag en god middag med rött vin till med mina kära vän lina,empan,anna och jennie, Oj mycket brudar?! Trevligt kan tyckas..Vi satt ända till klockan slog 02.00 då jag bestämmer mig för att glida hemåt för att sova! Och I dag har man ju bara fokuserat på fotbollen, Heja Spanien, Får väll till och med säga grattis!


Nej nu ska jag fortsätta se på Scarface och njuta av hans lyxliv så länge han levde!
















/Diabetesmannen

Tatuerad man och Birjer Jarl! (Shit assä)

Hejsan! Kanske bara blir detta i inlägg i dag på grund av att jag är så sjukt Bakfull, Fan man börjar bli en gubbe känns det som!? Inte bra assä! Då tar vi och snackar lite om gårdagen då, Vid 20.00 får jag ett trevligt samtal av min vän Joachim med ch Näslund, Han ville helt enkelt spendera sin kväll med mig vilket var en oerhört bra idé... Vi satt och rökte i hans soffa och samtidigt drack svindyr rökig wiskey, Vi snackade faktiskt en hel del gamla minnen tills klockan slog 24.00 då jag ringer min privat chaffis Erik och ber han köra oss ner till Birjer Jarl..

Kvällen var till en början riktigt bra tills jag blev lite full och började prata blogg med alla som var på stället! Mycket oskönt av mig kan tyckas? Men visst fan är det okej att göra reklam för bloggen? Klart det är!




Joachim Näslund, Vill bara tokhissa hans jeans!




Mitt modékunnande gjorde så jag direkt kollade igenom Jockes garderob och slet av den skjortan han har på första bilden och genast kastar på han den där färgglada i stället.. Snyggt va?





Erik Thorelli & diabetesmannen







/Diabetesmannen



Håll utkik efter diabetesmannen på tv4 kl 20.00

I dag börjar postkodkampen med Richard Sjöberg i spetsen!, Jag och min kära syster var på plats och satt precis bredvid Malmös fanclub, dvs. söner och döttrar till kändisarna som är med och tävlar.. För att göra det enklare för er att känna igen mig så ska jag berätta vad jag har på mig?: Ljusa slitna jeans,vinrödkavaj,svartrutig skjorta och en u ringad tisha.. Lägg också märke till att det bara är vi som har ett paraply, Färgen på paraplyt är blått!





Ser ni den där tischan och skjortan så är det självklart mig ni ser....







/Diabetesmannen


Vad gör vi? Nu kör vi!







/Diabetesmannen

Den finska tjejen och hennes stil berör mig!













En snyggare finska har jag nog aldrig sett må jag lova, Ska man ringa henne nästan gång man tar båten över till Helsingfors kanske?




/Diabetesmannen


Känslan är bra kan tyckas!?

Goddagens alla underbara vackra läsare! I dag är jag på topp förutom att en äcklig fluga jävlades med mig hela jävla natten!, Någon som vet hur man får bort dom eländiga småkrypen? Annars är läget under kontroll, Mår fantastiskt i dag.. Länge sen den här känslan fanns hos diabetesmannen!  Var i stan på förmiddagen och fixade lite smågrejer, Jag skulle ju ha klippt mig men fick återbud i sista sekund, Alexandra kunde tyvärr inte! I stället sprang jag till bolaget och plockade mina 10 öl och sedan så tog jag en liten sväng på stan, men kom på att det var för bra väder för att ödsla tid på stan så jag tog bussen hem igen!




Väntar på den svettiga bussen....



Sitter på den svettiga bussen......



Trots svetten så blev jag oerhört glad när jag såg denna lilla pingla....








/Diabetesmannen

Fredagen närmar sig....

Här sitter man och har precis lagt upp en outfit tills i morgon, Denna outfit kommer absolut upp på Lookbook inom kort! Jag blev riktigt nöjd med den faktiskt, Iofs brukar jag oftast lyckas få till det på alla fronter! När klockan slår 9.00 så är det dags för diabetesmannen att kliva upp och laga till en bra frukost, det händer sällan kan jag säga så jag kommer nog vara rätt nöjd över mig själv haha.. Sedan så tar jag bussen in till Alexandra (Uppsalas största bloggerska) för en liten finputs på min frisyr.. Efter jag går nöjd därifrån så springer jag till systembolaget för att köpa lite rött till kvällen!, I morgon ska jag ta riktigt lång tid på mig därinne eftersom jag har all tid i världen på mig! Jag har nämligen helt fritt fram till 14.00 då jag ska möta upp min vän Lina som kommer med tåget från stockholm.. Tanken är väll att vi ska sitta hos henne på kvällen och bara njuta av vädret till ett eller två glas svindyrt rött! Så ser min fredag ut än så länge.. Vad ska ni göra?



