Blogg listad på Bloggtoppen.se

Bloggen flyttad- Hääääng med!

http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/
http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/

Jag hoppas ni följer med dit. Vi ses!

/Diabetesmannen

Grå kavaj från morrisHur snygg är den inte liksom? Ser ut att sitta klistrat runt axlarna vilket är det viktigaste på kavajen enligt mig. Snyggt!
Älskar detlajerna, det gör sjukt mycket. Har sett att dom flesta märkerna börjar köra med just det där på armbågarn. Så trendigt är det. Köp!
/Diabetesmannen

Som sagt, Diabetes!

Alla dessa skriverier i tidningar,på nätet, ja allt inom media. Sluta forma diabetes som att det är som att leva ett helt normalt liv, Tex. Positivt att leva med diabetes, Nu kan en diabetiker leva ett normalt liv. Ungefär så där kan det se ut? Men vad är det för skitsnack? Det stämmer ju liksom inte för fem öre.? Diabetes är piss, det är inte bra på något sätt även fast man försöker inbilla sig det för att allt ska underlätta..?!

Senaste gången jag var på sjukhuset så hade min läkare en praktikant med sig, Ganska snygg och hon kanske var mellan 22-25 år, Aja vet inte. I allafall så när min läkare lämnade rummet så började vi genast prata. Jag sa rakt ut till henne, Alltså diabetes suger verkligen. Det finns inga fördelar med det. Jag hatar verkligen det!

Tror hon förstod ganska bra vad jag menade.? Sedan när min läkare kom in så sade jag att min mormor fått diabetes typ 2, Vilket hon också fått för cirka 2 veckor sen. Jag säger kaxigt med sant att typ 2 diabetes är ett skämt i gemfört med typ 1 som jag har. Hon kollar på mig och vill skälla ut mig. Men assä snälla det är inte ens samma sjukdom enligt mig..? Ni diabetiker som läser min blogg förstår vad jag menar.! Ni som inte har diabetes, Googla typ 1 och typ 2 så förstår ni skillnaden.Och att jag vid varje läkarbesök ska behöva betala 100 kr är fruktansvärt! Inte är det mitt fel att jag har sjukdomen? Och ni som tror att man får diabetes av att man äter för mycket godis är korkskallar! Det finns ingen orsak till varför man får diabetes typ 1!

Fakta:


Fick diabetes vid 12 års ålder

Jag är 20 år nu

Tar cirka 7-8 sprutor om dagen

Sticker mig i fingret cirka 15 ggr per dag (Blodsocker)

Mår piss cirka 2 ggr om dagen, Pga.högt/lågt blodsocker

Kan inte bara tänka på vad jag ska ha för kläder, Måste planera utgångar,träningar och alla andra aktiviteter, Jag kan liksom inte bara sticka i väg sådär som alla andra kan, Sucks!
Jag säger inte att ni ska förstå för det är omöjligt!

7-8 ggr om dagen...
Blodsocker cirka 15 ggr om dagen....
Fast utan sjukdomen,
Ingen blogg!


Glad vettefan om jag är för det men.. Det finns folk som har det betydligt mycket värre. Men så kan man inte alltid tänka, Måste ju som sagt tänka på sig själv i bland.
Hur mitt liv ska/kommer vara.

Och ni som kommenterar såhär:? Du ska fan inte röka,dricka och snusa? Du har diabetes.
Men fuck you! Ska jag hyra ett rum på ett kloster eller? Visst det är inte bra. Men mitt liv,mina beslut. Jag har kul!/Diabetesmannen
Dagens artist
Vad tycker ni om karln/Kvinnan?


/Diabetesmannen

D-man tipsar bootsEtt par fruktansvärt snygga boots från Marc Jakobs, Priset är 3200 kr. Är det värt? Det tycker jag assä!

Asos egna märke, Inte så jättespeciella men visst skulle man lägga 500 kr på dom. Utan tvekan!


Jäkligt snygg snörning på dom där bootsen, Är otroligt sugen på att själv klicka hem dom. 800 kr ger du för dom!

Mina boots kommer från Skopunkten och kostade 400 kr, Värt som fan!


/Diabetesmannen

Kom upp ur graven

Jo assä jag lever, trots en fruktansvärd spännings huvudvärk, Hemskt!


Helgen har varit grym, Lite hets,mkt tjejer,mkt dricka,birjer,saluhallen. Alltså en helt vanlig helg egentligen?. Men nu är det fan slut på det assä. Måste börja traska igenom sveriges alla städer snart. Vi borde starta en cup?


