Blogg listad på Bloggtoppen.se

Nu äre dags för 2 timmar?



Tennis! Efter träningens slut har jag tänkt att cykla fort som fan hem för att duscha och sen dricka lite rött och bara njuta av livet, Kanske kan bli en sväng förbi staden?! Vi får se vad kvällen bjuder på!






/Diabetesmannen

Sol & Regn

Lite småsvårt väder att klä i sig asså, Visst? Jag satsade på en sprillans ny brun glansig hugo boss jacka i dag till ett par beigha chinosshorts samt en tischa med ett coolt tryck på, Det funkar det med liksom!  Fan i dag har jag gjort riktiga kap alltså, Kikade lite snabbt in på h&m och greppade direkt tag i två st armband, ett brunt och ett svart... Jag fick båda för 20 kr! Värt? Svar ja!  Tips på riktigt snygga kläder i uppsala just nu: weekday har mycket snyggt och mycket rea för tillfället! Så kika in där!



Dagens outfit



Juste, en solspray blev det också..



Tycks om armbanden då?



Sitter just nu med en choklad anisktsmask, Mycket mysigt!








/Diabetesmannen


Sommaroutfits av diabetesmannen!


                                                           1.

                                                         2.

                                                        3.

                                                          4.

                                                            5.

                                                           6.

                                                          7.

                                                        8.

                                                        9.









Vilken outfit är snyggast?







/Diabetesmannen







Chinos med veck





Hur snyggt var inte det där liksom? Tänk dig en instoppad skogshuggarskjorta och en fräsch kavaj till ett par chinos med veck, Grymt snyggt må jag säga! Köpa? Ja utan tvekan! Glömde skorna?, där tar vi ett par vita converse!










/Diabetesmannen

Videoinlägg med rullad mössa!









/Diabetesmannen

Sushi i underbart väder!

Vädret blir ju inte sämre direkt, Detta är helt underbart! Medans jag satt ute i solen så fick jag ett jävla sug på salt och bestämde mig för att springa till affären och köpa sushi och en cola light! 68 kr var det absolut värt men jag föredrar nog sushi från ett riktigt ställe och inte packat i en låda från hemköp haha!









Okej, Jag ska vara ärlig?! Jag bröt av pinnarna direkt och slaffsade i mig sushin med händera....












/Diabetesmannen

Dagens outfit
















/Diabetesmannen


Modekungen.se öppnar butik

Butiken kommer öppnas upp i varberg den 1/7 kl 19.00! Vill du komma? Skicka en anmälan till [email protected].

Eftersom jag fick mailet så kikade jag samtidigt in för att se i fall dom hade något snyggt att erbjuda, Vilket dom hade nu och ofta har..






Känner lite att detta är jeansjackan jag ska bära!
Lite sent med jeansjacka kanske?









Slitna chinos har jag faktiskt aldrig sett förr? Men snyggt var det i allafall!






Är plaggen snygga?







/Diabetesmannen








Videoinlägg som ni missat!











/Diabetesmannen

Casting Paradise hotel!

God kväll alla underbara läsare! Vilken underbar dag det har varit alltså... I dag har jag befunnit mig i våran underbara huvudstad Stockholm, Kan ju kännas att det var absolut den rätta dagen att vara där eftersom det var helt sjukt fint väder! Ja vad gjorde diabetesmannen i Stockholm? Jag blev kallad av paradise hotel redaktionen förra veckan, dom ville ha en intervju med mig och självklart så tar jag mig dit eftersom jag verkligen vill vara med i den så kallade dokusåpan, det vore ju hur kul som helst asså! Ja hur gick intervjun? Den gick faktiskt riktigt bra tycker jag... Nu väntar jag bara på ett samtal därifrån så kan man sen börja smål le lite haha!




Tog en promenad från frihamnen till stureplan eftersom jag inte hade något spec på schemat,
kan vara skönt, kan vara!?



Sedan satte jag mig för att kika in hur 08orna klädde sig denna varma dag!
Juste, Det är inte varje bloggare som knäpper kort på sig själv underifrån!



Lyckades smygfota en liten modéikon.. Toffsen funkar på karln assä!







/Diabetesmannen


Spännande....

Detta inlägg skriver jag nu bara för jag vet att jag kommer vara för tjurig för att skriva i morgonbitti..  I morgon händer det? Ska ge 120% i det jag ska göra, Det finns inget annat liksom! Två outfit ligger redan redo för att användas också! Önska mig lycka till!?

Nu undrar säkert alla vad jag ska göra i morgon? Kan säga såhär! Tåget till stockholm går 11.09 och jag ska befinna mig vid frihamnen kl 13.00 för lite snack om tv/media.. Sen kan ni nog lista ut resten va?



Jag lite tidigare i kväll ( Mitt i centrala uppsala)



Sädär kommer jag sitta hela vägen till Stockholm i morgon, Funder,fundera och fundera!









Sov så gott nu alla läsare så hörs vi i morgon!





/Diabetesmannen


The white briefs



Alltså briefsen som jag vann i årets modeman tävling, Sexiga?







/Diabetesmannen


Kvällens outfit

Nu tycker jag att vi glömmer midsommar och börjar bruka lite allvar, Dvs. att jag ska börja blogga bra igen!? Känner att det blivit smådåliga inlägg på sistone, Men nu kan jag meddela er att denna vecka kommer det bli oerhört spännande och bra läsning! Juste, Det här med livé sänding? Tyvärr så blir inte något sånt i dag, Jag är alldeles för sliten för det! Jag är ledsen alla underbara läsare!   Men under veckan så lovar jag att sända ett livé program!









Kvällens outfit:

Skor- Converse

Jeans- Replay

T-shirt- Levis

Jacka- Boss orange

Glasögon- Ray ban







/Diabetesmannen

Midsommardagen

Det började med att jag vaknade upp vid 13 tiden, Mådde väll inte sådär jättebra! Alla vet nog varför?
På fredagen så ringde det nämligen en grabb vid namn Erik Thorelli! Någon klocka som ringer? Erik säger att han också ska fira midsommar ute på landet och undrar i fall vi ska lira tennis vid 14 tiden på lördagen, Alltså i går då! Jag säger direkt, men absolut! Tänker absolut inte på att jag kommer vara helt död! Men i det här fallet får jag stryk även fast jag skulle spela mitt livs bästa tennis, Erik är faktiskt den stora stjärnan av oss alla på tennisbanan! Utan tvekan! Lite småslitet var det ju.., Men äntligen så får man lite pisk där ute på banan, Det händer ju sällan nu förtiden liksom.. Så tack för det Erik!  






Efter tvåtimmars tennis så blev det lite sol & bad efter, Det är fan aldrig fel!








Ska vi ta hela dagen i går eller ska vi skriva ett till inlägg, Nja vi kör på medans jag sitter här och nördar haha!


Fick reda på ganska sent att man var bjuden hem till en vän vid namn Anderas Lundin, Självklart så tackade jag ja.. Tur att jag gjorde det eftersom det var riktigt trevligt, Det började med grillning och gick lite senare över till att bara dricka samt förbereda sig för att gå på Björkis haha, Vilket place alltså?.. Kul var det!  Jag kan redan säga nu att jag absolut inte hade en aning att folk uppskattar min blogg som ni gör?, För det gör verkligen väldigt många..
Inte för att överdriva men var 5e minut så fick jag höra: Där är ju diabetesmannen! Och eftersom jag inte är stel så bjöd jag upp till dans med ett flertal bloggfans, Jag vill samt tacka för att ni älskar min blogg och läser den dagligen, Det är de som gör så jag får energi att fortsätta skriva! Tack så hemskt mycket! Och juste, Ni som tog såkallade fanskort? Lägg gärna till mig på min bloggmsn och skicka bilderna så publicerar jag dom här på bloggen!