En sak jag vet att alla tänker på är nog vad fan har han väskan med sig vart han än går någonstans? Jo det ska jag berätta för er, I have diabetes!


Blodsockermätare,sputor,teststickor,insulin,vax,glasögon,pass,tändare,plånbok,snus,penna och telefon!





Fredagens outfit!







/Diabetesmannen


Diabetesmannen hissar Kissies nya låt

Självklart gör jag det! Jag har börjat digga den bruden mer och mer faktiskt, Lite för mycket attityd kanske? Men hon lyckas med det hon gör! Och Låten kommer garanterat göra succé!  Lets go Kissie....














/Diabetesmannen









V bloggaren

Tjabba! Njuter ni av solen medans jag försöker göra så att ni ska få er ett skratt när ni kommer hem från beachen?! Jag gick som sagt till affären som jag gör dagligen och vände nästan direkt för att kasta av mig skjortan. Fyfan, det var ju galet varmt må jag säga! I stället så testade jag på en scarf som jag inte använt på, jag vet inte hur länge? Frågan är om det funkar att köra med det nu?



Visst var det snyggt?











/Diabetesmannen

Vaknar upp med obehaglig finne

Kan jag vara den enda bloggaren som erkänner och visar upp sin vidriga finne på hakan? Jag tror nog det assä.. Visst är det väll bra underbart att jag är så öppen alltid?! Jag photoshoppar aldrig mina bilder heller, Palla sånt crap liksom.. , Aja här kör vi med öppna kort eller vad man ska säga!




Först dagens outfit och sen......




Lika ful som en riktig finne assä!








/Diabetesmannen






Lookbook

Bara jag som blivit fast av lookbook eller? Känner att jag är lite lite sen med lookbook, Har det funnits länge eller? Nu har jag börjat langa in lite outfits där iallafall, Men dom flesta får ni ju se här på bloggen.. Men kika gärna in där i bland också.. Varför? Självklart vill jag att ni hypear mina outfits!  Som ni också ser så har jag kastat in outfits från lookbook till höger av bloggen, Tyckte det var lite clatchigt assä! Juste, som jag förstått så måste man få en invite för att vara med på lookbook.







Nu är det läggdags, hörs i morgon! Puss






/Diabetesmannen






jag har trots allt diabetes assä!



Nästan så att man glömmer bort den idiotiska sjukdomen i bland assä, Kan ju vara skönt men ändå inte!? Eftersom man sen kommer på att man har den så är det liksom inte kul längre, Fan jag skulle nog ge 1 miljon om jag slapp ha det i en vecka, Så jäkla värt skulle det vara!  Aja, På bilden så har jag 9.0 i blodsocker vilket är ett helt okej socker, Man ska ligga mellan 4-8 brukar man säga, men efter 3 ml insulin så¨sjunker det!




1 liter mjölk ska tydligen vara nyttigt har jag hört?



Hör upp diabetesmän/diabeteskvinnor?! Det är trendigt med engångssprutor!






/Diabetesmannen

Hämta inspirationen












/Diabetesmannen

uppdatering på modéfronten



Diesel black gold vår/sommar 2011



Vårens nya Lv assesoarer!



Gucci



Cykel från Gant rugger




Ralph Lauren Wimbledon Collection



Alexander Johansson (höger) gör internationell modellkarriär just nu.




Niclas Engsäll. Mycket snygg outfit!




Brothers-mannen i höst: kavaj med lite bredare axlar, tweed, trenchcoat, oljerock, jeans, cardigans, chinos och manchester.









/Diabetesmannen




Jag är mållös?!

God kväll/godnatt alla fans! Läskig grej som hände nyss kan jag ta och meddela er om... Efter jag hade rakat av mig det galna stubbet i ansiktet så kikar jag min mail som jag ofta gör och ser att en person har skickat en bild på mig i endast kalsonger och min bruna väska!? Men jag har inte en aning om hur det är möjligt!? Det enda jag vet är att det är från helgen.. Inge kul att folk äger såna bilder på mig asså!










/Diabetesmannen


Planerar tatuering!

Har länge varit sugen på att gadda mig, Nu är det verkligen dags att börja fundera på vad jag ska göra och var den ska sitta livet ut? Färg eller inte färg? Väldigt svårt! Men innan augusti månad är slut kommer jag ha en tatuering.. Ser framemot detta så fruktansvärt mycket!
