Jag kan redan nu avslöja att Sidekick Gustaf vann uppdraget, Så inom den närmsta veckan kommer han tatuera in Sidekick på foten.../Diabetesmannen

Dagens låt/Diabtetesmannen

Bloggare möter bloggerska

Tja alla mina galna fans!


Sitter ganska så nyvaken här skulle man kunna säga, Vaknade med ett fruktansvärt hägt blodosocker. Palla det? Nja nej! Aja ska slita tycka synd om mig själv.

I dag så ska jag faktiskt träffa på En bloggerska som egentligen är på besök i Stockholm, men självklart åker hon hit och möter upp mig. Mycket trevligt!

Nej måste rusa nu.Se upp för oss på stan assä...

/Diabetesmannen

Ett hånfullt leénde

Tjenare damer&herrar! Annars då? Allt lugnt?


Jag mår lite sådär faktiskt, det har varit en hård vecka kan jag direkt säga. Ska bli så skönt att sova ut i morgon. Skulle ha jobbat men är ledig i stället, Så fruktansvärt värt assä! Stötte även på mitt ex vilket blev till en succe-Noot! Jag fick ett hån rakt i ansiktet. Men skratta på, Det är nice. Nog om det. AssÄ!

Snart så kommer jag flytta min blogg, Inom kort alltså! Så håll utkik. Detta kommer bli grymt!
Sidekick

Lägg av din idiotbloggare...
Sluta rök! Obs. Jag är inte rökare!/Diabetesmannen


Nattens hunk!En kvinna i min smak: Snygg,sexig,galen,vild,tatoo,snygga kläder,cool,ball,trevlig,mogen,nice

Tack för att du kontaktade mig!

Hon bloggar här!
/Diabetesmannen


Mitten av veckan

Det är då det passar så jäkla bra att ta hand om sig, Varför? Helgen glider sakta men säkert närme och då gäller det att vara i topp trim. Ni förstår vad jag menar.? Men tydligen är man bög om man rakar sig,smörjer in sig med olika oljor,smetar in ansikitsmask,bloggar,klär sig grymt som jag nu tydligen gör. Jaja. Jag skiter i som laserturken hade sagt.
Funderar på att färga håret riktigt jäkla mörkt?! Är detta rätt?
Raka min galna Moppe musche? Svar ja, Utan tvekan!

/Diabetesmannen


Grabben som klär min blogg

Ursäkta?

Jag hoppas ingen tror att jag har gjort designen, För det har jag inte. Jag är tyvärr riktigt kass på det. Men är riktigt nöjd med den jag har nu. Hittade en grabb som lagt ner en jävla massa tid på att hjälpa mig med den vilket uppskattas enormt mycket. Så tack så mycket mannen!

Viktor är namnet, 15 år gammal. Han har helt klart en ljus framtid framför sig.

Här hittar ni grabben.
/Diabetesmannen


På 3an just nuBefinner sig en av sveriges värsta hunkar genom tiderna, Tittar diabetesmannen? Nej jag gör ju inte det. Han är gubbe men är stum. Bolatorsk? Nja avundsjuk.! Assä vet inte!/Diabetesmannen

Dagens läppar!

Insprutat eller inte? Tror ni?

/Diabetesmannen

Designers

God dag! Allt bra i det helt jävla otroliga vädret? Har alla mina läsare fått snö? Det har jag, Galet mycket!


Pendlat mellan två jobb idag: Jobbade först i hop med Sidekick Gustaf, Vi omvandlar en lägenhet som till slut kommer se ut som kungens slott. Fakta? Jag och Sidekick Gustaf gick målarlinjen i 3år, Men det roliga är att ingen av oss någonsin kommer jobba som det. Visst? Det är kul i bland. Om man själv får bestämma hur det ska ut. Och att sen få jobba med en nära vän är fruktansvärt kul. Så deså!


Runt 15 tiden lämnade jag Sidekick för att sedan dra till mitt riktiga jobb. Så en bra jobbdag har det varit assÄ!

Diabetesmannen

Sidekick Gustaf med sina tatoos

Talking with Daniel Fucking Paris./Diabetesmannen

25% Italienare
Eftersom det lovas snökaos i morgon så tänkte jag liva upp stämningen med en typiskt italiensk sommar outfit. Hoppas jag hjälpte er lite?!

/Diabetesmannen

Diabetesmannen presenterar Sidekick Gustaf för er
Någon som tycker han är lik Hugo Rosas?

/Diabetesmannen

KVÄLLENS OUTFIT

/Diabetesmannen

Facebook- Gilla knappEftersom facebook har tagit över hela världen så tyckte jag att det var dags för en gilla knapp assÄ!