Viktor



Gustav



Viktor & Andreas



Martin



Gustav persson & Diabetesmannen












/Diabetesmannen


Allt från midsommarhelgen

Ja var ska vi börja!? Vi börjar med fredag kl 13.00 då jag tar mig ut till en mysig liten stuga en bit utanför Uppsala, När jag kom dit så kände jag direkt, Herregud vilken midsommarkänsla! Detta kommer bli otroligt kul liksom...  Det började med att alla satt och smådrack och snackade så mycket skit haha, Sedan så var det dags för midsommarlunch vilket blev en jävla succé!? Varför? Diabetesmannen satte sig på kortsidan vilket ledde till att jag snabbt drog i gång snapsvisorna.. Inga snapsvisor,ingen midsommar right? Och där satt vi länge länge tills den 13 snapsen var slut.. Efter detta så sprang alla ut ur partytältet och det var dags för 5-kamp!? Det började med kubb och det slutade också med kubb eftersom vi insåg att kasta pil skulle vara alldeles för FARLIGT!
Ni kanske förstår varför?  Jag kan redan nu säga att vi grabbar torskade på kubb mot tjejerna utan att få ner en enda träpinne, Helt otroligt kan tyckas? Fast det bevisar ju bara att vi hade svept mycket mer och bättre haha!

Efter det där löjliga spelet så gick vi upp till den mysiga stugan och det var fri aktivitet, Ja vad gjorde man då?
Man tog sin svinkalla öl och drack vilket ledde till allsäng med gitarr, Tack för den Johannes! Nu tycker jag att vi jag ska sluta skriva om fredagen och i stället slänga in en massa snygga bilder!






Mira och en glimt av siri




Hunden Ferres & Gustav



Siri



Mira, Fredrik och Sabina



Jenny



Pontus,Fredrik,Sabina och Gustav



Pontus






Filip & Johannes



Gustav



Snoop dog & Diabetesmannen



And again



Diabetesmannen & Fredrik









Lördagen kommer lite senare under dagen, Hörs!





/Diabetesmannen

Nyklippt och Riverside

Har precis kommit hem med bussen som gick 21.40 från staden, Med frillan blev jag väldigt nöjd med!
Tack Alexandra, Ringer om jag ångrar mig kan jag säga direkt haha... Efter det så ringde en desperat vän vid namn lina och var oerhört sugen på en after work öl, Jag tänkte: Sure, why not liksom!? Det blev riverside,vilket är uppsalas lätt hetaste uteservering enligt mig i allafall!














/Diabetesmannen


19.00 klipptid hos uppsalas största bloggare!

Hej igen gott folk! Midsommar snart, Visst är det underbart? Nu är det äntligen dags för en klipptid och nu ska uppsalas största bloggare ta mig i håret., Mycket bättre att klippa sig hos någon som har lite koll och är i samma ålder! Varför? Lite trendigare och förstår hur man vill ha det liksom, Palla en 50 årig kärring som inte har en aning om hur man vill ha det?, Svar nej!  Denna gång så vill jag satsa på en mer vågad frilla men det brukar alltid bli att man bara finputsar på sin gamla frilla liksom. Men, nu ska det fanimej bli en unik frisyr!














/Diabetesmannen

The white briefs

Nu tar jag upp tävlingen om att bli årets modeman igen, Jag vann ju som sagt inte tävlingen men däremot så kom jag tvåa och förtjänade egentligen första platsen enligt dom flesta! Nu är det så att vinnaren Charlie tackade nej till sitt pris vilket kan tyckas helt otacksamt och idiotiskt enligt mig, Men men alla är vi olika! I stället så fick jag mail av Patric från hombres.blogg.se, Där han skrev om jag ville ha priset?, Sjävklart ville jag det eftersom priset var ett par vita briefs.. mmh sexigt!





Oerhört liten gullig påse...



Varsågod för gratis reklamen The white briefs






I kväll kommer eran längtade kalsongbild, i mina nya vita slimmade briefs!






/Diabetesmannen


Dagens dubbeloutfit

I dag har jag en gästande på diabetesmannen.blogg.se, Hon bjuder oss på en snygg vardaglig outfit..
Ett tips? Använd mycket hatt i sommar, Det är både väldigt trendigt och riktigt sexigt!














/Diabetesmannen


Midsommar inspiration








Bild på diabetesmannen för cirka 2 år sen








/Diabetesmannen


Underbart väder












Det enda som saknas är ju självklart en cigarett och en iskall öl, Det skulle inte sitta helt fel!
Men eftersom en tennisträning vänat i kväll så skippade jag det i dag, Bruka lite allvar diabetesmannen!








/Diabetesmannen

80 talets bästa rock/pop band och även det bästa klädda bandet!





Kan inte bara 80 talets modé komma tillbaka mer, jeanssjackan är ju här iofs!? Men mer från 80 talet vore inte helt fel liksom, Skulle man kunna vrida tillbaka tiden så skulle jag vilja uppleva 80 talet...








/Diabetesmannen

Dagens outfit







Ingen spec oufit i dag inte, Men lite sådär somrig och nice är den iallfall!









/Diabetesmannen



Då tackar vi för i dag alla läsare

Yes, har precis tittat ut lite midsommaroutfits och känner redan nu att jag behöver fylla på garderoben, Det är ett måste! Jag funderar starkt på jeansskjortan och en färgglad tröja över den, på självaste midsommar, Färg är alltid kul liksom!? Aja vi får se, Nu ska jag se lite 2 1/2 män för att sedan somna, Hörs i morgon!





Påminner om en gubbe som snickrat hela dagen och har väldigt dålig syn haha









/Diabetesmannen


Diabetesmannens önskelista

Alla dom här grejerna faller jag för direkt, Så jäkla klockrena och snygga grejer., Nu väntar jag bara på att lönen ska glida in på mitt konto så jag så fort som möjligt kan beställa hem alla dessa coola prylar.




Klocka från casio för endast en femhundring ( 500 kr)



Detta coola halsband för 100 kr




Absolut i diabetesmannens smak, Stort och hänger lite.. Detta ger du 100 kr för





Snygga brillz för cirka 120 kr


Likadana, Tänkte lite såhär.. Säkert lite sisådär kvalité på brillzen så jag beställer två par!
Alltså 120 kr






Funderar även på denna klocka men är väldigt osäker!? Är den snygg?
300 kr







Yeah, klickar jag hem allt så har vi en mycket bra slutsumma som ligger på 1240 kr.
Hur värt är inte det? F1 värt skulle en hög diabetesman säga!







/Diabetesmannen




Gör dina egna converse?, Det gjorde jag!

En sak jag tycker är väldigt kul är att skapa sina egna kläder och skor, Göra allt lite roligare! Våga gå över gränsen i bland till och med! Såg på Blogg.se startsida att man kan göra sina egna converse skor vilket är en lysande idé och kommer antagligen slå stort kan jag tänka mig, Som jag tidiagre har sagt?! Palla ha samma som alla andra har även fast original skon är den snyggaste!



Så här gjorde jag mina i allafall:




Oj dålig beskärning på denna bild, Äh ni ser ändå. Jag satsade på en riktigt hög modell denna gång!
Snyggt va?



En låg modell blev det också, Nu tänker ni? Han har ingen fantasi.. Sådär ser alla ut typ?
Men med dom där färgerna PÅ en converse sko är faktiskt snyggast!






/Diabetesmannen

Bloggmöte med 2 bloggare

I dag har jag mött 2 bloggare, Vet inte exakt hur stora deras så kallade bloggar är men större än min har dom iallafall, En av dom bor här i uppsala och heter Alexandra och bloggar på http://vadfanskajagheta.se/ och den andra är Martin Hansson som bloggar på http://www.nyheter24.se/modette/martinhansson  

Vi bestämde alltså tid för en såkallad bloggfika, Fast frågan är om jag kallar det en fika? Vi gick raka vägen in och beställde ett varsitt glas rosé vin, Mycket gott faktiskt! Ja, och där satt vi och diskutera allt möjligt, Såklart pratade vi om andra bloggare, Mycket kul kan tyckas!