Som ni märker vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Men det blir nog armen, typ från armvecket fram till handleden.. (Oerhört snyggt och sexigt!)






/Diabetesmannen

Här kommer svaren! LÄS NOGA!

1. Hur lång är du / hur mkt väger du?

Jag är 174 cm och väger just nu 70 kg.

2. Är du Hetero, Bi, eller Gay? Och singel?

Jag är hetero och jag är också singel.

3. Vad är det absolut bästa du vet?

Att vara kär!

4. Vart skulle du resa just i detta nu om du kunde?

Magaluf.

5. Varför började du blogga?

Till en början en rolig grej för att polarna skulle kunna få sig ett skratt över internet haha..

6. Var tanken att bloggen skulle handla mycket om mode från början?

Nej det var det absolut inte!

7. Vilka bloggar syns i diabetesmannens dator?

Jag är dålig på att läsa bloggar tyvärr, men Tobias, Martin, Amanda och Kenzas


8. Vad är historien om paradise hotel?

Jag sökte för ett par veckor sen och dom kontaktade mig ganska direkt, dagen efter till och med! Dom ville ha en intervju och jag tog mig självklart dit och gjorde mitt bästa, har ännu inte hört något från dom tyvärr!


9. Vad är en karl som du rädd för?

Hm? Inget i think!


10. Är det viktigt att bli "känd"?

Verkligen inte, men det vore väldigt kul kan tyckas!?


11. Berätta lite om hur känslan var när du fick reda på att du hade diabetes?

Förjävlig, Mådde väldigt dålig i ett par veckor.. Tror inte att jag pratade på 3 dagar! Det tog alltså väldigt hårt..


12. Hur har det påverkat dig?

Det har påverkat mig väldigt bra med åren, Absolut ingen rolig sjukdom men det har nog bara påverkat mig positivt!



13. Hur står det till på tjejfronten?

Det står lugnt till må jag säga.



14. Det viktigaste med tjejen du ska dejta?

Charmig,snäll och gärna lite attityd!


15. Du är snygg! Men är du bög? nej?

Tack! Jag är inte bög nej.


16. När/Hur blev du så intresserad av mode?

Cirka 3 år sedan, Varför? Jag älskar att klä mig snyggt och tycker det är oerhört kul att utforska lite själv kring modet!


17. Vilket år i högstadiet var roligast?

Helt klart 7an..


18. När gjorde du din första riktiga fylla?

Slutet av 6an, Sjukt i know!


19. När fick du reda på att du hade diabetes?

I februari för 9 år sen..


20. Har du flickvän?

Nej!


21. Har du dejtat bellablogg?

Ja det har jag..


22. Vem är snällast bella eller bellablogg?

Båda är lika snälla!


23. Är hon som i hennes horblogg?

OJ vilka ord!? Dra bort en par procent av bloggen, det är bella!


24. Berätta något hemligt om bloggbella?


NEJ!


25. Ska ni träffas snart?

Som det ser ut nu vet jag inte, Som kompisar i såfall!


26. Varför var du den ända av er som la upp kyss bilder på er två?

Bra fråga du? Inte en aning!


27. Vad har du och bella för relation?

En vän!


28. Har ni varit mer en vänner?

Något mitt i mellan skulle jag säga..


29. Hur många har du haft sex med?

6*2,3,5? Hoppas ni fattar gåtan?


30. Är hon en av dem?

Av ren respekt så svara jag inte på den frågan!


31. Hur träffades ni?

Jag spelade innebandy cup i Falun där Bella bor och vi bestämde en träff!


32. Hur mycket vet du om bella?

Mycket men ändå lite..


33. Har du aldrig känt att det ryckt i baguetten när du sett en läcker kille?

Nej faktiskt inte! Synd grabbar..



34. Favoritlåt just nu?

Americano-Kodansen


35. Vem skulle du dejta om du var tvungen att välja: kenza, kissie eller blondinbella?

För spänningens skull kissie eftersom dom andra två har pojkvän!


36. Vilka är dina favoritskor?

Svarta bootsen..


37. höger- eller vänsterhänt?

Höger!


38. bästa badplats i Uppsala (där man har chans att se dig?)

Björklinge badet, 2 mill norr om uppsala!