/DiabetesmannenKavajen är både hiss & dissJag köpte ju denna kavaj/jacka förra veckan, Har väll använt den 3-4 ggr. Efter första gången jag använde den så hade jag en knapp kvar, Resten lossnade. Piss kvalité. Den drar åt sig en massa hår. Alltså kvalitén är så sjukt dålig. Diss H&M
Att den är snygg är det ingen tvekan om, Absolut inte. 599 kr tycker jag ändå är värt. Fast att få byta den vore ju guldvärt assä. Så ett besök på H&M denna vecka kommer det att bli.


/Diabetesmannen

Vad gör man utan kaffe?

Mycket bra fråga asså?


En cigg,en stark kopp kaffe och i bland en fet snus kan nog vara det undebaraste som finns, Fan shit jag låter som en gris uppefrån Kiruna. Kanske är det Åke som skriver? Nepp det är ju faktiskt jag diabetesmannen Mattsson.


Nej, Nu ska jag dricka upp mitt kaffe. Langar en dagens outfit om en stund, Häng kvar!


Jag känner mig verkligen UTVALD i blad assä..?!Ni som glömt kolla när jag förvandlas till kvinna, Inlägget före hittar ni filmen./Diabetesmannen

Uppdragsvideon är här, Uppdrag 1. slutfört!
/Diabetesmannen

Nu blir man smygfotad också.....

Yeah, Märkte nyss att jag blev taggad på 3 kort, Alltså på facebook. Bilderna är tagna från i fredags, Första bilden är tagen inne på Restuarangen Riffifi (Pizza buffé) Dom andra två är tagna mitt på stan.

Detta är fruktansvärt kul kan tyckas?!Inne på riffifi.
Varför går jag och sidekick så långt i från varandra? Dumt assä!
Paaaaparazzi.. Bra taget tjejer.

/Diabetesmannen

T-shirt från H&MTischa, Köpt på H&M för 99 kr. Värt!
Mycket märkligt porträtt.?

Jag matchade i hop denna skjorta med tischan, Fruktansvärt snyggt! Btw. Skjortan är inte min, det är Sidekick Gustafs. Bra köp gubben./Diabetesmannen

Nytt uppdrag

Tjabba!

Som alla vet så har jag nu genomfört uppdraget, Jag vann röstningen med 45-41 och, Uppdraget genomfördes på Lindex i stället för H&M. Film på det kommer senare.

 Enligt mig?
Oerhört dumt och kul. Ni som inte vet vad uppdraget var? Jag diabetesmannen gick alltså in på Lindex och plockade i hop en damoutfit och sedan tog på mig den och trippade runt lite i provrummet, Usch. Som sagt? Film kommer inom någon timme..Nytt uppdrag:
Längst upp till vänster röstar ni./Diabetesmannen

Raggningskola del 1 (Försenad videoblogg)
Visst är jag sexig i solen?
/Diabetesmannen

Söndag- Inge ångest

Fy satan i gatan vilken galet najs och även rolig helg man haft assä. Ni vet det är sån här helg som allt bara sitter väldgigt bra. Det händer bara 1 gång i månaden. Jag vill tacka alla mina vänner och ovänner som gjort detta möjligt. Och Sidekick Gustaf, tack för sovplatsen. Lite bilder kanske? Ja det tycker jag!


Gårdagens heta? Förkrök i källare!
Gårdagens outfitJenny i källare
Viktor i källare
Pojkbandskillen diabetesmannen i källare
Sidekick Gustaf i källare

Vem löser öl gåtan? Titta och klura en stund.
Det var tydligen riktigt roligt!?
Huh?
Detta är mycket märkligt kan tyckas?
Mmh gott!
Små stjärtgossar...

Ormögon...
Mannen? är du blatte eller? Nej dom kallar mig för brunskalle.

Andreas Carlsson i idol juryn
/Diabetesmannen

Dagens hunk!
/Diabetesmannen

Radarpar

Två idioter i en smäll!

Fezt, Utgång,Jobb,småtjejer,tongor,skägg,allt.

Hugo rosas

Jocke
GustafDiabetesmannen


/DiabetesmannenSatan?

Bakfull,Ångest,Röker cigg efter cigg, ful,skabbig,taaaaxi, affären,kvinnor, Birjer Jarl,Blondin.


Vi hörs senare, Jag har sjukt mycket bloggmaterial men det ligger hemma hos Gustaf. Ska dit om en stund!


/Diabetesmannen


Naken & skägg, skägg skägg skägg

God natt!