Här har vi alltså Martin Hansson



Uppsalas Största bloggare Alexandra Johansson 



Alexandra & Diabetesmannen






Tack för en trevlig stund!









/Diabetesmannen

Morogonsamtal

Mycket underbart samtal fick man precis när man hade vaknat haha, Palla vara nyvaken när det ringer viktiga samtal, men det gick nog bra ändå kan jag tycka!? Mer om det framöver gott folk! Nu har jag tyvärr lite bråttom,
Jag ska träffa 2 bloggare i uppsala, På en så kallad bloggfika! Det blir riktigt nice, en av dom har jag träffat förr men icke den andra så det blir nog spännande tror jag... Nej nu blire en snabb dusch och sen måste jag välja kläder! Hörs sen!










/Diabetesmannen

Wetlook & Italiensk modell















/Diabetesmannen


Sända livé

Självklart kommer det bli av! Har redan fått respons på att det skulle vara riktigt kul i fall jag skulle börja sända livé.. Tror detta kan bli riktigt stort och kul!? Eller vad tror ni?  Den första livé sändningen kommer jag inte vara själv på, NEJ! Jag ringde nämligen för cirka 15 min sen till en viss herre!? Inte vem som helst heller..
Han har ett huvud som är riktigt klokt och klär sig stilrent enligt min mening.. Ska jag presentera han redan nu?
Ja det tycker jag att vi gör! Han muckar från lumpen nu på torsdag, är min absolut närmaste vän och kanske roligaste?! Dom flesta vet nog vem jag pratar om!


När den så kallade första livé sändningen kommer äga rum är inte bestämt än, Ska prata lite med min vän om det hade jag tänkt. Men innan Söndag i allafall!



Gustaf Nilsson Sennerfeldt





Gustaf & Diabetesmannen (Backstage på en hobbyplåtning)







/Diabetesmannen

Videoinlägg ( Kolla hela, Viktigt!)







Vad tycks om idén jag talar om? Respons tack!





/Diabetesmannen

Nya tag? Alla vet att jag borde ha vunnit!

Ser att jag fått en hel del respons för att jag i går surade för att jag inte vann tävlingen jag borde ha vunnit haha!
Äh det där är nu glömt och jag har tänkt igenom min stil, Såg att det var någon som hade skrivit: Du har lika stil som alla andra killar!? Din är inte unik  i gemfört med VINNAREN!

Lika stil som alla andra? Nja, Okej folk har liknande som mig för det första, Det lilla är att jag vågar klä mig precis som jag vill, Kan tycka att jag ofta sticker ut även fast jag har en helt vanlig stil?! Jag vågar leka lite mer med mina outifts skulle man kunna säga!!







Köpte detta armband för endast 5 kr, Värt? Svar ja!
Tyvärr blev det ingen tischa i dag, Varför? Det fanns fan ingen, Palla assä!








/Diabetesmannen




Dålig förlorar attityd

Som alla vet så var jag med och deltog i en tävling om att bli Årets modeman på Hombres.blogg.se, nu är tävlingen över och jag kanske ska klaga lite på er för att jag inte vann!? Jag kom tvåa, Vem minns tvåan? Eh ingen kommer varken i håg tvåan eller trean, Så är det helt enkelt! Okej om det hade varit någon riktigt skön som vann men nu är det så att jag tycker att min stil är så mycket snyggare än han som vann!? Han kanske har en mer unik, Okej! Men snyggare? Nja knappast, Där tar diabetesmannen han med hästlängder!

Jag hade 6 röster mindre än han vilket gör mig lite småsur att inte fler röstade på mig, Men tack till alla som röstade på mig i denna tävling, Jag bjuder er på en kaffe eller saft någon gång!  Nej, nu ska jag bryta i hop och tänka igenom varför jag inte vann!?




Denna grabb var det som fick priset för årets modeman!? Vad tycker diabetesmannen?
Charlie har en unik stil, Absolut! Men är detta riktigt snyggt modé är frågan?

Grattis till Charlie!




Jag är snyggare med rullad mössa!








/Diabetesmannen





Designade av diabetesmannen

God kväll! Har precis kommit hem från affären där jag köpte en massa gott, Så här en Söndag måste man ju få goffa till det lite asså? Jag vet att det snart börjar en Vm match i fotbollen mellan Brasilien-Elfenbenskusten,
Pallar jag kolla? Nja tror inte det, I stället ska jag fixa i ordning godsakerna och ladda för Nintendo Wii! Ett mycket roligt spel där man tyvärr blir svettig haha! 


Jag bjuder även på två bilder från kvällens outfit, Jeansen som jag har på mig har jag gjort själv, Tyckte att dom var otroligt tråkiga och satt dåligt innan jag började klippa och klistra i dom!  Säg gärna vad ni tycker??

















/Diabetesmannen








Blackbook ( H&M)

I morgon tänker jag tammefan slå till på en Blackbook tischa som säljs på H&M för endast 149 kr, Riktigt värt kan tyckas enligt diabetesmannen.?. Men har tischan gjort den succé som alla trott? Det vettefan asså!


Nu är det upp till er vilken tischa jag tänker köpa, Snälla lite respons nu för fan!

                                                1.



                                              2.



                                             3.









Som sagt, Vilken är snyggast?






/Diabetesmannen


Är jag så populär? Tydligen!


Kika in detta videoklipp!



 http://mandyego.blogg.se/ Där har ni Amandas blogg.....









/Diabetesmannen

Blöt ända upp i?

Yeah! Precis kommit hem från en ytterligare seriematch i tennis, Det blev vinst i dag med!
Jag gled in runt 11 tiden i morse och fullständigt dominerade och därmed vann med övertygande siffror.
6-0 6-1! Tyvärr torskade min kollega en riktigt jämn match, Men sedan när det var dags för dubbel och avgörande
så vann vi ganska så lätt med siffrorna 6-3 6-2, Trots regnet så lyckades vi hålla humöret på topp och samtidigt gå upp i serieledning! Den tackar vi för, den tackar vi för!






Bjussar på min favorit outfit denna månad också!






/Diabetesmannen


Ny Kategori (Kontakta mig)

Mail: [email protected]

Facebook: Joakim Mattsson














/Diabetesmannen


Videoblogg över en öl tro? Absolut!










/Diabetesmannen

Nytt på H&M

Försöker hitta lite sommarfräscha kläder, kan ju kännas att det är läge för det haha? Ett måste är ju att fylla på min sprängda garderob så jag klickade mig direkt in på H&M hemsida där jag hittade två klockrena plagg!







Den mörka jeansskjortan ger du 249 kr för och shortsen ger du endast 199 kr!
Värt? Svar ja!








/Diabetesmannen


Dagens kap! (Björn Borg)







Björn Borg kollektion 1983!  Ni kommer väll i håg att alla tennispelare hade korta vita shorts!?
Självklart så small jag till på dom sista shortsen som fanns i storlek S!  Mycket värt eftersom jag bara gav 50 kr för dom, Helt sjukt pris kan tyckas enligt min mening!? 


Var dom snygga eller?







/Diabetesmannen







Drick inte rödvin innan du fyllt 30 år!

Yeah! Gör inte det!? Man får helt enkelt inte vara orutinerad när man ska dricka rödvin, det funkar liksom bara inte! Ett glas rött för mycket och man mår som en halshuggen höna, Nej fyfan asså! Som tur så vaknakde jag vid 10 och kände mig så jävla dålig, Så jag bestämmer mig för att sova ytterligare några timmar, Fyfan vad skönt det var kan jag säha direkt!


Väldigt trevlig kväll i går Btw!
















/Diabetesmannen

Tävling på gång!

Nu drar en ny tävling i gång här på diabetesmannen.blogg.se, Tävlingen är väldigt enkel!?
Tävlingen är både till för damer & herrar!? Bra va?  Jag kommer utse två vinnare, En tjej och en kille!