39. hur dricker du ditt kaffe? (latte, mjölk, socker...osv)

Svart & Starkt


40. vad äter du för "godsaker" när du ibland skriver om det? du har ju diabetes

Vanligt godis, När jag är sugen får jag sen ta att jag mår dåligt en stund efter, får skylla mig själv.


41. Ska du gå på någon festival/konsert i sommar? vilken?

Ingen planerad faktiskt, Men är sugen!


42. vad har du för mobil?

Samsung


43. vad FINT du sjunger! har du gått i kör/annat eller är du bara natural?

Ärvt av far min


44. Vilken är den snyggaste tjejen i Sverige respektive världen?

Svårt! Tilde fröling och Megan fox!


45. vad kallar du din kuk för?

Idioten..


46. när ska du sända live?!

Vet inte assä!


47. Blir det nå mer kalsong bilder?

Men vadå kalsongbilder?


48. Skulle du kunna tänka dig träffa en bloggare/ läsare?

Ja absolut, det har jag redan gjort många gånger!


49. Vilka är dina favoritaffärer/ nätbutiker?

Weekday,H&M, Gant och Solo! Asos.com och nelly.com


50. vad får dig att söka till paradise hotel förutom facebook gruppen?

Tror folk skulle uppskatta mig väldigt mycket i tv rutan, Sen för att det skulle vara riktigt kul!


51. Vad tycker du om dalmasar/dalkullor?

Ni är charmiga med era dialekter, Bra charm!


52. Säg något du är mindre nöjd med i ditt utseende?

Mina tänder i såfall!









Slut på denna frågestund! Hoppas att ni är nöjda med svaren?




/Diabetesmannen






Staden vid havet

God kväll! Dåligt bloggande i dag? Det var ni förberedda på satt det är skitsamma, Men nu sitter jag ändå här och och ser att jag fått en hel del frågor, Bra och rolilga frågor var det denna gång alltså!  Vidare till dagen i dag, Helt underbart har det varit även fast vädret inte varit helt klockrent, men det funkade ändå asså! Vi käkade gott,badade och fiskade lite haha, Fisk? Inte ett dugg! Jag köpte även ett par nya solglajjor för endast 50 kr!




Tittar ut över....



Jag & syrran






Nya glajjorna!



Vad tycks då? 50 kr liksom!






Nu ska jag svara på alla era frågor, Inom en timme ligger dom nog uppe!






/Diabetesmannen

Frågestund

Ska strax lägga mig i sängen för att sova eftersom jag ska upp vid 8 i morgonbitti. Jag ska nämligen åka ut till staden vid havet, Det är självklart Öregrund jag pratar om! Det blir sola,bada,äta gott och kanske till och med fiska lite. Juste, Vet ni  om att jag har drivit en sportfiskehemsida också? Den länkar jag bara om någon frågar haha..

Ja ni ser ju att rubriken är FRÅGESTUND, eftersom jag kommer vara borta hela dagen i morgon så kommer jag blogga vid 19-20 tiden i morgonkväll, Då tänkte jag ha en såkallad frågestund.. Så börja skriv ner era frågor så svarar jag i morgon kväll! Vi hörs.  Minst 10 frågor annars blir det inget svar!










/Diabetesmannen




Midsommar förälskelse?











/Diabetesmannen








Träning i Galet väder!

Hur ska detta gå? Spela tennis nu är kanske inte det bästa!? Fast man får tänka lite såhär: Brännan förbättras,Jag blir bättre, jag är värd en kall öl efter träningen! Nej nu ska jag klä på mig träningskläderna.. I dag blir det en outfit från Ralph lauren!



Varför en tändare i väskan? Dåligt diabetesmannen!



Fucking varmt assä....







/Diabetesmannen

Detta gör mig nöjd och glad. Tack!











/Diabetesmannen

Agerar modecoach

Efter mitt ärende på Nordea så går jag raka vägen till terassen där min kära vän Gustaf bor, Sorry om jag väckte dig i din skönhetssömn,? men klockan var ju ändå 12 assä! Vi kommer överens om att kolla igenom samtliga affärer i hela stan!, Vilket vi också gjorde.. Hitta vi något? Hm ja fast ingen av slog till på något, Det är mycket märkligt kan tyckas!? Känns lite fel att gå runt på stan i detta underbara väder liksom.. Men vad gör man inte för att hitta sitt drömplagg? Jo allt!




Gustaf i butiken Solo



Testade ett oerhört grymt linne inne på MQ.. Slog jag till? Nej jag gjorde ju inte det!



In till Gustaf för ett byte av skor, Han fick nämligen skavsår på 5 min av sina nya prada skor! Hittade även denna spegel att knäppa ett kort i!