Ligger helt ensam i min säng, Eller nej min katt Torkel ligger med helkostym. Mycket märkligt kan tyckas assä?  Ja ni såg ju rubriken, Ja jag ligger naken. Och ja jag är ganska skäggig för tillfälligt. Jag hade faktiskt tänkt att spara ut. Efter att ha sett H&M modellen så blev jag genast sugen att spara ut. Om det blir en hit? Inte en aning. Upp till folket. Men huvudsaken är ju att man trivs med sig själv? Eller låter ni er påverkas av andra människor?Vad tycker ni om skägg?
/Diabetesmannen


Sexig frisyr gör dig sjukt attraktiv.Attityd,fint utseénde, sexig, ödmjuk, inte allt för stora bröst, inte brunett och inte blondin. Mitt i mellan liksom. Man säger mellanblond va? Grymt sexig och snygg frippa också.

/Diabetesmannen

Värd att se!

Himlen är oskyldigt blå är lätt bland dom bästa svenska filmer jag sett, Många bra skådisar i denna film. Det gör väldigt mycket när man känner igen skådisarna. Aja jag tycker i allafall att ni ska gå och se filmen.

Jag fick en fråga om jag hade sett I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR? Ja den har jag också sett./Diabetesmannen

Dagens galna frisyr- Lugg!

/Diabetesmannen


Bio- Himlen är oskyldigt blå

Yes. Om cirka en timme kommer taxin och hämtar mig och syrran, Vi ska först äta lite galen mat på stan för att sedan gå på bio kl 15.40, Eftersom man är ett Skarsgårds fans så bör man ju gå på lillgrabben Bills filmer också? Som i det här fallet är- Himlen är oskyldigt blå.
Något som sett den? Är den bra ellä?


/Diabetesmannen

Läggdags

Borstat tänderna,duschat,rakat poaangen, smort in mig,ätit, tagit spruta,nattat ungen, Check!

God natt på er, Vi hörs i morgon.

/Diabetesmannen

Diabetesmannen goes Oscar linnros

SÅHÄR KAN MAN OCKSÅ GÖRA PÅ FIKARASTEN!?


/Diabetesmannen


Diabetesmannen och Sidekick gustaf gör om


DiabetesmannenSidekick Gustaf

En kombination av styrka,vilja,stil,modeskalle och humor så kommer vi göra om lägenheten till ett vackert konstverk.

/Diabetesmannen

Kameran äntligen hämtad- Allt från lördagenJoakim
Viktor

Martina & Victor
Diabetesmannen
På jennys vägg fick man vara med, Kul!
Filip & Viktor
Jenny
Jocke & Filip

Gustav
Filip
Mira & GustavAgain
And again
SiriGustaf
Diabetesmannen

Siri & Mira
Gustaf & Viktor
Gustav
Siri
Jocke
Gustaf, Jocke, Viktor och Jenny
Gustaf & Jocke

Jocke
Diabetesmannen & Siri
Diabetesmannen & Viktor
Gustaf & Jocke

Gustav & Jocke
Siri, Diabetesmannen och Viktor
EN BRA BLOGG SKA HA MYCKET BILDER, DET HAR MIN!

/Diabetesmannen

Dagens outfit - Rock
/DiabetesmannenDagens låtar!


/Diabetesmannen


Så här ser mitt senaste fansinlägg ut!?

Skrivet av Hemligjournalist.blogg.seVi är på elden (we're on fire, så att säga!!!)! Yessss, men vi langar helt enkelt ny kategori igen.
Denna gång med fett busigt roligt tema: vi ska börja med såna där tokiga bilder med en pratbubbla - fast utan text :O ! Näää-äääe, tänker ni. Då vet man ju inte vad personen säger! Men grejen är att ni får kommentera bildtexter under inlägget, och sen väljer vi en vinnare. Fett roligt och originellt!

Här har ni första bilden:
Vad säger Diabetes när han spelar tennis? Sätt igång och fundera!


Klicka här för att komma till min fansblogg!/Diabetesmannen

Helt jävla slut.

Kan man säga ja?! Har sovit cirka 10 timmar på 3 dagar nu vilket auotmatiskt leder till att man nästan däckar. Ändå så ska jag ta mig ner till innebandyhallen för att träna ett pass med ett annat lag, Ja vafan ni ser ju viljan hos mig. Man ska träna bort träningsvärken- Det sade min morfar en gång!

Jag har ännu inte fixat tillbaka min kamera så det blir lite ont om bilder fram till onsdagen tyvärr. Nu blir det en powernap på 5 min, Sen tagga i gång. Vi hörs sen!


Bild från lördags, Från Gustafs mobiiil. Mira, Siri and D-mannen

Videoblogg under livesändningen/Diabetesmannen

Therrann
RSS 2.0