1. SOMMAR SOMMAR SOMMAR

2. Skicka in den snyggaste och mest unika sommaroutfiten ni har

3. Jag kommer personligen utse vinnaren, Tycker att jag har den kunskapen och smaken som krävs för det!

4. En bild per person bara, Så välj rätt nu!

5. Skriv en rad eller två vem ni är och var ni bloggar någonstans!? Ingen blogg? Då kan ni skriva vad ni heter bara

6. Skicka ditt bidrag till [email protected]







Lycka till!







/Diabetesmannen















Alla som vill se diabetesmannen i paradisehotel!?

Som ni alla vet har jag både sökt och har en grupp på facebook, Jag har inte startat den själv om ni nu tror det haha!? Så om ni  vill se mig i paradise hotel så får ni gärna gå med i den gruppen, En hjälp på traven liksom!



Så där ser det ut ja, Just nu har 384 personer gått med i gruppen... Mer än väntat faktiskt!

För att gå med i gruppen så klicka här





Tack på förhand!






/Diabetesmannen


En galen hiss till denna film!

I går så kastade jag in min absoluta favoritfilm i dvdn, Så sjukt bra film med lite klass på skådisarna skadar liksom inte, I spetsen har vi Leonardo dicaprio och Tom hanks, Båda två är väldigt unga i denna film men helt otroliga ändå! 5 av 5 möjliga!




Självklart är det CATCH ME IF YOU CAN jag pratar om



Har ni sett den? Vad tycker ni?




Denna sockersöta Emma ville sitta i diabetesmannens knä.....









/Diabetesmannen

Detta värmer, Tack så mycket!





















/Diabetesmannen

Videoblogg från tennisbanan!



Träningsnarkoman? Svar ja! Tränar 3 timmar om dagen!






/Diabetesmannen

En dag i April där man hade allt!









Outfiten är klockren och brännan är helt okej liksom, Fler sådana dagar kan man ju hoppas på assä!
VAR GÅR GRÄNSEN?



Ett ganska populärt videoinlägg från mig, Kika igen!






/Diabetesmannen

Värdelös sjukvård med undantag! (Diabetes)

Jag är inte så jätte förtjust i sjukhus och brukar ofta byta tider och sånt bara för att jag känner att det är helt ovärt att gå dit eftersom jag ändå inte får någon vidare hjälp!, Samma sak varje gång liksom! Kan ju iofs vara bra att kolla så allt står rätt till men va fan! Jag känner så här: Jag är min egna läkare liksom, Om någon känner min kropp är det ju självklart jag.. Sjuksköterskor och läkare pratar bara i massa termer så man inte fattar ett skit!  Jag var ju inne ett tag på att plugga till diabetessjuksköterska!? Jag slår vad om att jag skulle bli bland landets bästa diabetessjuksköterskor! Varför? Jag har själv haft sjukdomen i snart 10 år så jag vet vad jag pratar om!  En jäkligt bra grej som en av sjuksköterskorna här i uppsala sa var att man skulle bli inbjuden på ett såkallat möte, Om vad? Lära sig om vad diabetes egentligen är? Gå igenom grunderna från början och se hur långt utvecklingen har kommit?! Hoppas att någon sjuksköterska av misstag kommer in här och ser vad jag skrivit!!!



Hur ser ni på det här? Lite respons på detta inlägg vore bra!?






Så intressant var diabetesboken mohaha.......






Tänkte tipsa er om min drink så här innan helgen drar i gång.....







/Diabetesmannen

Sveriges snyggaste kvinna är Tilde Fröling

























/Diabetesmannen

Vilken jävla morgon!

Tjenare män och kvinnor! Fyfan vilken värk jag har i både armar och ben, helt sjukt assä! Tränade ju fyra timmar tennis i går iofs... Aja! Juste i natt så jag en crocodile film? Inte den bästa rulle jag sett! Den började spännande och bra men övergick sedan till att bli alldeles för överdriven och overklig, Mycket synd kan tyckas!

Den får 2,5 av 5 möjliga!





Ryggont











/Diabetesmannen

Rysare mitt i natten (Ensam)

Preciiiis! Nu är det dags för The best killer crocodile! Jag ska kolla på filmen helt ensam, tycker det är bäst så eftersom man kanske kan bli lite rädd då.. När man är flera stycken så garvar man liksom bara åt det läskiga för att inte bli rädd?! Visst fan har jag rätt?!  Fan blir en sen natt alltså? Krävs lite mat och en nattspruta så pallar även diabetesmannen detta haha! Hoppas att alla mina fans har haft en galet bra kväll också!?



SPÄNNANDE!



Det kommer väll sluta så där eftersom jag kommer bli så sjukt galet rädd! Visst är jag bra på se ledsen ut?








/Diabetesmannen

Hetaste butiken i uppsala just nu

Yes! Skulle som sagt bara in till stan för att hämta mitt tennisrack som gick av förra veckan, Tur att man
har två extra då, Men det jag hämtade nu är mitt första racket!  På vägen dit så träffade jag på en gammal vän
som jag icke träffat på väldigt länge så det var riktigt kul att pratas vid en kvart!

Efter det så gick jag en liten stund på stan för att se om det fanns något intressant plagg man skulle kunna
lägga en slant på och det fanns det absolut!, MQ är för tillfället den hetaste butiken i stan..
Varför? 50% rea på nästan alla plagg, Dom är riktigt riktigt snygga! Så alla läsare från uppsala, Gå dit för en titt!








Fan, Trodde att jag rakade mig i morse men tydligen inte!



Testade detta linne inne på Mq, Kände direkt att det var för gay för mig assä!



Skorta från mq 250 kr



Detta var min outfit i dag











/Diabetesmannen

Dagens accesoarer av diabetesmannen










Mitt tjat om alla dessa kedjor slutar jag helt enkelt inte med, Min favorit av dessa två är helt klart den första! (Cleant!)

Bär ni smycken?






/Diabetesmannen


Morgonpass

Tjabba! Precis hemkommen från en lysande morgonträning, Det är tennis jag pratar om såklart!
I dag blev det spel med Joakim Johansson, Ska inte glömma att Victor satt bredvid och försökte
heja fram Jocke till en seger. Tyvärr så vann jag ganska lätt, men jocke du har utvecklats! Grymt mannen!

Nu hade jag tänkt att sticka in till stan för ett par ärenden, mer om det sen! Juste!, Tyvärr
blev det ingen sommarplåtning i dag! Varför? Fotografen var sjuk, Mycket synd kan tyckas eftersom det är
strålande väder i dag!




Victor & Joakim




Diabetesmannen










/Diabetesmannen





Jag är med på blogg.se











Nu sticker jag i väg och spelar lite tennis, hörs om ett tag då! Puss







/Diabetesmannen



Varning för känsliga tittare!!

Har precis lagat i ordning en liten fin omellett bit, Gud så gott med ägg assä! Lätt lagat och hyffsat nyttigt liksom!
Antar att det bara är att kasta sigi säng efter denna lätta måltid, Snälla klockan är snart halv 2, Fan jag gör jag?
I morgon vid 11 tiden ska jag spela ett hårt pass tennis liksom! Nej nu ska jag hetsäta och efter det ta en röka
min alldeles underbara balkong! Sällskapa någon?



















/Diabetesmannen




Blogghjärna? Inte i dag assä!

Har inga idéer alls i dag, Modéhjärnan är inte direkt på topp och min humor är nere vid tårna liksom.
Så nu ska jag dricka lite kaffe medans jag ska duscha, Otroligt skönt med en svinkall dusch kan tyckas?
Visst?! Juste, Läste att det står mellan 3 st som vinner priset som årets modeman, Jag sätter en tusenlapp på
att jag är bland dom 3, Utan tvekan!

Medans jag skriver detta inlägg så kan jag lika gärna tipsa er om Dalarnas utan tvekan bästa och
största blogg, Ni vet vilken!





2 bilder från Bellas nya plåtning, Riktigt snygga och sexiga bilder tycker jag,
Mer skulle tydligen komma, Väntar med spänning! Bra jobbat bruden!





www.bellablogg.se = Oerthört glad att jag träffade bella, Underbar tjej och otroligt rolig humor..