Jag inne på vårat andra MQ som ligger i Forum Gallerian



Alltså här jag agerade modécoach:.. Svarta stuprörs jeans och en ljus jeansskjorta! Det som fattas är ett par ganska höga brunaktiga boots och ett brunt läderbälte.. Vad tycks om det en sen sommarkväll? Hur snyggt som helst enligt mig!




Tung bild assä, Synd att jag inte har lika stora armar som Gustaf.. Ledsen gubbe!








/Diabetsmannen




Dagens outfit!








Nu sticker jag till stan för ett par ärenden på min bank Nordea, Ska ordna lite med lönen och lite sånt crap.
Sedan så blir det nog stan hela dagen.. Vi hörs senare i dag!





/Diabetesmannen

Välklätt på ett enkelt och billigt sätt!




H&M 299 kr



H&M 599 kr






Mitt favoritplagg är ju helt klart kavajen, Kan tycka att det är ganska uppenbart!? Det gäller bara att samla på sig en massa olika snygga kavajer.. Varför? Jag älskar kavajen och det är otroligt snyggt och enkelt att känna sig snygg och uppklädd!







/Diabetesmannen


Ute i skogen!




Friskt,ljuvligt och helt underbart!





/Diabetesmannen

Balettkillen






Outfiten påminner mig om en vig liten balettkille med attityd, Fast frågan är om en kinesisk balettkille har ett sådant halsband, Nej där skiljer vi oss åt! Tack för den diabetesmannen.


Nu väntar en ansiktsmask och 40 min på min träningscykel för att få i gång benen till tennisen. Hörs om en stund!






/Diabetesmannen


Veronica maggio

Kvällen började hemma hos Jocke vilket blev en jävla hit alltså, Vi njöt av varsin Rom & cola och bara tittade ut över slotten,Again! Man fick nästa lite utlandskänsla kan tyckas? Efter någon timme drar vi oss till Stadsparken faktiskt, Mycket trevligt! När klockan blir 23.30 så drar vi oss till Birjer Jarl för att kika in Veronica Maggio som skulle spela 00.00. Vad tycker diabetesmannen om Maggio? Vet inte asså, Ingen åsikt!  Efter 01.00 så kör min privat chaffis mig till en strålande efterfest vilket slutade med Wii och bailyes shottar.. Vi sätter punkt där så kastar jag in lite bilder i stället..


















Jag tycker hon var sämst!




/Diabetesmannen

Titt av kvällens outfit

Nu ska jag bara duscha av mig det äckliga sjövattnet för att sedan ta på mig en riktigt och genomtänkt outfit, Denna kommer nog gå hem hos många av er haha, Har som en liten tävling med Jocke? Den som har snyggaste outfiten i kväll vinner helt enkelt! Eftersom Jocke nu kan kolla vad jag har på mig så lägger jag inte ut hela outfiten haha! 




Kavajen är alltid ett säkert kort!






Upp till er? Ska jag raka mig?






/Diabetesmannen


Sol & Bad

Underbart underbart är det enda jag säger!  Har varit nere vid björklinge badet i dag och bara legat och njutit av detta väder, Lite bad blev det också faktiskt.. Ja vad kan tempen ligga på? 20-21 möjligtvis, Träffade faktiskt på ett par gamla kompisar som jag hängde runt med där, Mycket kul!



Oerhört korta shorts



Joakim Johansson, Blir galet häng hos han i kväll.. Ensamma? Frågan är hur detta ska sluta?
Brukar ju sluta helt helt galet.. Alla som vill träffa diabetesmannen i kväll kommer till Riverside





/Diabetesmannen

Smakprov från plåtningen (Backstage)
















/Diabetesmannen










americano









/Diabetesmannen

Rökning,Alkohol,diabetes,tennis (Dagens fråga)



Varför röker du alltid på dina videbloggar?  Inget bra svar på det faktiskt, Har blivit en grej bara!
Sen så är morgonciggen det bästa på nästan hela dagen också! Rökare skulle jag inte kalla mig!!!





Du dricker ofta? Du har både diabetes och tränar väldigt mycket?  Jag lever helt enkelt som många andra också skulle vilja göra,  dvs. gör vad du vill! var avslappnad! Syssla med det som gör dig glad och det du njuter av! Så alla stelbockar? Ta er i kragen!



