Blogg listad på Bloggtoppen.se

Dagens hunk!





Diabetesmannen

Tennis yeah babe

Tjaa alla galna fans! Hur står det till i dag? Jag har varit fruktansvärt pigg den senaste veckan även fast man har sippat rose och rökt som en guuud!, Sen har jag fan spelat 8 matcher sen förra fredagen, alltså en vecka sen. gal1 med en etta assää!
Tennisveckan är snart slut , lite tråkigt kan man tycka , riktigt trevligt har det ju ändå varit asääää! Jag var med i singel, dubbel, generationsdubbel och lottad dubbel. men jag är just nu bara kvar i lottad diubbel. åkte ut i singeln i går (Åttondelsfinal) Mötte andra seedade i tuneringe.. men kunde fan ha tagit hem det. men men! Flpt yeah babe!

Föresten är jag f1 gal1 sugen på att kröka, helt sjukt. har iofs druckit varje dag men inte varit full, ni vet den där känslan att vara riktigt full, Det  är sååå hääärlig!! Jag hoppas det kan bli ett avslappnat gal1 avslutningskrök här!! Annars blir det en fet utgång kan jag faan lova! men men pusss bitchesss!!

Tyvärr går det inte att lägga upp bilder för tillfället! vettefan varför men. det kommer fansen.







/Diabetesmannen

Dagens hunk





/Diabetesmannen

Tennis





Fan efter resan nu har det faktiskt varit mycket aktivt på tennisbanan , Har lirat 3 timmar om dagen typ. rätt bra faktiskt. brukar köra 2 timmar i veckan annars typ haha. Men tennisveckan i öregrund börjar på lördag. Första match kl 11 00. Ska bli najs men kommer gå väldigt tugnt assä. Så det var sista ölen i kväll en vecka framåt!






/Diabetesmannen

Dagens hunk!







/Diabetesmannen

Italien

Tjaa fansen. Det kretsar mycket kring Italien nu tyvärr, Vi åker på lördag morgon klockan 07 00. Jag försöker kröka här på hemma plan så gått det går. Vilket jag tycker jag lyckats med. Eller? Svar ja så är det fan. Jag var ute i Måndags , Jag krökade fullt ut i går... Jag och Mattias satt i klubbhuset först och delade faktiskt på 2 vinare poch en flarra rose, satan assä. sedan efter 15 myggbett var så drog vi vidare med galen taxii till lutagen till en gal1 skönt krök. Där det då small direkt. Men men tack för en trevlig kväll.. Puss puss








/Diabetesmannen

Therrann
RSS 2.0