/Diabetesmannen



Dagens utstyrsel!










Jacka- Gant

Piké- Lyle & scott

Jeans- Tiger of sweden

Skor- Converse







/Diabetesmannen


Miley cyrus!? Varför?

Mycket mycket märkligt!? Jag har börjat lyssna en del hel på denna lilltjej?
Hon är som sagt 92a ( En bra årgång) Varför vet jag inte? Jag kollar nog mer på henne än
att bry mig om själva sången.. Eller är det för att hon var tillsammans med Nick jonas i the Jonas brothers!
Han är som sagt diabetesman och även han 92a haha! två framgångrika ungdomar med sången i spetsen!

Finns nog några anledningar!













Men vad är detta? Msn bilder? Vad tror ni?



Den tackar vi för!









/Diabetesmannen

Plåtning på gång?

I morgon kommer det förmodligen bli en plåtning (Sommar) Väntar bara på svar från
fotografen?, Kommer säkert under dagen, Såg att det skulle vara grymt väder i morgon så
det skulle ju passa alldeles utmärkt med en sommarplåtning då liksom!?

Plåtningèn kommer äga rum mitt inne i stan, Så håll utkik alla läsare!? Kan bli kul kan bli!
Fan, Jag älskar att stå framför kameran... Helt sjukt! Nervöst i början men sen släpper det
och man börjar poséra helt galet!

Önska mig lycka till nu!



Känns som denna posé har gått hem hos många!? Satsa på den i morgon kanske?




Hobbyplåtning av diabetesmannen & Gustav Sennerfeldt







/Diabetesmannen


Sex and the city 2

Klockan 21.00 i går kväll så var jag på bio med två stycken vänninor till mig..
Vi såg självklart sex and the fucking city, Biosalongen var full med tjejer, Det gillas!

Nej men fyfan vilken bra film, fattar inte hur folk kan såga den? Den får absolut 5 av 5 av mig, Utan tvekan!
Vill hylla Carrie, Vilken vacker dam!  Jag rekomenderar starkt att se den av flera skäl...
Varför? Modé, Mingel,GALET!









Hoppas man ser att jag var helt slut i går!?








/Diabetesmannen





Tjejer,Detta är VACKERT & SEXIGT!


















Snälla, hämta inspirationen nu alla mina tjejläsare, Jag faller pladask!
ojojoj!







/Diabetesmannen




Rösta fram mig till årets modeman nu

Nu är det slutspurt på tävlingen som jag tidigare var med på, Såg att jag hade fått många röster!
Mycket kul, Tack för alla som röstat! Nu har han som driver bloggen valt ut 10 st finaldeltagare som
tävlar om priset! Nu vill jag ju såklart att ni går in på hans blogg och kollar alla finalister och röstar på den
ni vill ska vinna, ME ME ME please haha!

http://hombres.blogg.se/2010/june/rosta-pa-2010-ars-modeman.html

Klicka er in där, Läs hela inlägget ordentligt, Vanliga kommentarer godtas inte!
Man måste nämligen mejla för att det icke ska bli något fusk!


Min tanke:
Finns många av finalisterna som klär sig snyggt och coolt, Men är dom sköna? bjuder
dom på sig själv? Gör dom lustiga videobloggar? Träffar dom sina bloggfans över en öl?
Är deras personlighet grym?


Rösta med hjärtat!




Här har ni hans mejl [email protected] i fall ni redan bestämt er för att rösta på diabetesmannen!












/Diabetesmannen






9 juli klockan 20.00 på tv4

Sändning av dagens inspelning vid fyrishov.. Det var sjävklart POSTKODKAMPEN som spelades in!
Vad är det? Det är åtta städer som är med i tävlingen, Alla vet vad Wipeout är va?
Ungefär lika grej fast det här kan ju kännas en aning seriösare med proffesionella programledare
och kändisar i dom olika lagen!

I dag var det Göteborg mot Malmö, Några ansikten kände man ju igen, Bland annat pojken
i Bwo!- Hunkig med sitt fladdriga hår kan tyckas?!


Det här var första gången jag var med på en sådan inspelning, Fyfan vad allt är uppgjort.. Helt sjukt kan tyckas!
satt där i cirka 5 timmar och det blir bara en timmes program av det haha! Men kul var det tills det började
regna!

Jag såg i dag att man kunde beställa biljetter till detta för att få sitta i publiken??
Det var icke så jag gjorde, Jag fick nämligen mail om att jag var inbjuden och stod på listan, Eh najs!
Som tur så fick jag och syrran plats bredvid Malmös fanclub där bland annat goda vänner till deltagarna satt!

Det betyder att vi garanterat är med på tv haha, Lite småkul kan tyckas än en gång!?



Så vill ni se diabetesmannen då? Kolla fredagen den 9 juli klockan 20.00 på tv4!





Med detta hunkiga leénde ledde han programmet




Någon som ser vem snubben i svart jacka är och kollar mot kameran?
Ledtråd? Dr.Mugg



Göteborg i rött mot Malmö i grönt



Såg att unt hade lagt upp denna bild!? Jag är med! Men vart är frågan?
Den som först skriver och förklarar var jag är bjuder jag på en kaffe, Lovar!




Denna man var med i Göteborg, Såg även att han är framröstad som en av sveriges 100 snyggaste
män



Även denna fantastiska programledare var utnämd bland sveriges snyggaste män









Tack för en trevlig dag!




/Diabetesmannen

Tv inspelning på gång!

Precis! I morgon vid 08.30 tiden ska jag och syrran sitta bland en massa kameror,
Mycket kul kan det bli eftersom det senare kommer sändas på tv 4, Hur nice är inte det?
Nu gäller det bara att hitta en snygg outfit att plocka på sig, Taxin står redo 07.45!? Palla tidigt..
JAG är helt slut i dag haha! Fast de brukar ju vara såhär, Är det något kul man ska göra så
kliver man upp ganska omgående?? Har jag rätt!?

Juste, Vad det är för program får ni veta i morgon vi 15 tiden då jag nog kommer vara hemma igen!
Hörs i morgon då! Sov gott!






Har redan nu bestämt att det blir Converse









/Diabetesmannen

Bloggare diabetesmannen

Då var man här igen!, Grymt eller? Kan tyckas? Det har varit en riktigt bra helg alltså!
Från början till slut så har allt suttit så jäkla nice.. Som jag tidigare sa så har det varit lite trevligt
sällskap här i helgen!? Hm undrar ni kan jag tänka mig? Or?  Vem är bloggerskan diabetesmannen träffar liksom?

Lördag: Hemma hos Födelsedagsbarnet Niklas på murargatan, Käka lite gott och samtidigt avnjöt
en flaska svindyrt rött! Kladd kladd vi middagen! USCH!  Efter det så lade vi oss galet ner i soffan för att
smälta all god mat, Jag hade idén att dra i gång Solsidan vilket blev en jävla hit direkt!

Efter några avsnitt så bestämmer sig en viss herre att gå ut ensam på krogen, Kan ju vara kul
kan tyckas!? Varför inte liksom? Han hade riktigt jäkla skoj och plockade en riktig 10 poängare.. Bra mannen!

Jag och bb låg kvar i soffan och kikade på Solsidan ett flertal timmar, Mycket kul serie det där! Tack för säsong 2
min vän!  Sedan kom Niklas tillbaka vid halv 5 tiden... Som all vet hade jag match i dag, alarmet stod på halv 8!
Mycket sova? Nja nej skulle icke tro det! Vaknade oförväntat ganska pigg och taggad på match..

Medans dom andra två tar bussen ner på stan så joggar jag ner i stället!, Uppvärming är oerhört viktigt!
Östhammar var det vi mötte, Dom har ofta starkt lag men tyvärr så räckte det inte till i dag..

Vi vann båda våra matcher, Jag som förväntat vann med 6-2 6-0 och min klubbkamrat Stompe vann med
6-4 6-3, Grattis till oss!