Du har ju diabetes? Jaha och? Jag sköter och mår mycket bra i min diabetes, finns självklart tillfällen jag mår piss men det ska man icke klaga på liksom.. Jag har efter lång tid accepterat min sjukdom, But har absolut inte respekterat den! Även fast jag har diabetes så kan jag göra precis vad jag vill!



Du tränar 2 timmar tennis om dagen? Yes det gör jag, Mest för att hålla i gång kroppen och för att det är grymt kul.. Satsar gör jag inte längre, även fast jag tränar mycket och är ganska bra! Men tro mig: Det krävs mer än två timmar per dag för att bli något inom den sporten!








Vad ska vi dra för slutsatser av detta då? Det finns bara en diabetesman!








/Diabetesmannen


















Längtar efter min svinkalla?








/Diabetesmannen

Plåtning & Korta shorts

 Tjabba! Man vill nästan inte blogga när det är sånt här väder asså?, Men jag pallrar mig in för att svalka av mig lite haha! Vidare till plåtningen: Gick riktigt bra och snabbt faktiskt, 3 olika outfits hann vi med på 35 min, Inte dåligt jobbat alltså! Nägra bilder kommer slå stort tror jag, Jag stor nämligen ute i vattnet ganska så avklädd!

Juste har köpt ett par nya riktigt heta badshorts från H&M för endast 75 kr, Men asså hör nu priset! Sjukt!





Diabetesmannen har klippt lugg!



Nya badbyxorna från H&M för endast 75 kr







/Diabetesmannen


Vilket strålande väder!

Snart hämtar gustav upp mig för att åka in till bolaget, En sväng förbi där skadar inte på en fredag och absolut inte i detta väder, Nu ska man ha prips sommar öl! Herregud gud vad gott alltså.... Så efter den lilla tripen är det dags för plåning?! Hur det nu ska gå i detta otroligt varma väder? Kan det bli lättklätt kanske!? Vi får helt enkelt se asså! Nu måste jag lägga i produkter i håret eftersom jag nu sitter med ett sånt Balsamhår haha..






Vaknade med 25,3 i blodsocker... Vilket piss assä!






/Diabetesmannen

Bara för att ni älskar det!









/Diabetesmannen

Bloggrelaterad plåtning!

God kväll! Har haft fullt upp hela kvällen alltså, Först spelade jag en tennis match som jag lätt vann med siffrorna 6-2 6-1, Börjar hitta formen nu assä! Efter det så var jag bara tvnungen att ta hand om mig själv, Dvs. kroppen!
Har under en tid försökt att hitta produkter för att fixa till en riktigt bra hy i ansiktet vilket jag också har lyckats med bra, TACK för det! I morgon är det nämligen dags för en plåtning som är bloggrelaterat, Så jag har försökt hitta 3-4 olika snygga outfits.. Det tar alltid tid, ååh så jobbigt va? Antar att jag inte är den enda som får ångest  av vad man ska ha på sig?!






Ännu en chokladmask














/Diabetesmannen


Jag tipsar solglajjor!


Asos clubmaster (120 kr)


Asos clubmaster (120 kr)


Marc Jakobs (2000 kr)


Paul smith (2500 kr)


Spitfire (220 kr)


Spitfire ( 220 kr)


D&G ( 1400 kr)



Jeepers peepers ( 160 kr)








Vilken är eran favorit tro? Om jag får säga mitt så skulle jag väldigt gärna ha marc jakobs glajjorna assä!







/Diabetesmannen

Musikens hus

Yeah! Vid lunch tid i dag så bestämde sig jag och syrran för att ringa över en taxi för att sedan åka till musikens hus för en såkallad lunch, Har tidigare hört att det ska vara grym mat och en grym utsikt vilket det också var!
Men lunchen blev icke där,nejnej! Det blev i stället en flottig pizza haha! Efter att ha kollat utsiktet över stan så tog vi en prominix till svandammen där vi kollade på dom fula fåglarna och käkade 1 liter jordgubbar!












Syrran





Diabetesmannen







/Diabetesmannen

Gårdagen slutade med rött

Godmorgon alla läsare! Är lite små sliten i dag faktiskt, Man blir det av svindyrt rött tyvärr haha!
I går så skulle jag ha tränat men så blev det ju inte eftersom ingen kunde spela, Det kanske var tur det, för annars hade jag nog inte suttit hos Gustaf och kollat ut över slottet!


   
Diabetesmannen



Gustaf



Mmm rött



Underbart!



Charlotte



Diabetesmannen & Gustaf



Detta var då kvällens outfit





/Diabetesmannen






Therrann
RSS 2.0