Så skulle man kunna sammanfatta helgen!



Lite bilder lär jag bjuda på?!
































/Diabetesmannen


Dagens outfit (fin besök)

Nu har jag lite småbråttom asså, så slänger in dagens uppsättning!
I dag kommer det besök hit.. Bloggerska vid namn BB som ska infinna sig på centralstationen vid 15.33 om
jag ska vara exakt haha!

Kväll? Det är så att en vän vid namn Niklas fyller 23 bast i morgon, Och detta ska ju såklart firas
i kväll.., En lugn kväll kan jag hoppas på eftersom jag har min första seriematch i tennis i morgon!
Vinst? Eh ja, finns bara det i mitt dumma huvud!




Snyggt va?







/Diabetesmannen

Jag vann 1500 (Fattar inget)

Fick tidigare i dag hem ett brev på posten, Som vanligt sliter jag sönder brevet som jag
alltid gör, I detta brev stod det grattis på... Du har vunnit 1500! Hur najs är inte det?
Fattar inte varför men som jag förstod det så lottar dom ut vinster för att locka spelare att
börja spela på just deras sajt, Som tur är har jag slutat spela på det mesta och tog pengarna i stället
för att spela bort dom haha!

Wiiiiiho!




SJÄLVKLART
var skivan av guld!
















/Diabetesmannen

Dagens klädsel!










Vad tycks om outfiten alla underbara läsare?

Kan själv tycka att det är lite av en kändisoutfit?!






/Diabetesmannen

Det är fredag, visst är det underbart?

Det tycker nog dom flesta, jag har precis klämt in mig en riktigt saftig frukost.. Gud vad gott det var med
frulle för en gång skull, Jag äter sällan frukost men i dag så blev det så..

I dag blir en sån här hetsig dag känns det som, Fan pallar inte det assä! Vädret är ju inte på topp
heller.. Fast det är fan nice med regn i bland, Då får man klä sig med något riktigt coolt...




Vad fan är det för flaska!? Jag sa ju att det var fredag!




Kaffe,mjölk, dooleys.









/Diabetesmannen



Respons!

Precis, Mer respons gör en blogg mycket roligare tycker nog alla!? Mer kommentarer vore en grym
grej kan tyckas!? Nu har jag så pass många läsare om dagen så jag vet att ni är inne här liksom...

Det behöver som sagt inte alltid vara gulligt!? Tycker ni att jag har en äckligt ful tröja eller något
annat plagg så skriv det i såfall, Ärlighet vara längst liksom!

Kan ju inte tvinga någon att skriva men, Ni gör som ni vill mina galna
bloggfans!
Nu väntar en nattmacka framför 2 1/2 män. God natt & sov så gott!




Rensade lite i min låda vid sängen och fann detta, kortet är taget när jag är 5 år
och nu är jag 20 barre! Mycket kul! Är jag mig lik?






/Diabetesmannen


Här kommer svaren!

1. Civilstatus? Flickvän eller ej?

Jag är singel!

2. Planer för sommaren 2010?

Någon form av partyresa, Maybe Bullen ( Bulgarien), En vecka i den underbara staden Göteborg blir det
också! Sen blir det väll små galna grejer också! Gå på känsla liksom!

3. Har du några ärr någonstans på kroppen?

Tror inte det assä!

4. Vad är du rädd för?

Hemliga journalister mohaha...

5. Favoritdryck?

Får man säga öl?

6. Favoritmat?

Handstrypt oxfilé

7. Har du några husdjur? Har du haft

Japp, en katt som heter Torkel.. När jag var liten hade jag en kanin som var blind!

8. Är du en händig karl?

Det skulle jag säga att jag är.

9. Hur många par skor har du??

Vettefan, men typ 15 par skulle jag tippa på...

10. När kommer kalsong bilderna du lovar!?

Vadå för Kalsongbilder? Det var ett förbannat tjat om det!?
Sluta bry er om min anakonda.

11. Favoritglass?

Nogger

12. öl vin el sprit?

En kall öl är ju det bästa som finns, men sen går ju Fernet branca i ganska lätt också!

13. hemma mys el utgång?

Beror på vilket humör? Nuförtiden är det nog utgång som lockar mera!

14. snyggaste kändisbruden vs killen??

Hm? Har inga speciella, Men ICA Cindy och Jude law för 5-10 år sen!

15. Finns det nån tjej i björklinge du tycker är söt/snygg?

Det gör det absolut! Var tidigare i dag på min systers avslutning då hon gick ut åttonde klass,
Fanns en hel del potential på vissa tjejer där.. Vissa kommer bli gudinnor utan tvekan!

16. Jag undrar om du trivs med din bi-sexuella läggning?

Jag älskar tjejer!

17. Är det svårt att gå runt på stan? många blickar?

Svårt? Nja knappast än asså! Blickar? Ja det känns som det..
Galet najs!

18. Fastnat för någon kille på krogen?

Nej! Jag älskar tjejer.
















/Diabetesmannen




Svettig gammal buss

Någon kul aktivitet var jag ju tvungen att hitta på ju! Lite bilder och en film bjuder
jag på från en galet svettig buss!







Och nu till en galen hälsning.......










/Diabetesmannen



Passa på att fråga nu!








Svaren kommer i kväll runt 20 tiden!





/Diabetesmannen

Gröna shorts! Hiss eller diss?












/Diabetesmannen

Kill me

Snälla!? Fyfan vilken värk jag har i benen, Dom tar sån jävla stryk av all sorts träning..
Iallafall tennis eftersom man trycker i från med fötterna hela tiden, Aja ska sluta tycka synd om mig själv nu!

Vad har jag gjort denna kväll? Tränat tränat och tränat. Kul va?
Just nu sitter jag på sängkanten och käkar lite bacon, mmh så gott och nyttigt!

Assä orkar inte blogga något mer nu, Vi hörs i morgon! Hoppas alla har haft en galet bra kväll?











Kan någon massera mig för 20 kr timmen?

 

/Diabetesmannen


Förvandlingen!


                                                                    Från detta


                                                                  Till detta










Vad tycks om outfiten?





/Diabetesmannen

Videoblogg om modéduellen











/Diabetesmannen

Spring/Summer Morris


























/Diabetesmannen


Jag har blivit intervjuad av Hemligjournalist.blogg.se

Göteborg vs. Uppsala i modeduell

Uppsala mot Göteborg, veteranen mot rookien: vem har bäst koll inför sommaren 2010? Häng med i modeduellen mellan Joakim Mattsson och Christoffer Angelin för en rykande färsk stilrapport.

Joakim Mattson, mest känd som "Diabetesmannen" driver bloggen diabetesmannen.blogg.se sedan december 2008. Han tog studenten från Bolandsgymnasiet 2009 och jobbar nu som personlig assistent. I framtiden vill han plugga mode i Stockholm då han sen två år tillbaka har ett brinnande modeintresse. Han beskriver sin klädstil som lite rockig med en touch av stek/bratstil.
- Jag tar på mig det som är snyggt, säger Joakim. Jag följer mitt huvud och klär mig precis som jag vill. Jag vill vara unik! Men visst följer jag modet en del.

Christoffer Angelin har två år kvar på gymnasiet i Göteborg, där han läser sam/ekonomi. Han har bloggat på fjortizfox.blogg.se sedan december 2009, och även är han modeintresserad. 
- Jag skulle beskriva min stil som en kamelont, jag byter stil efter omgivning och humör. Fast det finns oftast en röd tråd att följa genom alla outfits, berättar Christoffer. Jag har en tendens att lockas av Stureplansstilen, men vill ändå göra den till något eget. 

Helst shoppar Christoffer på Åhléns, H&M eller Zara. Ibland klickar han hem något från H&M:s hemsida, eller klockor från andra sidor.
- Åhléns är ju perfekt då de har allt från billigare märken till dem mer välkända och dyra, säger han. Sedan har vi ju H&M som en självklar favorit.

Joakim gillar också H&M. Tillsammans med Weekday och Gant utgör H&M hans topp tre över shopping i Uppsala.
- Men Weekday är bäst! Absolut min stil och oerhört bra pris, säger han.

Sommaren är inte bara sol, bad och semester för modeälskaren. Det är dags att låsa in alla varma kläder och plocka fram lättare outfits. Men vad ska man ha på sig?
- Shorts som slutar precis över knäna och till det en tischa med något grymt tryck! tycker Joakim. Även jeansskjortan kommer användas en hel del. Instoppad tröja kommer jag nästan alltid att ha, med ett passande bälte till. På fötterna blir det Converse eller Seglarskor. Även accesoarer runt armar och kedjor runt halsen!

- Mycket jeans och jordnära färger, en grå kavaj går alltid hem, säger Christoffer. Till det en brun väska, helst Mulberryinspirerat. Men inga Foppatofflor eller Crocs!

Även Joakim har åsikter om vad killar stoppar fötterna i i sommar:
- Rätt skor till rätt outfit! Ett par converse passar ju typ till varje outfit. Det funkar inte med ett par stora skateskor till ett par chinos och en jeansskjorta.

Joakim, som enligt egen utsaga är en flitig krogbesökare i Uppsala är inte nöjd med hur de flesta killar klär sig. Enligt honom håller bara 20% stilen.
- Dom flesta tänker för mycket märken. Och rosa skjortor - vill glänsa liksom! Mitt tips är att hitta sin personliga stil som passar än själv och det behöver inte alltid vara dyrt! Många bara kastar på sig kläderna och det ser bara bedrövligt ut även om plaggen är snygga. Och valet av skor är otroligt viktigt! avslutar Joakim.



Modebloggaren Christoffer Angelin från Göteborg (fjortizfox.blogg.se).



Joakim Mattsson från Uppsala (diabetesmannen.blogg.se).





Vem tycker ni vann duellen?








/Diabetesmannen


Tennis + Styrka

Japp! Har precis tränat en och en halv timme tennis och sedan tog jag fram skivstången som ligger
under sängen! Palla att träningsvärken redan börjar komma!? Är jag så otränad? knappast trodde jag!
Tennisen går riktigt bra nu, Allt sitter som det ska., Lite bättre fotarbete kan tyckas!? Men annars så!

Nej nu ska jag spräcka oskulden på min nya solspray.....




Dagens tennisoutfit



En durre kanske? ( Dusch assä)










/Diabetesmannen


Hets diabetesman hets

Så sjukt klantigt assä! Palla glömma telefonen hemma liksom, Var ju tvungen att ha den med mig
till stan i dag.. Varför? Hade en del träffar! Aja sorry där! Man lär sig av sin misstag
kan man hoppas på? Visst?  Men innan jag åkte hem så köpte jag min älskade fejksolbrännamaskin och
en korv vid centralstationen, Den satt riktigt fint i en diabetesmans mage!




Tipsar ännu en gång om denna otroligt värda solspray som jag köper på åhlens
för endast 125 kr



Grym tischa va? Kommer från New yorker och kostade 99 kr



Palla få en finne på armbågen? Mycket märkligt!








/Diabetesmannen

Dagens outfit











Sticker till stan för ett par snabba ärenden. Vi kanske ses där?






/Diabetesmannen

Jakten på pedofiler

I går vid 23.30 tiden så kikade jag på något amerikanskt program- Jakten på pedofilerna hette det!
Fan vilket bra och värt program, Det gick till såhär- Polisen anställde unga skådisar att prata med snuskgubbar
på nätet för att sedan betsämma träff.. Männen visste att flickan var 13 år! Och när dom väl kom fram
så kliver mannen som håller i programmet ut i stället för flickan! I handen har han papper på allt som sagts i chatten och självklart så nekar pedofilen allt det där tills ett riktigt förhör med polisen uppstår!

Ett mycket smart sätt att sätta dit dom jävla snuskgubbarna!

Jag tycker man bör HÄNGA ut pedofiler!





Världens mest jagade pedofil!!!



Hemsk bild!




Pedofil ska korsfästas och halshuggas

Han våldtog fem barn. Lämnade ett av dem att dö i öknen. Straffet blir därefter.

Detta straff blev det för den 22 åriga pedofilen, Land? Saudarabien






/Diabetesmannen


Besökarrekord på diabetesmannen.blogg.se

Yippi haha! Godkväll alla! Hoppas ni haft en bra kväll? Det har jag absolut haft i allafall!
I dag har antalet besökare ökat något enormt, Mycket kul att se!  Sen att så många har gått med i Gruppen
på facebook gör mig ännu gladare, Otroligt kul kan tyckas?   Nu väntar en säng som är nybäddad att krypa ner i
framför en riktig sommarrulle! Vi hörs i morgon! Sov gott!



















/Diabetesmannen

Diabetesmannen designar!!!

Varför kasta gamla plagg bara för dom är fula eller kanske inte sitter bra!?
Gör någon kul av kläderna, Eller kanske sälja dom på www.tradera.com  !?

Jag har så gott som 4 par nya snygga shorts som kommer användas en hel del
i sommar kan jag lova!







Tips innan ni greppar saxen: Ta på er byxorna och märk med en penna eller en tejpbit där ni
vill att dom ska kapas, Sen är det bara att börja klippa! Inte svårare än så!?






/Diabetesmannen

Tennisträning genomförd! ( Wimbledons outfit)

Oerhört bra spelat av diabetesmannen i dag! Nu gäller det att spela 2 timmar per
dag för att hitta den där grymma formen, I dag spelade jag mot simon, En klubbkompis..
Vi lirade en 3 setare, Jag vann med 6-1 6-1, Mycket övertygande siffror! Men vill hylla
Simons utveckling detta år. Han har tagit ett enormt steg framåt!







I dag spelade jag med en hel outfit från Polo ralf laurens förra årets
Wimbledon kollektion

Jag lovar- Man spelar bättre med den!







Nu väntar en återfuktande och mjukrengörande ansiktsmask







/Diabetesmannen

Dagens outfit ( Färgglad och sliskig)









Dagens outfit består av:

Piké- Polo ralf lauren

Shorts- Diabetesmannen

Skor- Converse






/Diabetesmannen

Dags att tipsa om badbyxor kanske?

Dom här badshortsen är fanimej riktigt riktigt heta, Dom tänker jag nog slå till
på..








Snygga va?












Här ovan har ni fyra stycken badbyxor från Polo Ralf Lauren- Otroligt prisvärda
Ni ger 500 kr för ett par.. Nu är det bara att välja färg!


www.asos.com 







/Diabetesmannen







Diabetesmannen i Paradiset

Yeah! Vem skulle inte vilja se diabetesmannen i paradise hotel?! Nu är det så att det finns
en grupp på facebook som heter Alla som vill se diabetesmannen i paradisehotel
http://www.facebook.com/group.php?gid=132955296720339&v=app_2344061033&ref=mf#!/group.php?gid=132955296720339&v=wall&ref=mf

Så ni som vill se mig i paradiset går in och går med i gruppen!















/Diabetesmannen

Misstag av diabetesmannen

Kan man gått säga!? Innan jag går ner för att kolla på en väns fotbollsmatch så
kikar jag förbi affären för att köpa något svalkande att dricka och en godispåse haha...
Varför? Eftersom matchen var riktigt riktigt kass så stog jag där som en snaskråtta och snaskade
lagom mycket!

Misstaget lyckades jag fota..... Kika in!



Dålig diabetesdag i dag- Jag har inte haft ett blodsocker under 20 i dag.. Kasst!



Regnoutfit? Svar ja!













/Diabetesmannen

Max party

Har precis kommit hem från staden, Gårdagen blev väll trevlig även fast jag inte
kunde fira min kära vän Joakim som nu befinner sig på Kreta!  Jag drog däremot med 22.15 bussen in
till mrs ex och satt där hela kvällen, Slocknade även på soffan haha!

Efter man vaknat upp så går vi raka vägen till Max som ligger cirka 100 meter därifrån, Gud så
jobbigt det var att gå assä haha! Storshoppade kan man väll nästan säga? Eller?





Det satt ganska så fint....


Förstoring av käft är genomförd...



Ser ganska traschig ut i dag assä!








Slänger in en cool outfit snart!





/Diabetesmannen

Där sprack min lördag! ( Grattis Jocke utan toffsen)

God kväll! Jag kunde nu ha suttit i en ångande badtunna ute på Jockes land och samtidigt
firat honom eftersom han i dag fyller 20 år!

I stället sitter jag här framför datorn, Anledningen till att jag inte är där är för
att jag skulle ha spelat en tidig tennismatch i morgon! Men då ringer dom och säger
att dom inte kan spela!? Vad är det för stil? Fyfan asså!

Nu vettefan vad jag ska göra!? Finns ett par alternativ, Jag har även lagt upp en outfit i fall det kommer
upp något bra!?!




Diabetesmannen & Jocke



Jocke & diabetesmannen



Jocke & Diabetesmannen



Jocke & Diabetesmannen



Jocke & Diabetesmannen





Känns som vi bara festar i hop? Är det så? Vi har en viss intrig assä!

Stort grattis till min vän Joakim Johansson





/Diabetesmannen



Lady gaga cover ( Lyssna)



Talang eller? Lite smått kanske! Jag älskar Lady gaga också! Alla hennes låtar har blivit trendiga! Grymt damen
eller vad du nu är för kön??!










/Diabetesmannen

Skapa eget.....

Yes, Man kanske ska satsa på en karriär inom modet! Har iofs alltid velat
göra något inom Mode/kläder, I det här fallet gäller det att skapa sina egna kläder och även
stil!

Någon som är sugen att starta ett företag med diabetesmannen!? Seriös!












Dagens outfit








/Diabetesmannen

Ta chansen att skriva eller ringa mig under helgen??

Jag kommer ha ett så kallat bloggnummer under helgen, Fram till måndag, sen stängs
det numret av! Bara en tillfällig grej alltså...

Så om någon är intresserad av någon form av träff eller bara snacka skit så
hör av er till mig!

0720153145
0720153145
0720153145



Ta chansen nu alla mina bloggfavoriter......



Jag älskar jeansskjortan












Ja men absolut gör jag det! Helst ska det vara instoppat också!? I början kände jag mig
som en riktig gubbe när jag stoppade in den, Men sen när jag tittar efter så är det ju
bra mycket snyggare! Så mitt tips till er är att köra på en trendig musche och instoppat....







/Diabetesmannen


Grattis bror till studenten

Yeah! Jag själv minns som det var i går asså... Studenten är nog bland dom bästa dagarna
i ens liv utan tvekan.. Men i dag var det inte min tur att springa ut full och glad.. Nämligen bror min
som kom springande med både whiskeyröst och ett fruktansvärt leénde! Kul att se!
Blir bara så fruktansvärt avundsjuk!!!















/Diabetesmannen

Helt klart dom trendigaste prylarna denna sommar


















/Diabetesmannen


Hjälp mig att bli sveriges modeman!?

Yes! Kom nyss in på en riktigt bra blogg faktiskt, Då jag ser att det står HJÄLP MIG  HITTA SVERIGES MODEMAN

Det jag nu vill är att ni skriver en såkallad bra kommentar om mig, Vore riktigt nice att bli utvald
liksom! Så ni som diggar mig... Hjälp mig i såfall! Tack på förhand!

http://hombres.blogg.se/2010/june/utkast-juni-1-2010.html#comment
Klicka er in där bara så fattar ni!



För nya besökare- Slänger in lite ikón bilder på mig!












Tycker ni jag förtjänar det så hjälp mig då! Puss på er..







/Diabetesmannen







Månadens outfit kanske?

Yes satte precis i sladden från kameran och har precis kikat igenom bilderna
från gårdagen.. Fan tycker att jag lyckades ganska så bra med outfiten i går!
Enkelt och otroligt snyggt!

Vidare till detta underbara väder, Fyfan så skönt det är! Stå på balkan och grilla på
en köttbit och samtidigt avnjuta ett glas vitt! Livet är bra underbart i bland!



Yo man


Denna man har en bissa utav stål....



Tycker egentligen inte om skjortan så värst mycket, Men!
Den slingrar in sig riktigt snyggt innaför byxorna....






Avslutar med denna otroligt ljuvliga bild!








/Diabetesmannen


En man svettas

En lysande träning är precis genomförd, Fan så bra det gick i dag! Äntligen
så satt alla slag och mina fötter hängde med rejält! Tack till mig själv typ!?

Nu väntar en kall svalkande dusch för att sedan ta bussen till mattias som går
21.25, Frågan är om jag hinner!? Måste välja kläder också liksom?! Äh
modet sitter i huvudet!

Nej nu fick jag mess om att absolut inte missa bussen.. Hörs sen då! Puss





I kväll blire fan lugg....









/Diabetesmannen

Bjuder på en v blogg.. Äntligen va?








/Diabetesmannen

En händig man- Svar ja!

Hell yeah! Har precis kommit hem från ett hett arbete hos Morfar, Vad gör man
inte för sin familj liksom!? Jo man hjälper till liksom...

Hinner inte blogga så jättemkt nu, Ska strax i väg för ett nytt försök att lira lite
tennis haha! I dag är jag på topp asså!









Bli inte bländade nu...








Vi hörs senare, Festligheter blir det i kväll gott folk!






/Diabetesmannen



Fruktansvärt less

Vilken jävla pissjukdom kan tyckas? Diabetes är det jag talar om! I bland blir man så
sjukt less på det, Men som jag tidigare har sagt så ska man själv styra sjukdomen..
Men i bland så går ju inte det tyvär haha! Sitter här och hets äter eftersom jag nyss var låg..
Jag får såna jävla obehagliga känningar så det är sjukt!?

Känningar:

1. Synrubbingar

2. Skakar i både ben och armar

3. huvudvärk

4. Hjärtklappningar

Nej nu ska jag dejta kudden gott folk! Vi hörs i morrn.
Sov gott!















/Diabetesmannen






Jag är 20 procent itailenare.....

Yeah alla läsare! Tro det eller ej? Men lite italia finns det i mig, Kan tyckas att det syns
på min myrslok under näsan och mina fjun på bröstet?!

Min kväll har varit ganska så chill med dill, Tränade faktiskt 1 och en halv timme tennis tidigare
på kvällen, Det gick sämst! Undra varför? Måste bli bättring på den fronten, Absolut!

Efter det så lade jag mig svettig i sängen och tokslocknade direkt i cirka en timme, Fyfan vad
värt och skönt det var! Vaknar av att telen ringer och det var inte vilket samtal som helst!
Icke!, Ett mycket mycket intressant erbjudande, Avslöja redan? Nja skulle inte tro det, Lite väntetid på det!








Hemmagjorda grymt snygga jeansshorts och instoppad vit skjorta
är så jäkla bekvämt när man bara ska chilla galet i sängen framför
en het Beckfilm..

Mjukisbrallor- Nej tack! Hatar det!







/Diabetesmannen






Här var det randigt.......






Vilken outfit är snyggast? Kom igen nu, TYCK TILL!








/Diabetesmannen

Nej jag är inte en stel bloggare.....

Diabetesmannen träffar gärna sina bloggfans, I går så festade jag i hop
med ett antal fans, Jag älskar mina läsare asså! Oerhört kul att folk vet allt om mig liksom haha- Not!
Antar att det är sånt man får ta när man är en galen bloggare liksom!

Till alla andra bloggare därute
- Var inte så jäkla stela, Släpp till lite i stället!  Träffa era bloggläsare
över en kaffe eller öl kanske?




Gårdagens outfit







Skraaapa lite vaax!



Tummen upp för bloggläsare!



Jag med bloggläsare Jonte








Hörs om en stund, Puss!





/Diabetesmannen

Therrann
RSS 2.0